Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Welkom in deze prachtige woning gelegen in het hart van het gewilde Tuindorp-Nieuwendam, een wijk die bekend staat om zijn serene sfeer en kindvriendelijke omgeving. Bij binnenkomst via de hal, valt meteen op hoe de woning is ontworpen met aandacht voor detail. De woonkamer, volledig gerenoveerd en geïsoleerd in 2021, is voorzien van een stijlvolle pvc vloer die naadloos doorloopt in de eethoek. De grote ramen laten het zonlicht binnenstromen, waardoor de ruimte altijd licht en uitnodigend aanvoelt.

De moderne keuken, gelegen aan de voorzijde van het huis, is een droom voor elke thuiskok. Voorzien van de nieuwste apparatuur en voldoende opbergruimte, maakt het koken hier een plezier. Vanuit de woonkamer stap je zo de zonnige achtertuin in, waar je 's ochtends kunt genieten van een ontbijt in de zon of 's avonds kunt ontspannen met een kopje koffie. De tuin is niet alleen een toevluchtsoord voor rust, maar biedt ook veel privacy.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee goed bemeten slaapkamers die baden in natuurlijk licht. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een eigen wastafel. De standaard maar nette badkamer voldoet aan al je basisbehoeften en is functioneel ingedeeld. Bovendien zorgt het aparte toilet op de begane grond voor extra gemak. Via een vaste trap bereik je de zolder, waar de derde slaapkamer zich bevindt. Deze ruimte kan naar wens worden ingericht als extra slaapkamer, kantoor of hobbyruimte.

Een van de unieke kenmerken van deze woning is de gemeenschappelijke binnentuin, die de buitenruimte aanzienlijk vergroot. Dit is niet alleen een geweldige speelplek voor kinderen, maar ook een heerlijke plek om zelf te ontspannen.

Op het binnenterrein staat ook de berging die extra opslagruimte biedt.

De woning is gelegen in een rustig straatje in de gewilde woonwijk Oud-Nieuwendam, vlakbij het Purmerplein met zijn gezellige buurtwinkels en het grote winkelcentrum Waterlandplein. Voor ontspanning in de natuur hoef je niet ver te gaan; het park is om de hoek en binnen een paar minuten wandel je naar de groene oever van het IJ. Hier kun je zwemmen, een vuurtje stoken of simpelweg genieten van het uitzicht. In de buurt vind je talloze speeltuinen, meerdere scholen en sport- en yogascholen, wat het de perfecte plek maakt voor jonge gezinnen.

Enkele van de populaire plekken in de buurt zijn café 't Sluisje, een begrip in Amsterdam Noord waar je terecht kunt voor een drankje en gezelligheid, en café Liever Hier of Buuf & Buur voor een heerlijke koffie met een taartje. De verbinding met de Ringweg A10 is uitstekend, en bus 35 stopt om de hoek. Voor je boodschappen kun je terecht op het Purmerplein of het Waterlandplein, beiden op slechts vijf minuten loopafstand. De pont naar het Centraal Station is binnen 15 minuten fietsen te bereiken, en met metrolijn 52 (Noord/Zuid-lijn) ben je binnen een paar minuten in de binnenstad.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1927
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1927
Woon oppervlakte 62
Inhoud woonhuis 237

Overige

Perceel oppervlakte 50

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1927
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1927
Woon oppervlakte 62
Inhoud woonhuis 237

Overige

Perceel oppervlakte 50

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord