Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bent u op zoek naar een appartement die zeer centraal gelegen is ten opzichte van alle dagelijkse voorzieningen? Dan is dit uw kans! Zo zijn er om de hoek diverse busverbindingen, het centrum van Amsterdam is via de pont op fietsafstand en ook met de auto bent u nabij alle uitvalswegen. Op loopafstand is er een supermarkt ter hoogte van de Beemsterstraat. Vlakbij is het Purmerplein en het Buikslotermeerplein waar u erg leuk kunt winkelen en u uw dagelijkse boodschappen kunt doen. Naast de centrale ligging zit u pal naast Landelijk Noord waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen door de natuur.

Dit 3 (voorheen 4) kamer appartement is gelegen op de 7e etage van een net complex. In de centrale hal zijn de 2 liften en de trap. De brievenbussen zijn in de hal op elke verdieping geplaatst zodat u niet naar  beneden hoeft om de post op te halen. 

Indeling:
Entree, hal met meterkast en toilet met fonteintje, zeer ruime, lichte woonkamer met toegang tot het balkon. Het balkon is gelegen op het zuiden waar de hele dag van de zon genoten kan worden. Keurige open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Tussenhal met toegang tot de badkamer en de twee slaapkamers. Van de grote slaapkamer aan de achterzijde kan weer gemakkelijk twee slaapkamers gemaakt worden. De badkamer is voorzien van een douche met rainshower en een wastafel.

In het gehele appartement ligt een laminaatvloer.

Bijzonderheden:
- Berging in de onderbouw
- Appartementsrecht
- De servicekosten bedragen € 160,- per maand
- Voorschot stookkosten € 145 per maand
- De erfpachtcanon is eeuwigdurend afgekocht.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 85
Inhoud woonhuis 210

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 85
Inhoud woonhuis 210

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord