Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In een rustige en kindvriendelijke woonomgeving tref je deze goed onderhouden eengezinswoning (2-laags) met een ruime woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers (mogelijkheid voor 3e slaapkamer) en een diepe, zonnige achtertuin aan die grenst aan een fantastische speelplek voor kinderen!

Dit leuke huis ligt op een aantrekkelijke plek in de wijk Nieuwland in "Het Stadskwartier". Op veel plaatsen in de wijk zijn groenzones gemaakt, met veel speelmogelijkheden voor kinderen van alle leeftijden. Op loopafstand van de woning tref je diverse scholen, kinderopvang, sportfaciliteiten en het winkelcentrum "De Nieuwe Hof" aan. De busverbinding richting het centrum is eveneens gelegen op loopafstand en de A28 en A1 zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

De indeling is als volgt: Entree, hal met meterkast, toiletruimte en trapopgang naar de 1e verdieping. De woonkamer met trapkast is tuingericht en heeft door de grote raampartij en de tuindeur aan de achterzijde veel lichtinval en mooi uitzicht over de zonnige, groene tuin. De open keuken aan de voorzijde is in een hoekopstelling geplaatst en heeft diverse inbouwapparatuur.

1e verdieping: Op de overloop is een berging met de CV-opstelling en de wasmachineaansluiting. Er zijn momenteel 2 slaapkamers. Aan de achterzijde van de woning is 1 grote slaapkamer. Deze slaapkamer is eenvoudig te splitsen in 2 slaapkamers. De 2e slaapkamer is gelegen naast de badkamer aan de voorzijde van de woning. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een wastafel, een douche en een 2e toilet.

Achtertuin: De diepe achtertuin biedt veel privacy en is gelegen op het westen dus je kunt hier heerlijk genieten van de middag- en de avondzon! Het zonnescherm geeft een fijne schaduwplek en houdt de woonkamer lekker koel tijdens de warme zomerdagen. De tuin heeft 2 terrassen met aan weerszijden van de tuin grote borders met diverse beplantingen. Een heerlijke groene tuin waarin altijd wat te zien en te beleven is en waar je het hele jaar kan genieten van de planten, bloemen en de vele soorten vogels. Je waant je midden in de natuur!

Achterin de tuin is een houten berging en de tuin grenst direct aan een plantsoen met een paar hoge bomen, waardoor er vrij uitzicht achter het huis is. Achter het plantsoen is een fantastische speelplek voor de buurtkinderen!

Sterke punten van deze woning: * Goed onderhouden eengezinswoning met een energielabel A! * Mogelijkheid voor het realiseren van een extra verdieping middels een dakopbouw! * Mooi gelegen in "Het Stadskwartier" in Nieuwland * Ruime, lichte woonkamer met grote raampartijen en deur naar de achtertuin * Open keuken, aan de voorzijde, in een hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur * Er zijn 2 slaapkamers waarvan 1 grote slaapkamer aan de achterzijde die je eenvoudig kan splitsen in een 2e en een 3e slaapkamer * Aparte bergruimte met de cv-ketel en de aansluitpunten voor wasapparatuur * Diepe, zonnige achtertuin gelegen op het westen met 2 terrassen en een vrijstaande houten berging * Op loopafstand van het winkelcentrum "De Nieuwe Hof" met diverse winkels * De A28 en A1 zijn binnen enkele minuten bereikbaar

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 293

Overige

Perceel oppervlakte 135

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 293

Overige

Perceel oppervlakte 135

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars

Wooninfluencers

Laden..