Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

DROMEN VAN EEN PRACHTIG UITZICHT EN EEN CENTRALE LOCATIE?
Welkom in dit ruime appartement in de geliefde en groene buurt Banne Buiksloot! Stel je voor: je komt thuis na een drukke dag en je stapt binnen in je eigen oase van rust en ruimte. Dit is geen droom, maar de realiteit voor de nieuwe bewoners van dit nog deels op te knappen appartement. Ideaal voor twee persoons huishoudens, jonge gezinnen, rustzoekers en stadsbewoners die van gemak houden. Dit appartement, gelegen op de 12e verdieping, biedt je een fantastisch vrij uitzicht over Noord, een fijn balkon en een zee aan mogelijkheden om het helemaal naar eigen smaak te moderniseren. Je woont hier bovendien op loopafstand van winkels en de metro Noord-Zuidlijn, waardoor je snel en eenvoudig de hele stad kunt verkennen.

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING:
- Adembenemend uitzicht vanaf de 12e verdieping: Geniet elke dag van de serene skyline van Amsterdam vanaf je eigen balkon.
- Centraal gelegen: Op slechts een steenworp afstand van winkels en de metro Noord-Zuidlijn.
- Veel potentie voor modernisering: Maak deze ruimte helemaal jouw eigen paradijs.
- Natuurliefhebbers opgelet: Ontdek de prachtige dorpjes Ransdorp, Holysloot en Durgerdam op de fiets of te voet.
- Uitstekende bereikbaarheid: Openbaar vervoer, winkels en de binnenstad van Amsterdam binnen handbereik.
- Meer leefruimte mogelijk: Voldoende bergruimte. Verwijder een muurtje en creëer een grotere woonkamer!

EEN VOLLEDIGE BESCHRIJVING VAN HET APPARTEMENT
Betreed dit appartement en voel je meteen thuis. Met een woonoppervlakte van circa 93m2 heb je meer dan genoeg ruimte om te leven, te ontspannen en te genieten. Door het verwijderen van een kleine muur krijg je de kans om een nog grotere woonkamer te creëren die perfect zou kunnen aansluiten op jouw wensen en behoeften. Het is eventueel ook nog mogelijk om een 3e slaapkamer te maken?! De woonkamer is licht en ruim, en biedt directe toegang tot het balkon op het noordwesten. Stel je voor: na een drukke dag kun je hier ontspannen met een kop koffie, terwijl je geniet van het adembenemende uitzicht over de stad?

De keuken biedt volop mogelijkheden om naar eigen inzicht te moderniseren en is voorzien van de basisbenodigdheden. Door de keuken eventueel te vernieuwen, kun je een moderne, functionele ruimte creëren waar je de lekkerste maaltijden bereidt. De nette en volledig betegelde badkamer heeft de beschikking over een ligbad en wastafel. 

Met twee prima slaapkamers is er genoeg plek voor jou, je partner en eventueel een kinderkamer of thuiskantoor. De master slaapkamer biedt eveneens toegang tot een loggia en het balkon, zodat je ook vanuit je bed kunt genieten van het uitzicht. De servicekosten aan de gezonde en actieve VVE bedragen ca. € 352,- per maand inclusief een voorschot op de stookkosten. De erfpachtcanon is voor 10 jaar vastgezet (tot 15-07-2029) en bedraagt € 181,- per jaar. Het tijdvak loopt tot en met 15-07-2069. Tenslotte is er nog een (fietsen)berging op de begane grond. 

Daarnaast is het appartement gelegen naast het Baanakkerspark, waar je heerlijk kunt wandelen of picknicken. Op slechts een minuut loopafstand vind je het winkelcentrum Boven 't Y, waar je terecht kunt voor al je dagelijkse boodschappen en meer. Denk aan winkels zoals Jumbo, AH, Media Markt en Hema. Alles wat je nodig hebt, binnen handbereik!

Voor de sportievelingen onder ons is de Waterlandroute een absolute aanbeveling. Deze fietsroute voert je langs pittoreske dorpjes zoals Ransdorp, Holysloot en Durgerdam, waar je de rust en schoonheid van het Nederlandse landschap kunt ervaren.

HET APPARTEMENT IN 100 WOORDEN
Dit appartement op de 12e verdieping biedt een adembenemend uitzicht en een fijn balkon. Het is centraal gelegen, op loopafstand van winkels en de metro Noord-Zuidlijn. Met 93 m² woonoppervlakte, twee slaapkamers en de mogelijkheid om de woonkamer te vergroten, is dit een perfecte plek voor twee persoons huishoudens, jonge gezinnen en rustzoekers. Gelegen naast het Baanakkerspark en winkelcentrum Boven 't Y, ben je van alle gemakken voorzien. Daarnaast biedt de nabijheid van de Waterlandroute prachtige wandel- en fietsmogelijkheden. Een woning met veel potentie om volledig naar eigen smaak te moderniseren.

Kortom, dit appartement is een zeldzame vondst op de Amsterdamse woningmarkt. Met zijn unieke kenmerken en centrale ligging biedt het een perfecte mix van stedelijke voorzieningen en rustgevende natuur. Wees er snel bij en maak van dit huis jouw thuis!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 93
Inhoud woonhuis 328

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 93
Inhoud woonhuis 328

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord