Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Klussers, opgelet! Deze bijzondere, historische vrijstaande woning op een prachtige locatie is in de verkoop gekomen!

Ben jij opzoek naar een woning die je compleet naar eigen wens en idee kan verbouwen? Dan is dit een unieke kans! Dit vrijstaande huis maakt een onderdeel uit van de historie van het dorp Bunschoten-Spakenburg. De woning heeft een zonnige tuin met een groot terras en een vrijstaande houten berging. Aan de voorzijde kan je parkeren op eigen terrein, er is plaats voor maar liefst 3 auto's! Daarnaast is de woning ruim gelegen op een perceel van 395m2! Dit is uw kans om een historische woning om te toveren tot je droompaleis. Wij laten je graag de vele mogelijkheden zien! Neem Snel contact met ons op voor een bezichtiging bij deze authentieke vrijstaande woning.

Indeling van de woning: Begane grond: Entree met trapopgang en toegang tot de woonkamer. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de hal. De hal is voorzien van de meterkast, CV-installatie, toiletruimte met fonteintje en staand toilet, toegang tot de kelder en doorloop naar de keuken. De keuken is ruim opgezet en biedt toegang tot de slaapkamer op de begane grond en tot de ruime tuin.

1e verdieping: Vanuit de trapopgang in de entree kom je uit op de overloop van de 1e verdieping. Op deze verdieping is de badkamer en zijn er 3 slaapkamers waarvan 2 met veel bergruimte. De badkamer heeft een inloopdouche met regen- en handdouche, staand toilet en wastafel met medicijnkast.

Vliering: De vliering kan je bereiken middels de vlizotrap. De vliering biedt veel opbergruimte.

Tuin: De tuin is gelegen rondom de woning en hierdoor kan je op ieder moment van de dag hier heerlijk genieten van de zon. Aan de achterzijde van de woning is een fijn terras met zonnescherm voor de warme dagen. Daarnaast is de tuin voorzien van een vrijstaande houten berging, deze grenst aan de carport. De tuin is aangelegd met bestrating, diverse bomen en planten, grasveld en een moestuin.

Kenmerken van deze historische woning: + Optimale kans om een unieke woning te realiseren. + Gelegen aan de historische Veenestraat. + 4 slaapkamers waarvan 1 op begane grond. + Woonoppervlak van 99m2 + Perceeloppervlak van 395m2 + Meerdere parkeerplekken op eigen terrein. + Centraal gelegen met uitvalswegen op zeer korte afstand naar de A1 en A28. + energielabel F.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1910
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1910
Woon oppervlakte 99
Inhoud woonhuis 425

Overige

Perceel oppervlakte 395

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1910
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1910
Woon oppervlakte 99
Inhoud woonhuis 425

Overige

Perceel oppervlakte 395

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars