Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

PRACHTIG EN ZEER CHARMANT 4-KAMER APPARTEMENT (103M2), MET DRIE RUIME BALKONS IN EEN VAN DE MEEST GELIEFDE BUURTEN VAN AMSTERDAM-ZUID.

Het zonnige en lichte appartement is gelegen op de eerste etage van een perfect onderhouden gebouw en heeft een klassieke uitstraling. Het appartement verkeert in een topconditie en is direct te betrekken.
Dit ruime appartement op de eerste verdieping is perfect voor stellen of voor jonge gezinnen die op zoek zijn naar een comfortabele en gezellige woonomgeving in Amsterdam. De rustige en kindvriendelijke wijk biedt een veilige omgeving voor kinderen om te spelen en te groeien, terwijl ouders genieten van de nabijheid van alle voorzieningen die de stad te bieden heeft.

In het appartement vind je een harmonieuze mix van historische details, zoals hoge plafonds en elegant lijstwerk, en moderne voorzieningen die het leven gemakkelijker maken. Het dubbelglas door het gehele huis houdt elke vorm van geluid buiten waardoor de lichte woonkamer een perfecte plek is om te ontspannen na een drukke dag. De volledig uitgeruste, op maat ontworpen, keuken inclusief eettafel en bar (het hart van deze woning) is een heerlijke plek voor borrels en diners. Door de raampartijen, de balkons en de ligging is deze woning de gehele dag voorzien van veel zon- en daglicht.


INDELING:
Eigen ingang via de algemene trap op de eerste etage.
Entree met authentiek Amsterdams tegelwerk en een meterkast, en een ruime hal waar vanuit je naar alle vertrekken van het appartement kunt komen.
Moderne badkamer, geheel vernieuwd in 2018, met ligbad, inloopdouche en wastafel met meubel.
Separaat toilet met fontein.

Grote woonkamer met openslaande deuren naar een van de twee balkons aan de voorzijde van het appartement. De woonkamer en keuken worden gescheiden door een authentieke ensuite kast met veel bergruimte.
De moderne en op maat gemaakte open keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur, en heeft een prachtig kookeiland met bar waaraan ook gegeten kan worden.
Via de keuken bereik je via de openslaande deuren het zonnige balkon (op het westen) welke gelegen is aan de achterzijde van het appartement en dat uitzicht biedt over de rustige, groene en bloemrijke tuinen. De lievelingsplek van de huidige bewoners om na een drukke dag tot rust te komen.

Aan de achterzijde van het appartement is een slaapkamer gesitueerd met een zeer grote “walk-in” closet. Het directe uitzicht op de (bloeiende) bloesem vanuit het slaapkamerraam is iets dat in de omschrijving niet mag ontbreken. De “walk-in closet” c.q. kastenkamer is tevens te gebruiken als derde (slaap)kamer. Deze kamer biedt tevens toegang tot het balkon aan de tuinzijde.

De ruime, lichte ‘master bedroom’ is via ensuite deuren te bereiken en is gelegen aan de voorzijde van het appartement. Deze kamer wordt eveneens gekenmerkt door een grote kastenwand. Middels de openslaande deuren heb je toegang tot een van de twee ruime balkons aan de voorzijde, waar gedurende de ochtend genoten kan worden van de ochtendzon.

Door de gehele woning ligt een prachtige mahoniehouten vloer gelegd in visgraat motief.


LOCATIE:
De locatie van dit appartement is ideaal voor wie graag de levendigheid van Amsterdam wil ervaren. Met winkels, restaurants, koffietentjes, scholen en openbaar vervoer op loopafstand, hoef je nooit ver te reizen voor alles wat je nodig hebt.

Het appartement is gelegen in stadsdeel Amsterdam Oud-Zuid in de rustige buurt Stadionbuurt.
Deze wijk staat bekend om de karakteristieke en charmante bouwstijl en het zeer grote variërende aanbod van barretjes, koffietentjes, restaurants en leuke winkels.
Qua locatie ligt het precies ingeklemd tussen de mooiste parken van Amsterdam het Vondelpark en het Beatrixpark. Er zijn meerdere kinderopvangen, BSO’s, basisscholen en middelbare scholen op loopafstand.

Voor de dagelijkse boodschappen kun je zeer dichtbij terecht op de Stadionweg, Stadionplein en de Amstelveenseweg, maar ook de Beethovenstraat ligt om de hoek. Direct om de hoek bevinden zich daarnaast het befaamde Le Fournil en L’Amuse, die geen verdere introductie behoeven.


BEREIKBAARHEID EN PARKEREN:
Het appartement is per auto goed bereikbaar vanaf de ringweg A-10 (via afrit S108). Ook met het openbaar vervoer is de woning goed te bereiken via Station RAI, Zuid WTC en de tram- bushaltes Olympiaweg en Minervaplein. Parkeren gaat via het vergunningensysteem van de gemeente Amsterdam.

Betaald parkeren middels een aan te vragen parkeervergunning bij de gemeente.
Dit adres valt onder het ruime vergunningsgebied: Zuid 2.2 . Met een parkeervergunning voor Zuid 2.2, Zuid-1, Zuid-2 en Zuid-8.
Een parkeervergunning voor bewoners kost EUR 186,29.
ER MAG ZELFS NOG EEN TWEEDE PARKEERVERGUNNING WORDEN AANGEVRAAGD.
Een tweede parkeervergunning kost EUR 465,73 per 6 maanden.


VERENIGING VAN EIGENAREN:
Betreft de “VVE Parnassusweg 24-26-28-30-32-34” te Amsterdam. De VvE bestaat uit 24 leden, 1/24e aandeel in de gemeenschap, is een actieve VvE die gezond is, professioneel wordt beheerd en voldoende reserves heeft opgebouwd met een Meer Jaren Onderhouds Planning (MJOP). De servicekosten bedragen EUR 347,05 per maand (incl. EUR 100 per maand voorschot stookkosten).


BIJZONDERHEDEN:
- Oppervlakte 103M2. (NEN 2580 meetrapport aanwezig)
- Complete voorgevel opnieuw geschilderd (sept 2024)
- Luxueuze op maat gemaakte open-keuken, met aansluitende eettafel en bar.
- Mogelijkheid tot het eenvoudig creëren van een derde slaapkamer.
- Veel (op)bergruimtes.
- Goed geïsoleerd, voorzien van dubbelglas.
- Actieve, professionele en gezonde VVE met voldoende reserves (MJOP aanwezig).
- Aanvraag van een tweede parkeervergunning mogelijk.
- Notaris: naar keuze koper, mits koopakte conform Model Ring bij notaris in Groot Amsterdam.
- Voorbehoud gunning verkoper.
- Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren je een deskundige (VBO-)makelaar in te schakelen die je begeleidt bij het aankoopproces. Indien je specifieke wensen hebt omtrent de woning, adviseren wij je deze tijdig kenbaar te maken aan jouw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien je geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht je jezelf volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de VBO-voorwaarden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 1931
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1931
Woon oppervlakte 103
Inhoud woonhuis 347.73
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Balkon Ja
Dak type Dwarskap
Monument Ja
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Rookkanaal Ja
Monumentaal Ja
Glas isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Normaal
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 1931
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1931
Woon oppervlakte 103
Inhoud woonhuis 347.73
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Balkon Ja
Dak type Dwarskap
Monument Ja
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Rookkanaal Ja
Monumentaal Ja
Glas isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Normaal
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Cocq Makelaars Amsterdam

Wooninfluencers

Laden..