Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prachtig GERENOVEERD 4-kamer APPARTEMENT van ca. 97 m² met een RUIM BALKON van ca. 9 m², een eigen PARKEERPLAATS in de GARAGE en een praktische BERGING in de onderbouw. Dit appartement is gelegen op loopafstand van STATION NOORD (N-Z Lijn) en het winkelcentrum Boven ’t Y. Maak nu direct een afspraak en laat u verrassen!

DE WONING
Middels het gemeenschappelijke trappenhuis of de lift bereikt u dit appartement op de eerste etage. U komt binnen in de hal, welke toegang geeft tot de ruime woonkamer van ca. 40 m² met een open keuken. Deze moderne, greeploze keuken is van alle gemakken voorzien (o.a. een 5-pitsgasfornuis, oven en een vaatwasser). Vanuit de woonkamer bereikt u het heerlijke balkon van ca. 9 m² gelegen op het zuiden! De eerste slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en meet ca. 4.26 m x 2.82 m en heeft een eigen inloopkast van ca. 4 m². De tweede slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en meet ca. 3.10 m x 4.32 m. De derde slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en meet ca. 2.82 m x 2.66 m. De moderne badkamer is voorzien van een ruime inloopregendouche en een wastafel. Het naastgelegen toilet is afgewerkt in dezelfde stijl als de badkamer. Voorts treft u nog een separate wasruimte. Op de begane grond heeft u nog een praktische fietsenberging van ca. 5 m² en een eigen parkeerplaats in de garage van het naastgelegen gebouw.

DE LIGGING
Het appartement is ideaal gelegen t.o.v. allerlei verschillende voorzieningen in directe omgeving. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u gebruik maken van het dichtbij gelegen winkelcentrum "Boven ‘t Y". Daar treft u diverse supermarkten, een grote diversiteit aan winkels om te shoppen en bioscoop Pathé. Pal aan de eerste halte van de Noord-Zuid lijn! In 5 minuten op het CS en een directe verbinding met Amsterdam-Zuid (Zuidas). Met de auto bent u binnen enkele minuten op de ringweg A10. De Buiksloterweg pont naar Amsterdam Centraal Station is op fietsafstand, de busverbinding naar diverse bestemmingen op loopafstand. Restaurants treft u op het Purmerplein, de Nieuwendammerdijk of het NDSM-terrein. Ook het recreatiegebied 't Twiske is op fietsafstand. Voor de sporter biedt de omgeving diverse fitness, voetbal- en tennismogelijkheden. Amsterdam-Noord is het groenste stadsdeel van Amsterdam.

DE VERENIGING
De actieve vereniging 'Loenermark Flat C' wordt professioneel beheerd door VvE beheer Amsterdam. Het aandeel van dit appartement in de totale VvE bedraagt 108/14.681ste en het aandeel van de parkeerplaats bedraagt 11/17.912ste aandeel. De servicekosten bedragen thans € 192,99 p/m voor de woning en € 31,50 voor de parkeerplaats. Verder betaalt u een voorschot voor stookkosten en warm water van € 185,07 p/m. Deze kosten worden ieder jaar verrekend met het werkelijke verbruik.

HET ONDERHOUD
Het betreft een zeer goed onderhouden appartement. De wanden en het plafond van de woonkamer zijn strak gestuukt en recent geschilderd. De vloer is afgewerkt met een moderne laminaat vloer. De luxe badkamer en toilet zijn gerenoveerd in 2023 en de keuken is uit 2017. De elektrische installatie bestaat uit voldoende groepen. Kortom, dit appartement is direct geschikt voor gebruik.

DE GROND
Dit appartement is gelegen op gemeentelijk erfpachtgrond. De jaarlijks te betalen canon is afgekocht t/m 16-09-2053. De huidige eigenaar heeft de canon voor na 2053 reeds vastgeklikt. Meer informatie bij de verkopend makelaar.

BIJZONDERHEDEN
- Energielabel C;
- Gezonde en actieve VvE;
- Praktische berging van ca. 5 m²;
- Eigen parkeerplaats in de garage;
- Op loopafstand van station Noord (NZ-Lijn);
- Gelegen bij het winkelcentrum Boven ’t Y;
- Oplevering in overleg;
- Erfpachtcanon afgekocht t/m 16-09-2053 en daarna vastgeklikt door de huidige eigenaar;
- Amsterdamse notaris naar keuze koper.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 309
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Balkon Ja
Dak type Plat dak
Garage opp 13
In overleg Ja
Glas isolatie Ja
Kwaliteit object Luxe
Aantal slaapkamers 3
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 309
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Balkon Ja
Dak type Plat dak
Garage opp 13
In overleg Ja
Glas isolatie Ja
Kwaliteit object Luxe
Aantal slaapkamers 3
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Kopinsky Makelaardij