Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

RUSTIG WONEN IN EEN RUIME WONING

Zoek je een comfortabele woning in een rustige buurt? Deze geschakelde 2-onder-1 kapwoning biedt precies dat en meer. Gelegen in een fijne straat, biedt dit huis een perfecte balans tussen ruimte en gezelligheid, met een uitgebouwde woonkamer die je meteen een uitnodigend gevoel geeft. Met vier ruime slaapkamers is er genoeg plek voor iedereen. De woning is volledig geïsoleerd en heeft een energielabel A, wat betekent dat je niet alleen comfortabel, maar ook zuinig woont. Een ideale kans voor wie op zoek is naar een fijne plek om te wonen.

HIGHLIGHTS

Ruime woonkamer: Uitgebouwd en voorzien van een schuifpui die uitkijkt op de tuin, met een praktische laminaatvloer.
Open keuken: Deze nette keuken is voorzien van een 4-pits keramische kookplaat, koelkast, vaatwasser, oven en afzuigkap voor optimaal kookgemak. Er is ook een close-in boiler. 
Vier slaapkamers: Ruim opgezet, allemaal met laminaatvloeren; de royale slaapkamer heeft zelfs twee balkons.
Complete badkamer: Voorzien van een dubbel wastafelmeubel, ligbad, en een inloopdouche voor dagelijks comfort.
Garage met opbergruimte: Voorzien van elektra, water en verwarming, met een opstelplaats voor de wasmachine. Tevens is er parkeergelegenheid voor één of twee auto's op je eigen oprit. 
Tuin met berging: De gezellige tuin heeft een handige berging met elektra, ideaal voor extra opslag.
Rustige ligging: Ideaal voor ontspanning en rustig wonen, gelegen dichtbij uitvalswegen. 

WELKOM THUIS

De woning heeft een ruime en lichte woonkamer. De uitgebouwde ruimte geeft je meer dan genoeg plek voor een gezellige zithoek en een ruime eettafel. De vloer is voorzien van laminaat. De schuifpui aan de achterzijde zorgt voor een mooie verbinding met de tuin, waardoor je op zonnige dagen de deur heerlijk kunt openen.

De open keuken is ideaal voor iedereen die van koken houdt. Met een 4-pits keramische kookplaat, een koelkast, afzuigkap, oven en een vaatwasser ben je van alle gemakken voorzien. De open ruimte zorgt ervoor dat je in nauw contact staat met je gasten. In de keuken, aan de voorzijde van het huis, bevindt zich een  schuifpui richting de voortuin. 

Op de bovenverdieping vind je vier ruime slaapkamers. Alle kamers zijn voorzien van een laminaatvloer, wat voor eenheid en rust zorgt. De grootste slaapkamer heeft balkons aan beide zijden, waardoor je op elk moment van de dag kunt genieten van de buitenlucht. Het is de perfecte plek om een boek te lezen of gewoon even te ontspannen.

De badkamer is compleet uitgerust met een dubbele wastafel, een ligbad en een inloopdouche. Het is een praktische ruimte die voldoet aan al je wensen voor comfort en gebruiksgemak.

De garage biedt niet alleen plaats voor je auto, maar is ook een handige extra ruimte voor opslag. Met elektra, water en verwarming kun je deze ruimte naar eigen wens gebruiken. Er is parkeergelegenheid op je eigen oprit, wat parkeren extra gemakkelijk maakt! 
De gezellige tuin is voorzien van een berging die ideaal is voor het opbergen van fietsen of tuingereedschap. In de tuin is er voldoende ruimte voor het plaatsen van een eettafel of een loungebank. Geniet van het zonnetje of van tuinieren. 

Op korte loopafstand bevind zich het winkelcentrum van Nieuwland, De Nieuwe Hof. Hier vind je een supermarkt, een bloemenzaak, twee kapsalons, een fietsspecialist, bakkerij, etc. Er is ook een Italiaan gevestigd. Tevens ben je binnen no-time op de uitvalswegen A1 en A28, waardoor je gemakkelijk andere steden bezoekt. Amersfoort ligt op ongeveer 20 minuten fietsafstand. 

Deze woning is volledig geïsoleerd en voorzien van energielabel A. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde 2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 148
Inhoud woonhuis 582

Overige

Perceel oppervlakte 251

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde 2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 148
Inhoud woonhuis 582

Overige

Perceel oppervlakte 251

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij - Amersfoort