Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom op de Urkstraat 32 te Amsterdam!
Op zoek naar een leuke en lichte gezinswoning in het gezellige Amsterdam-Noord? Zoek dan niet verder! Wij bieden u namelijk deze netjes onderhouden en lichte woning aan. De woning heeft een woonoppervlakte van 76m2, een fijne woonkamer met open keuken, 4 goede slaapkamers, een badkamer en een heerlijke tuin gelegen op het zonnige zuiden. De woning is de afgelopen jaren deels gerenoveerd (waaronder nieuwe kunststof kozijnen, nieuwe vloer, isolatie etc.) en beschikt over een energielabel B. Tot slot is de woning gelegen op erfpachtgrond, welke tot 30-06-2054 is afgekocht en tegen gunstige voorwaarden zijn vastgeklikt! Komt u ook een kijkje nemen bij deze leuke woning?

Ligging en omgeving:
De woning is gelegen in de Urkstraat te Amsterdam. Tuindorp Buiksloot wordt aan beide zijden omringd door groene gebieden, waaronder het Noorderpark en het Vliegenbos. Nabij de woning bevindt zich het winkelcentrum Boven ’t Y. Hier vindt u een divers aanbod aan winkels voor onder andere uw dagelijkse boodschappen. Het NDSM-terrein ligt vlakbij. Hier kunt u terecht voor een hapje en een drankje of een gezellig festival. De bereikbaarheid van de woning mag natuurlijk niet ontbreken en is uitstekend, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. De Noord-Zuidlijn verbindt de buurt rechtstreeks met het bruisende centrum van Amsterdam. Daarnaast is de bereikbaarheid per bus in de buurt ook erg goed. De Ring A10 en A8 zijn binnen enkele autominuten te bereiken. Kortom een uitstekende locatie!

Indeling:
Via uw eigen voordeur betreedt u de woning. De hoeveelheid lichtinval valt u direct op en u ziet dat de woning met liefde is bewoond. Vanuit de entree betreedt u de woonkamer. De woonkamer is een fijne en centrale plek in het huis waar u lekker kunt ontspannen. De woonkamer is licht door de raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde, voorzien van een nette houten vloer en moderne wand- en plafondafwerking. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de open keuken. Deze is modern en netjes uitgevoerd. De keuken is uitgevoerd met een vaatwasser, een spoelbak met mengkraan, 4-pits gasfornuis met RVS afzuigschouw (re-circulatie), een oven en diverse boven- en onderkastjes voor de nodige opbergruimte. Vanuit de keuken heeft u middels de openslaande deuren toegang tot de tuin. Ook bevindt zich in de keuken de trap naar de 1e verdieping alsmede de trapkast. Deze plek is uitstekend geschikt als extra opslagplaats. Tot slot heeft u vanuit hier toegang tot de hal aan de achterzijde van de woning, die u toegang geeft tot het toilet en de achtertuin. Het toilet is staand uitgevoerd, voorzien van een fonteintje, verwarming alsmede een raam voor daglicht en een extra ventilatiemogelijkheid. Het tegelwerk mag hier natuurlijk niet ontbreken.

Tuin:
Deze woning beschikt over een fijne achtertuin. De achtertuin is een heerlijke plek om lekker tot rust te komen en te genieten van de zon. Doordat de ligging van de tuin op het zuiden is heeft u gegarandeerd zon! De tuin is voorzien van een vrijstaande houten berging met elektra. Ideaal voor de opslag van spullen. Via deze aanwezige achterom kunt u met de fiets en/of scooter gemakkelijk bij de openbare weg komen. Kortom, een fijne achtertuin waar u lekker kunt genieten!

1e verdieping:
Via de vaste trap met bereikt u de ruime overloop. De vloer is hier afgewerkt met hout (2022). Vanuit hier heeft u toegang tot 2 goede slaapkamers en de badkamer. Laten we beginnen bij de grootste slaapkamer, oftewel de master bedroom. Deze grote slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is van uitstekend formaat. U heeft hier uitzicht op de straatzijde. Middels de aanwezige raampartijen komt er veel daglicht binnen en is de kamer heerlijk licht. Tevens beschikt deze slaapkamer over een moderne houten vloer en gestuukte wanden alsmede plafond. Een heerlijke slaapkamer als u het ons vraagt. De 2e slaapkamer is eveneens van goed formaat en is gelegen aan de achterzijde van de woning. U kijkt hier uit op de achtertuin. Ook deze kamer is lekker licht door de aanwezige raampartijen en heeft dezelfde houten vloer alsmede gestuukte wanden en plafond. Deze slaapkamer wordt momenteel gebruikt als kinderkamer, maar kan uiteraard ook goed dienen als werkkamer. Last but not least treft u op deze verdieping de moderne badkamer. Deze is netjes en uitgevoerd met een ruime inloopdouche voorzien van thermostatische mengkraan en een vaste wastafel met meubel, mengkraan en spiegelkast. Uiteraard mag het tegelwerk hier niet ontbreken.

2e verdieping:
Via de open trap bereikt u de 2e verdieping. Hier komt u in de hal/overloop terecht. Vanuit hier heeft u toegang tot de 3e en 4e slaapkamer. De derde slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en van prima formaat. Deze kamer wordt momenteel gebruikt als wasruimte. U heeft hier namelijk de beschikking over de wasmachine- en drogeraansluiting. Ook heeft u hier een wastafel met meubel, mengkraan en spiegel en treft u hier de CV-ketel. Door de plaatsing van de dakkapel in deze kamer is deze erg licht en voelt deze ruimtelijk aan. Hierdoor zijn er ook knieschotten ontstaan voor extra opbergruimte. De 4e en laatste slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Ook door de plaatsing van een dakkapel in deze kamer is dit een volwaardige slaapkamer. U heeft hier de beschikking over een houten vloer, moderne wand- en plafondafwerking en tot slot een vlizotrap naar de vliering. Opbergruimte genoeg!

Vliering:
Last but not least beschikt deze woning ook nog over een vliering. Ideaal voor diverse spullen. De vliering is middels de vlizotrap in de slaapkamer op de 2e verdieping te bereiken.

Bijzonderheden:
- Vraagprijs € 575.000,- kosten koper;
- Bouwjaar 1931;
- Gelegen op een perceel van 74m2 erfpachtgrond, welke is afgekocht tot 30-06-2054. Verkopers hebben onder gunstige voorwaarden de canon vastgeklikt (vanaf juli 2054 € 401,80 per jaar met inflatie aanpassing);
- Woonoppervlakte 76m2 (conform NEN 2580 ingemeten en meetrapport aanwezig);
- Energielabel B;
- Verwarming en warm water middels een CV-combiketel (Nefit Proline CW4, bouwjaar 2010, gasgestookt en eigendom);
- De woning is op de begane grond voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
- De 1e en 2e verdieping zijn in 2022 voorzien van een nieuwe vloer met isolatie;
- Ook is de 2e verdieping is in 2022 voorzien van een nieuwe koof en knieschotten;
- De deuren op de begane grond en de 2e verdieping zijn vernieuwd;
- Het plafond tussen de 1e en 2e verdieping is geïsoleerd;
- De 1e verdieping is volledig voorzien van modern stucwerk;
- De linkermuur van de woning is extra geïsoleerd;
- De woning beschikt over een fijne achtertuin, welke is gelegen op het zonnige zuiden en voorzien van een achterom.
- Verkoper zal een Ouderdoms- en Asbestclausule opnemen in de koopovereenkomst (ivm het bouwjaar van de woning);
- Verkoop onder voorbehoud gunning eigenaar;
- Oplevering in overleg.

Geïnteresseerd in deze leuke woning?
Voor meer informatie en/of vrijblijvende bezichtiging kunt u contact opnemen met IB makelaars. Wij geven u graag een persoonlijke rondleiding in deze leuke woning!

Rechtsgeldige koopovereenkomst en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. 
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.
 
Toelichtingsclausule NEN2580  
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning zijn wij adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning
Bouwjaar 1931
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1931
Woon oppervlakte 76
Inhoud woonhuis 265
Aantal verdiepingen 4

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

Tuin Ja
GasCV Ja
Dak type Zadeldak
Achterom Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel B
In overleg Ja
BouwjaarCV 2010
Hellend dak Pannen
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 74
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Nefit Cw4 Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 11
Tussenwoning Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Bijgebouw schuur Hout
Eengezinswoning Ja
LeeftijdCV ketel 14
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Tuin lengte achtertuin Lengte: 783 Breedte: 420 Oppervlakte: 33
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning
Bouwjaar 1931
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1931
Woon oppervlakte 76
Inhoud woonhuis 265
Aantal verdiepingen 4

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

Tuin Ja
GasCV Ja
Dak type Zadeldak
Achterom Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel B
In overleg Ja
BouwjaarCV 2010
Hellend dak Pannen
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 74
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Nefit Cw4 Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 11
Tussenwoning Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Bijgebouw schuur Hout
Eengezinswoning Ja
LeeftijdCV ketel 14
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Tuin lengte achtertuin Lengte: 783 Breedte: 420 Oppervlakte: 33
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

IB Makelaars