Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

**Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!**

**IDEALE WONING VOOR STADSLIEFHEBBERS DIE OOK VAN RUST HOUDEN**

Bij deze presenteren wij met trots een prachtig appartement dat perfect is voor een- en twee persoons huishoudens (met kind) die op zoek zijn naar een balans tussen de bruisende stad en serene rust. Dit juweeltje van een woning combineert een hoogwaardige afwerking met een unieke locatie. Of je nu houdt van de levendigheid van de stad of verlangt naar een rustmoment op je eigen zonnige balkon, dit appartement biedt het allemaal. Bereid je voor om verliefd te worden op je nieuwe thuis!

**HIGHLIGHTS VAN DE WONING**

- **Zeer nette afwerking**: Elk detail van dit appartement straalt kwaliteit en zorg uit.
- **Hoogwaardige kwaliteit**: Gebouwd met de beste materialen voor een luxe woonervaring.
- **Balkon op het zuiden**: Geniet de hele dag van zon op je balkon met uitzicht op de groene omgeving.
- **Ruime zolder berging met toilet en daglicht**: Extra studio welke ook gebruikt kan worden als opslagruimte en extra comfort.
- **Unieke locatie**: De perfecte mix van stadse voorzieningen en rustige woonomgeving.

**VOLLEDIGE BESCHRIJVING VAN HET APPARTEMENT**

Dit schitterende appartement van 68m2 verwelkomt je met open armen. De hoogwaardige afwerking en het oog voor detail zijn al direct bij binnenkomst merkbaar. De ruime en lichte woonkamer is een waar genot, met voldoende ruimte om zowel te ontspannen als te entertainen. Door de grote ramen baadt de ruimte in natuurlijk daglicht, wat bijdraagt aan een warme en uitnodigende sfeer.

De moderne keuken is van alle gemakken voorzien en nodigt uit om heerlijke maaltijden te bereiden. Denk aan een verfijnd diner voor twee of een gezellige brunch met vrienden. De slaapkamer, rustig gelegen aan de achterkant van het appartement, biedt een oase van rust. De mogelijkheid om een tweede slaapkamer te creëren maakt dit appartement ook ideaal voor degenen die extra ruimte wensen, bijvoorbeeld voor een thuiskantoor of een logeerkamer.

Het balkon op het zuiden is een absolute troef van deze woning. Hier kun je genieten van je ochtendkoffie terwijl je de eerste zonnestralen opvangt of ontspannen met een goed boek in de namiddagzon. 

De ruime zolder berging, voorzien van een toilet en daglicht, biedt niet alleen extra opslagruimte maar ook een praktische plek voor je hobby's of als werkruimte. Dit appartement biedt werkelijk alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en luxe leven.

Daarnaast is de locatie werkelijk uniek. Je bent binnen enkele minuten in het hart van de stad met al haar voorzieningen, zoals winkels, restaurants en culturele hotspots. Tegelijkertijd zorgt de rustige ligging ervoor dat je kunt genieten van vrede en privacy wanneer je thuiskomt.

**ERFPACHTINFORMATIE**

Het appartement is gelegen op erfpachtgrond, met een canon van €496,60 per jaar tot 2046. Vanaf 2046 bedraagt de canon €1255 per jaar. Dit biedt je een transparante en voorspelbare kostenstructuur voor de lange termijn, zodat je zonder zorgen kunt genieten van je nieuwe thuis.

**BIJZONDERHEDEN**
- Servicekosten €75
- Woonoppervlak van 68m2
- Zolder met daglicht en toilet van 12m2
- Zeer nette afwerking
- Balkon op het zuiden
- Ouderdoms- en meetclausle in de koopakte

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1922
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1922
Woon oppervlakte 68
Inhoud woonhuis 226

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1922
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1922
Woon oppervlakte 68
Inhoud woonhuis 226

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Amsterdam Centrum