Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Welkom in dit fantastische 5-kamer maisonnette appartement gelegen in de geliefde Waterlandpleinbuurt! Deze woning biedt een fijne mix van moderne voorzieningen en een praktische indeling . Met een open en lichte leefruimte, vier slaapkamers , nette keuken en een stijlvolle badkamer, heeft dit appartement alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen. Geniet van de centrale ligging, nabij de Noord-Zuidlijn, en ervaar de bruisende sfeer van Amsterdam-Noord.

Bij binnenkomst in dit charmante appartement word je direct verwelkomd door een ruime hal die toegang biedt tot de lichte en gezellige woonkamer. De maisonnette-stijl van de woning zorgt voor een unieke en huiselijke sfeer, ideaal voor zowel ontspannen avonden als levendige diners met vrienden. De woonkamer is het stralende middelpunt van de woning en biedt met zijn grote ramen veel natuurlijk licht.

Een vaste trap vanuit de woonkamer leidt je naar de tweede verdieping, waar zich twee van de vier ruime slaapkamers bevinden. Deze slaapkamers zijn licht en luchtig, perfect voor kinderen of als werk- en hobbyruimtes. De overige twee slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping en bieden voldoende ruimte voor een comfortabel bed en kasten. Grote ramen zorgen voor een serene en verfrissende ambiance in elke kamer.

Vanuit de keuken heb je direct toegang tot het balkon, waar je 's ochtends kunt genieten van een kopje koffie terwijl je uitkijkt over de rustige en groene omgeving. De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche en een stijlvolle wastafel, perfect voor een ontspannen begin of einde van de dag.

Wat dit appartement extra bijzonder maakt, is de berging op de bovenste verdieping die is omgezet naar woonruimte. Deze aanpassing zorgt voor extra leefruimte, wat het ideaal maakt voor o.a.  een groeiend gezin. Op de begane grond bevindt zich nog een ruime berging, handig voor het opslaan van fietsen, gereedschap of seizoensgebonden spullen.

Met een energielabel B is dit appartement niet alleen comfortabel, maar ook energiezuinig. Met een woonoppervlakte van 87 m² en vier slaapkamers biedt deze woning genoeg ruimte voor een dynamische gezinssituatie, ruim wonen, thuiswerken of woningdelen.  Bovendien is het erfpacht eeuwigdurend afgekocht, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over extra kosten in de toekomst.


Dit ruime en goed ingedeelde appartement ligt centraal in de Waterlandpleinbuurt in Amsterdam-Noord. De buurt staat bekend om zijn uitstekende voorzieningen en bereikbaarheid. Op loopafstand vind je het park, het winkelcentrum Waterlandplein en winkelcentrum Boven ‘t Y, waar je terecht kunt voor al je dagelijkse boodschappen en meer. Parkeren is eenvoudig en kosteloos voor de deur. Op 5 minuten fietsen ligt het prachtige Waterland om te genieten van buiten zijn en natuur. De andere kant op ligt het sfeervolle Nieuwendam, en het bruisende stadse Amsterdam Noord.

De bereikbaarheid van het appartement is uitstekend. Met de nabijgelegen Noord-Zuidlijn ben je binnen no-time in het centrum van Amsterdam. Ook de ringweg A10 is snel te bereiken, wat het ideaal maakt voor forenzen. Het openbaar vervoer biedt talloze mogelijkheden om de stad en de omgeving te verkennen.

Bijzonderheden:

- Appartement verdeeld over twee woonlagen op de derde en 4 verdieping. Dit betekent geen bovenburen;
- Eeuwigdurend erfpachtrecht is afgekocht;
- Gezonde en actieve Vve. Goed beheer en onderhoud van het gebouw;
- Ruime berging op de begane grond;
- Oplevering in overleg ( kan snel);
- Gratis parkeren;
- Energielabel B;

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 285

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 285

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord