Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze geschakelde twee-onder-één kap-woning heeft veel leefruimte en ligt op een leuke locatie aan de rand van de aangename wijk Nieuwland op korte afstand van winkels, scholen, sportfaciliteiten etc. De woning heeft zowel aan de voor- als aan de achterkant een grote dakkapel en is luxe ingericht met een mooie moderne keuken en badkamer en er zijn maar liefst 4 slaapkamers aanwezig. En...... wat zo mooi is de woning is goed geïsoleerd en met de 15 zonnepanelen en energielabel A ben je goed op weg naar een duurzame toekomst.

Ben jij op zoek naar een royale woning met voor iedereen een eigen plek. Laat je verrassen. Bel Snel en maak een afspraak voor bezichtiging. Wij laten de woning graag aan je zien.

Indeling Entree, hal, garderobe, trap naar de verdieping, meterkast, toiletruimte met hangend toilet en fonteintje, deur naar de living. De woonkamer heeft aan de voorzijde ruimte voor een grote zithoek en hier is een sfeervolle haard aanwezig, waar je gedurende de winterdagen lekker onder het genot van een kop thee van je wel verdiende rust kunt genieten. De eetkamer is tuingericht en heeft ruimte voor een gezellige grote eettafel, zodat je hier met het hele gezin, je familie en vrienden lekker lang kunt tafelen. Er zijn openslaande deuren naar de tuin, en zo kun je de hapjes en drankjes makkelijk vanuit de keuken op het terras uitserveren. De moderne keuken (2019) is bijzonder luxe ingericht en is voorzien van onder andere een grote inductie-kookplaat met een ingebouwd Bora afzuigsysteem, een vaatwasser, een quooker, een koffiemachine en stoomoven. De keuken heeft een groot aanrechtblad met veel werkruimte, ideaal voor het bereiden van de heerlijke gerechten en maaltijden. Verder is er uiteraard ook veel kast-en bergruimte aanwezig. 1e verdieping: Overloop met trap naar de 2e verdieping. Er zijn 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met openslaande deuren naar een groot dakterras. Dit is een fijne plek om van de zon te genieten. De luxe ingerichte badkamer is van alle gemakken voorzien en is ingericht met een inloopdouche met draingoot, douchepaneel met jetstreams, een rainshower en handdouche, een dubbele wastafel met badkamermeubel, een design-radiator en een 2e toilet. De aanwezige infrarood sauna , kan worden overgenomen, Heb je hiervoor geen interesse dan is er dus nog ruimte om een ligbad te plaatsen.

2e verdieping: Grote voorzolder heeft een groot Velux dakraam en er is veel bergruimte onder de schuine kap. Er zijn aansluitpunten voor wasapparatuur en hier hangt de cv-opstelling en de omvormer ten behoeve van de 15 zonnepanelen. Deur naar een royale 4e kamer met een grote dakkapel en uitzicht over de weilanden. Deze kamer is momenteel ingericht als fitness-/ sportruimte maar is ook bijzonder geschikt als extra slaapkamer, hobbyruimte, of als kantoor-/ werkkamer, je eigen thuiswerkplek. Onder de schuine kap is veel extra bergruimte aanwezig.

Tuin: De tuin is onderhoudsarm aangelegd met grote fraaie tuintegels. Er is een fijn overdekt terras, zodat je ook bij minder zonnige dagen van de tuin kunt genieten. Er is mooie border met verschillende bloemen en planten en achter in de tuin is een berging en een achterom.

Kenmerken op een rij: Royale 2/1-kapwoning met veel leefruimte. * Voor en achter een grote dakkapel. * Ruime woonkamer met vrij uitzicht over de straat. * Gezellige eetkamer met openslaande deuren naar de tuin. * Modern ingerichte keuken met inbouwapparatuur. * 4 slaapkamers en veel bergruimte * Groot dakterras * Luxe ingerichte badkamer * Zolderkamer met grote dakkapel. * Fraai aangelegde tuin met overdekt terras. * Parkeergelegenheid op eigen terrein vv elektrische laadpaal. * 15 zonnepanelen aanwezig * Energielabel A. * Perceelgrootte 206m² * Leuke ligging aan de rand van de wijk Nieuwland. * Op korte afstand van alle faciliteiten.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1995
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1995
Woon oppervlakte 144
Inhoud woonhuis 510

Overige

Perceel oppervlakte 206

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1995
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1995
Woon oppervlakte 144
Inhoud woonhuis 510

Overige

Perceel oppervlakte 206

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars