Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Droom je van een ideale woning in een kindvriendelijke en centraal gelegen buurt? Dan is deze ruime eengezinswoning in het populaire Elzenhagen precies wat je zoekt! Deze woning biedt alles wat je nodig hebt: moderne voorzieningen, veel ruimte en een schitterende tuin. Laat je verrassen door de rust en de nabijheid van alle benodigde faciliteiten.

HOOFDKENMERKEN
- Ruime eengezinswoning: Deze woning biedt alle ruimte die je nodig hebt met een royale woonkamer, open keuken en vier ruime slaapkamers. - Woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar de achtertuin: Geniet van de lichte en open leefruimte met directe toegang tot de zonnige tuin op het zuidoosten.
- Grote achtertuin van circa 11 meter diep: Perfect voor spelende kinderen, tuinieren of een ontspannen barbecue met vrienden en familie.
- Eerste verdieping met 3 ruime slaapkamers: Ideaal voor een gezin met kinderen of om een werk- en logeerkamer in te richten.
- Moderne badkamer: Voorzien van een ligbad, tweede toilet, inloopdouche en wastafel, waar je heerlijk kunt ontspannen.
- Ruime zolder met dakkapel: Biedt extra ruimte voor een werkplek, een vierde slaapkamer en een aparte ruimte voor witgoed en mechanische ventilatie.
- Centraal gelegen in de kindvriendelijke wijk Elzenhagen: Met uitstekende bereikbaarheid door de nabijheid van de ring A10, winkelcentra en de Noord/Zuidlijn.

Stel je voor: je rijdt door de rustige straten van Elzenhagen, een vrolijke glimlach op je gezicht. Je parkeert je auto('s) moeiteloos voor de deur op eigen grond en weet dat je thuis bent. Deze prachtige woning verwelkomt je met zijn charmante uitstraling en moderne voorzieningen.

Bij het betreden van de woning val je meteen voor de lichte en ruimtelijke woonkamer met zijn open keuken. De openslaande deuren brengen een overvloed aan natuurlijk licht naar binnen en leiden je naar de schitterende tuin op het zuidoosten. Hier kun je in de ochtend genieten van je koffie terwijl je de eerste zonnestralen vangt, of 's avonds ontspannen met een goed boek terwijl de zon langzaam ondergaat.

De tuin, met een diepte van circa 11 meter, is een ware oase van rust. Of je nu groene vingers hebt en wilt tuinieren, of liever een speelparadijs creëert voor de kinderen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Op de eerste verdieping vind je drie royale slaapkamers. Ruimte genoeg voor het hele gezin, of misschien gebruik je een kamer als kantoor of hobbyruimte. De moderne badkamer, voorzien van een luxueus ligbad, tweede toilet, inloopdouche mét regendouche en wastafel, biedt alle comfort die je je kunt wensen.

De zolder is een verborgen juweeltje, met een dakkapel die de ruimte opent naar een wereld van mogelijkheden. De ruime overloop is ideaal voor een werkplek en leidt naar een vierde slaapkamer en een aparte ruimte voor de wasmachine en droger. Hier vind je ook de mechanische ventilatie, wat zorgt voor een gezond en comfortabel binnenklimaat.

De wijk Elzenhagen is geliefd bij jonge gezinnen vanwege de kindvriendelijke omgeving en de uitstekende bereikbaarheid. Met de ring A10, winkelcentra de Banne en Boven 't Y, en de Noord/Zuidlijn op loopafstand, ben je binnen tien minuten in hartje Amsterdam. Voor de fietsliefhebbers zijn er prachtige routes naar pittoreske dorpjes zoals Zunderdorp, Ransdorp en Durgerdam.

KOSTEN EN RECHTEN
De jaarlijkse canon bedraagt €2.488,57 voor de periode van 1 januari 2024 tot en met 31 december 2024. Het eeuwigdurend recht is na 30 november 2062 vastgeklikt voor €1.246,85 plus inflatie. Dit biedt je financiële zekerheid en gemoedsrust voor de toekomst.


Wil je een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website en plan direct online!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2014
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2014
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 423

Overige

Perceel oppervlakte 140

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2014
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2014
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 423

Overige

Perceel oppervlakte 140

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord