Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Stap binnen in deze schitterende, in 2020 gebouwde tussenwoning en voel je meteen thuis. Deze woning biedt alles wat je zoekt: ruimte, comfort en een toplocatie.

HIGHLIGHTS:

Moderne tussenwoning: Gebouwd in 2020, deze woning biedt moderne voorzieningen en een eigentijdse stijl met voldoende ruimte en kamers.
Ideale locatie: Het winkelcentrum van Waterlandplein ligt om de hoek, waardoor dagelijkse boodschappen en gezellige winkeluitjes moeiteloos binnen handbereik zijn.
Voordelige erfpacht: De erfpachtcanon is vooruitbetaald tot en met 30-11-2069, wat zorgt voor financiële gemoedsrust.
Prachtige achtertuin: De nette en volledig betegelde achtertuin ligt rustig op het zuidwesten en biedt een heerlijke plek om te ontspannen.
Ruime slaapkamers: Drie slaapkamers op de eerste verdieping, plus een ruime slaapkamer en aparte waskamer op zolder.
Duurzaam wonen: Voorzien van 8 zonnepanelen en een energielabel A++ voor lage energiekosten.
Kindvriendelijke omgeving: De achtertuin grenst aan een afgesloten gezamenlijke binnentuin, waar kinderen zorgeloos kunnen spelen. De bijdrage voor de binnentuin is slechts €. 16,51 per maand.




Bij binnenkomst in deze prachtige tussenwoning word je direct verwelkomd door een gevoel van modern comfort en stijl. Met een royaal woonoppervlak van 117 vierkante meter biedt deze woning voldoende ruimte voor een jong gezin, een twee persoons huishouden of iedereen die het stadsleven wil ervaren zonder in te boeten op comfort.

De woning beschikt over vier slaapkamers, verdeeld over de eerste verdieping en de zolder. De drie slaapkamers op de eerste verdieping zijn perfect voor kinderen, gasten of een thuiskantoor. Op de zolder vinden we een ruime extra slaapkamer en een aparte waskamer, ideaal voor extra opslag en het eenvoudig organiseren van je was.


De moderne keuken, uitgevoerd in een lichte kleur, vormt het hart van het huis. Voorzien van alle gemakken, zoals een vaatwasser, inductiekookplaat, koelkast, vriezer en combi-oven, is deze keuken perfect voor het bereiden van heerlijke maaltijden. De lichtinval zorgt voor een gezellige en uitnodigende sfeer, waar je graag tijd doorbrengt met familie en vrienden.


Met een energielabel A++ en 8 zonnepanelen op het dak, is deze woning niet alleen comfortabel, maar ook duurzaam. Lage energiekosten zijn een bijkomend voordeel, waardoor je kunt genieten van een energiezuinige en milieuvriendelijke leefomgeving.

De nette en volledig betegelde achtertuin, gelegen op het zuidwesten, biedt een rustige plek om te ontspannen na een drukke dag. Hier kan je genieten van de zon, een goed boek lezen of een gezellige barbecue organiseren. De tuin grenst aan een afgesloten gezamenlijke binnentuin, waar kinderen veilig kunnen spelen. De bijdrage per huishouden voor deze binnentuin is slechts €16,51 per maand.


De woning is ideaal gelegen in de Waterlandpleinbuurt. Het winkelcentrum van Waterlandplein ligt letterlijk om de hoek, waardoor dagelijkse boodschappen en gezellige winkeluitjes binnen handbereik zijn. Daarnaast zijn er fantastische fietsroutes door de omliggende dorpen zoals Durgerdammerdijk, Holysloot, Ransdorp en Zunderdorp. Of je nu houdt van een rustig fietstochtje door het groen of een bezoek aan een van de pittoreske dorpjes, hier vind je het allemaal.

Voor wie afhankelijk is van openbaar vervoer, is de metro Noord-Zuidlijn op slechts 5 minuten fietsafstand. Hiermee ben je in een mum van tijd in het bruisende hart van Amsterdam.


Ervaar dit alles zelf door direct een bezichtiging te plannen. Ga naar onze website en maak van deze droomwoning jouw nieuwe thuis. Wacht niet te lang, want een kans als deze komt niet vaak voorbij!



Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 416

Overige

Perceel oppervlakte 90

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 416

Overige

Perceel oppervlakte 90

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord