Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN ZEER GOED ONDERHOUDEN APPARTEMENT MET PRACHTIG UITZICHT IN BUIKSLOTERMEER: JOUW NIEUWE THUIS!
Welkom in een wereld waar stedelijk gemak en rust samenkomen. Dit zeer goed onderhouden appartement op de 17e en tevens hoogste verdieping in Buikslotermeer is perfect geschikt voor eenpersoonshuishoudens en koppels die het beste van beide werelden zoeken. Geniet van het onovertroffen uitzicht, moderne gemakken en een locatie die zowel bruisend als vredig is. Hier ontdek je een oase van stijl en comfort, perfect voor wie houdt van stadsvoorzieningen maar ook rust waardeert.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
- Adembenemend Uitzicht: Gelegen op de hoogste verdieping, biedt dit appartement een panoramisch en vrij uitzicht, zodat je elke dag kunt genieten van de mooiste  stadsgezichten.
- Lage Erfpachtcanon: Met een eeuwigdurende erfpachtcanon van slechts ca. € 110,65 per jaar (index 2024), kun je zorgeloos genieten van je eigendom zonder hoge maandelijkse kosten. 
- Geweldige Locatie: Het winkelcentrum Boven 't Y en het groene Baanakkerspark liggen om de hoek, waardoor je altijd dicht bij winkels, restaurants en de natuur bent.
- Uitstekende Verbindingen: De metro Noord-Zuidlijn is op loopafstand en brengt je binnen enkele minuten naar elke hoek van Amsterdam.
- Ruime Bergingen: Geen gebrek aan opslagruimte met twee bijbehorende bergingen, ideaal voor al je spullen.
- Ruim Balkon: Het riante balkon op het zuidoosten biedt een fantastisch uitzicht en is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van bijvoorbeeld een kopje koffie in de ochtendzon?

EEN VOLLEDIGE BESCHRIJVING VAN JOUW NIEUWE WONING
Stel je voor dat je elke ochtend wakker wordt op de hoogste verdieping van een modern appartementencomplex, met de stad aan je voeten en de wereld aan je horizon. Dit appartement in Buikslotermeer biedt een woonoppervlakte van ca. 63m² en is perfect ingedeeld om elke vierkante meter te benutten. 

Het appartement beschikt over één ruime slaapkamer die baadt in natuurlijk licht met eigen airco systeem en mooie inpandige schuifkast, waardoor je elke dag met een glimlach begint. De open woon- en eetkamer is een uitnodigende ruimte waar je heerlijk kunt ontspannen, dineren of vrienden kunt ontvangen. De moderne keuken is uitgerust met bijna allemaal inbouwapparatuur en biedt voldoende werkruimte voor al je culinaire avonturen. Tevens nog een zeer verzorgde en volledig betegelde badkamer met hoekligbad en mooi wastafelmeubel.

Het balkon, gelegen op het zuidoosten, is zonder twijfel een van de grootste troeven van dit appartement. Hier kun je genieten van je ochtendkoffie terwijl je de eerste zonnestralen opvangt, of 's avonds ontspannen met een goed boek en een glas wijn terwijl je uitkijkt over de stad. Voeg daarbij de luxe van twee bijbehorende bergingen, en je hebt alle ruimte die je nodig hebt voor je spullen, van fietsen tot vakantiekoffers en alles daartussenin!

De omgeving van het appartement is net zo indrukwekkend. Het winkelcentrum Boven 't Y ligt letterlijk om de hoek en biedt alles wat je nodig hebt voor je dagelijkse boodschappen. Of je nu zin hebt in een snelle hap van New York Pizza, KFC of Sushi, of op zoek bent naar de nieuwste gadgets bij Media Markt, je vindt het allemaal binnen handbereik. En laten we het groene Baanakkerspark niet vergeten, een perfecte plek voor een ontspannen wandeling of een picknick op een zonnige dag.

Met de metro Noord-Zuidlijn op 2 minuten lopen zijn ook de Ring A10 en de Coentunnel nabij.Dankzij de nabijheid van de metro Noord-Zuidlijn ben je binnen enkele minuten in het hart van Amsterdam. Of je nu werkt in de stad of gewoon van het bruisende stadsleven wilt genieten, de verbindingen zijn uitstekend.

Fietsliefhebbers opgelet: de Waterlandroute ligt aan je voeten. Trap door de prachtige omgeving van Amsterdam-Noord en ontdek de schoonheid van het landelijke Noord-Holland met de mooie kleine dorpjes Ransdorp, Holysloot, Durgerdammerdijk en nog meer.

Met een actieve Vereniging van Eigenaren (VVE) en maandelijkse servicekosten van ca. € 256,- inclusief stookkosten, hoef je je geen zorgen te maken over het onderhoud van het gebouw. Alles wordt voor je geregeld, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van je nieuwe thuis.

HIGHLIGHTS VAN DE WONING
Het appartement bevindt zich op de 17e en hoogste verdieping van het gebouw, wat betekent dat je elke dag kunt genieten van een spectaculair en vrij uitzicht. Met een lage eeuwigdurende erfpachtcanon van ca. € 110,65 per jaar (index 2024), hoef je je geen zorgen te maken over hoge maandelijkse kosten. Het grote winkelcentrum Boven 't Y en het groene Baanakkerspark liggen om de hoek, waardoor je altijd dicht bij winkels, restaurants en natuur bent. De metro Noord-Zuidlijn is op loopafstand en brengt je binnen enkele minuten naar heel Amsterdam. Bovendien heb je meer dan voldoende ruimte in de bijbehorende bergingen en kun je heerlijk ontspannen op het ruime balkon met adembenemend uitzicht.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 63
Inhoud woonhuis 208

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 63
Inhoud woonhuis 208

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord