Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM IN DE VOGELBUURT
Ontdek dit charmante appartement in de bruisende IJplein/Vogelbuurt, perfect voor starters op de woningmarkt! Dit hoekappartement op de begane grond biedt niet alleen een heerlijke tuin, maar is ook direct te bewonen. Met een afzonderlijke werkkamer en de mogelijkheid tot een extra slaapkamer, heb je alle ruimte die je nodig hebt. En het beste van alles? De erfpachtcanon is eeuwigdurend afgekocht!

HIGHLIGHTS VAN DE WONING
- Erfpachtcanon eeuwigdurend afgekocht: Geen zorgen over jaarlijkse betalingen.
- Hoekligging: Meer privacy en extra lichtinval.
- Begane grond met heerlijke tuin: Genieten van de buitenlucht vanuit je eigen tuintje.
- Direct te bewonen: Geen renovatieklussen nodig, gewoon verhuizen en genieten.
- Afzonderlijke werkkamer: Ideaal voor thuiswerken of als hobbyruimte.
- Extra slaapkamer mogelijk: Flexibiliteit om de indeling aan te passen aan jouw wensen.

VOLLEDIGE OMSCHRIJVING VAN DE WONING
Stel je voor, je stapt je eigen hoekappartement binnen in de geliefde IJplein/Vogelbuurt en wordt onmiddellijk verwelkomd door een zee van licht die door de ramen stroomt. Met een woonoppervlakte van 65 vierkante meter voelt dit appartement direct als thuis. De ruime woonkamer van 24 vierkante meter biedt voldoende ruimte voor een gezellige zithoek én een eettafel waar je vrienden en familie kunt ontvangen voor een diner.

De begane grond geeft je toegang tot een heerlijke tuin, perfect gelegen op het Zuidoosten. Beeld je eens in: je eerste kopje koffie in de ochtendzon, barbecueën met vrienden op warme zomeravonden of gewoon ontspannen met een goed boek tussen het groen. De tuin is jouw persoonlijke oase midden in de stad.

En dan de afzonderlijke werkkamer. Met de huidige trend van thuiswerken is dit de ideale ruimte om productief te zijn, zonder afleiding. 

Wat deze woning echt uniek maakt, is de hoekligging. Hierdoor heb je extra ramen en dus nog meer natuurlijk licht dat de ruimtes vult. Een extra bonus is de mogelijkheid om een tweede slaapkamer te creëren, wat deze woning toekomstbestendig maakt wanneer je leven verandert.

Alles wat je nodig hebt, is binnen handbereik. De metro is op loopastand en op fietsafstand vind je de pontverbinding naar Centraal Station, ideaal voor forenzen. De bushalte is op loopafstand, net als de winkels voor je dagelijkse boodschappen. Daarnaast ben je aan de rand van het Hamerstraat gebied, een dynamische omgeving met spraakmakende leisure zoals Wonder, skatecafé, Hyna en diverse hippe restaurants. Hier is altijd iets te beleven en ontdek je nieuwe hotspots om de hoek.

Kortom, dit appartement biedt een perfecte mix van comfort, gemak en een levendige omgeving. Het is de ideale plek voor starters die een vliegende start willen maken op de woningmarkt.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
De ligging van dit appartement is simpelweg perfect. Op fietsafstand vind je de pontverbinding naar Centraal Station, waardoor je binnen enkele minuten in het hart van Amsterdam bent. Geen zin om te fietsen?  Je kunt binnen drie minuten lopen op de halte Noorderpark van de Metro zijn en bent dan één halte verwijderd van het centraal station. De bushalte is op loopafstand, net als diverse winkels voor je dagelijkse boodschappen. Daarnaast woon je aan de rand van het Hamerstraat gebied, een levendige omgeving met spraakmakende leisure. Denk aan hotspots zoals Wonder, het skatecafé, Hyna en diverse trendy restaurants. Alles wat je nodig hebt om van het stadsleven te genieten, ligt binnen handbereik!

UITGEBREIDE BESCHRIJVING HIGHLIGHTS
De erfpachtcanon is eeuwigdurend afgekocht, wat betekent dat je niet jaarlijks een bedrag hoeft te betalen. Een zorg minder! Door de hoekligging heb je extra ramen, wat zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht en extra privacy. De begane grond met een heerlijke tuin op het Zuidoosten biedt je de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. Deze woning is direct te bewonen, dus je hoeft je geen zorgen te maken over renovaties. De afzonderlijke werkkamer is ideaal voor thuiswerken, en er is zelfs ruimte om een extra slaapkamer te creëren als je dat wilt.

Laat je zintuigen prikkelen door de lichtinval, de geur van de ochtendkoffie in je eigen tuin, het geluid van het stadse leven dat langzaam op gang komt, de smaak van een zelfbereide maaltijd in je eigen keuken en het gevoel van thuiskomen in een warme, comfortabele ruimte. Mis deze kans niet en plan vandaag nog een bezichtiging!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning, Appartement
Bouwjaar 1921
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1921
Woon oppervlakte 65
Inhoud woonhuis 213

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning, Appartement
Bouwjaar 1921
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1921
Woon oppervlakte 65
Inhoud woonhuis 213

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord