Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Welkom in Nieuwendam, waar deze karakteristieke woning wacht op jullie! Gelegen aan een rustige weg met een groen plantsoen voor de deur, biedt dit huis een perfecte mix van rust en stedelijke gemakken. Met de erfpacht al eeuwigdurend vastgezet onder de gunstige voorwaarden en een geliefde buurt, is dit een kans die je niet wilt missen. De ideale ligging met een tuin op het zuidwesten en drie slaapkamers maakt het plaatje compleet.

Hoogte punten van de woning: 
- Rustige weg met groen plantsoen voor de deur: Geniet van een prachtige groene omgeving en totale rust.
- Eeuwigdurende erfpacht: De erfpacht is afgekocht t/m 2049 en daarna vastgezet onder de gunstige voorwaarden.
- Uitstekende zonligging (zuidwesten): Perfect voor zonaanbidders en tuinliefhebbers.

Een oase van rust en comfort in het hart van Nieuwendam

Stap binnen in deze charmante woning en laat je verrassen door de ruimte en het licht. De woonkamer baadt in het zonlicht dankzij grote ramen die uitkijken op het groene plantsoen. Hier kun je je kinderen onbekommerd zien spelen terwijl je zelf geniet van een kop koffie en een goed boek.

De keuken is ruim en functioneel, perfect voor het bereiden van heerlijke maaltijden na een lange dag. En met een tuin op het zuidwesten, kun je heerlijk genieten van de zon en de rust. 

De twee slaapkamers op de eerste verdieping bieden genoeg ruimte voor het hele gezin. De master bedroom is een rustgevende oase van licht en ruimte, terwijl de andere kamer ideaal is voor kinderen. Op de zolderetage is een multifunctionele kamer en kan goed gebruikt wordt als thuiskantoor. En laten we vooral het gemak van een apart toilet op de eerste verdieping niet vergeten – een kleine luxe die een groot verschil maakt.

De woning is gelegen in een groene omgeving, met zowel aan de voor- als achterkant een groenstrook. Deze natuurlijke setting biedt niet alleen rust en privacy, maar ook een gezonde leefomgeving voor het hele gezin. Of je nu een wandeling wilt maken, de hond wilt uitlaten of gewoon wilt genieten van de natuur, hier kan het allemaal. Erg leuk ook is het groen aan de zijkant van de woning, ga hier heerlijk zitten op een zomersedag.

Als kers op de taart is deze woning een gemeentelijk monument en maakt het deel uit van een beschermd stadsgezicht. Dit betekent dat je niet alleen een huis koopt, maar ook een stukje geschiedenis en cultuur. Het karakter en de charme van de woning zijn behouden gebleven, terwijl het comfort en de voorzieningen aangepast zijn aan de moderne tijd.

Details over de hoogtepunten

Deze woning in Nieuwendam biedt een unieke combinatie van rust, comfort en geschiedenis. Gelegen aan een rustige weg met een groen plantsoen voor de deur, geniet je dagelijks van een prachtig uitzicht. Aan de achterzijde zorgt een groenstrook voor extra privacy. De erfpacht is eeuwigdurend vastgeklikt, wat betekent dat je geen extra kosten hoeft te maken. De buurt is geliefd en staat bekend om zijn vriendelijke gemeenschap en uitstekende voorzieningen. Bovendien is de woning een gemeentelijk monument en onderdeel van een beschermd stadsgezicht, wat bijdraagt aan de unieke charme en het karakter.

Kenmerken:
- Woonoppervlak 64m2, meetrapport aanwezig;
- Stenen berging van 6m2;
- Gemeentelijk monument en beschermd stadsgezicht
- Veel ingebouwde opbergruimte
- Ruime tuin gelegen op het zuidwesten
- Erfpacht is reeds omgezet naar eeuwigdurend afgekocht
- Groene omgeving en veel voorzieningen in de buurt
- Oplevering in overleg

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1926
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1926
Woon oppervlakte 64
Inhoud woonhuis 226

Overige

Perceel oppervlakte 153

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1926
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1926
Woon oppervlakte 64
Inhoud woonhuis 226

Overige

Perceel oppervlakte 153

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord