Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

INLEIDING
Een mooie kans doet zich voor in de geliefde Bloemenbuurt: een fijn appartement op de eerste en tweede verdieping met een zonnig balkon, een moderne inrichting en eeuwigdurend afgekochte erfpacht. De woning is gelegen op een toplocatie met het Noorderpark om de hoek, op loopafstand van de metro en op fietsafstand van station Amsterdam Centraal en het bruisende centrum.

HOOFDPUNTEN
- Erfpachtcanon eeuwigdurend afgekocht
- Aan rand van Noorderpark met zwembad (Noorderparkbad): groene omgeving en actieve vrijetijdsbesteding binnen handbereik.
- Zonnig balkon: geniet van de zon op je eigen westelijk gelegen buitenruimte.
- Op loopafstand van metrostation Noorderpark en op fietsafstand van de pont naar het Centraal Station: snel en eenvoudig naar
het hart van Amsterdam.
- Afzonderlijke berging voor fietsen op het binnenterrein: veilig en gemakkelijk parkeren van je fiets.

Indeling

Eerste verdieping
De ruime woonkamer is perfect om te ontspannen na een lange werkdag of om vrienden en familie te ontvangen. De woonkamer is aan de ene kant verbonden aan de keuken met eethoek en geeft aan de andere kant toegang tot het balkon. Gelegen op het westen is het balkon een heerlijke plek om van de avondzon te genieten.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping bevinden zich de twee slaapkamers, de badkamer en een apart toilet. Een van de slaapkamers kan gemakkelijk als kinderkamer, thuiskantoor of logeerkamer worden ingericht. De badkamer is betegeld en voorzien van een douche, wastafelmeubel, en een aansluiting voor een wasmachine.

Berging
Het appartement beschikt over een aparte berging op het binnenterrein, met genoeg ruimte om fietsen te stallen.

Erfpacht
Wat dit appartement extra aantrekkelijk maakt, is de eeuwigdurend afgekochte erfpachtcanon. Dit betekent dat je geen jaarlijkse erfpachtkosten hebt, een enorme financiële geruststelling. Daarnaast is er een afzonderlijke berging voor fietsen op het binnenterrein, zodat je fiets altijd veilig staat.

OMGEVINGSKENMERKEN

De locatie is werkelijk ideaal. Er zijn bekende Amsterdamse hotspots in de omgeving te vinden, zoals filmmuseum Eye, de Adam Tower en de NDSM-werf. Met het Noorderparkbad op enkele tientallen meters afstand, kun je op elk moment een plons wagen. Op de fiets ben je in een mum van tijd bij de pont naar het Centraal Station, waarmee je snel het centrum van Amsterdam bereikt. Ook ben je dicht bij het Mosveld, een winkelcentrum waar ook de bekende wekelijkse markt plaatsvindt. Hier kun je verse producten en lokale specialiteiten kopen. De naastgelegen Van der Pekstraat biedt een breed scala aan gezellig cafés, restaurants en uitstekende winkels. In de Buiksloterham vind je culturele broedplaatsen als Café de Ceuvel in een industriële setting. Voor een dagje uit met de kinderen ga je naar de Kinderboerderij De Buiktuin.

Het appartement is goed aangesloten op het ov-netwerk. Bus 34 en 36 stoppen in de buurt en metrostation Noorderpak bevindt zich op loopafstand.

DE HOOFDPUNTEN UITGELICHT
Dit appartement heeft echt de ideale hoogtepunten voor een comfortabele levensstijl:
- Erfpachtcanon eeuwigdurend afgekocht: Geen zorgen over extra jaarlijkse kosten.
- Aan de rand van Noorderpark met zwembad (Noorderparkbad): Voor ontspanning en recreatie in de natuur.
- Zonnig balkon: Geniet van de zon op je eigen westelijk gelegen buitenruimte.
- Op fietsafstand van pont achter Centraal Station: Snel en eenvoudig naar het hart van Amsterdam.
- Afzonderlijke berging voor fietsen in het binnenterrein: Veilig en gemakkelijk parkeren van je fiets.

Herken je jezelf in deze omschrijving? Plan dan direct een bezichtiging in en ontdek waarom dit appartement de ideale plek is om jouw woonavontuur te starten. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan, want een woning zoals deze vind je niet vaak!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 1925
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1925
Woon oppervlakte 71
Inhoud woonhuis 233

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 1925
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1925
Woon oppervlakte 71
Inhoud woonhuis 233

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord