Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze woning is een rug-aan-rugwoning gelegen in de fantastische Vogeltjesbuurt. Het is een woning waar jij je ideeën en dromen kan verwezenlijken. Dit huis heeft verrassend veel ruimte. En wat zo fijn is dat de woning goed geïsoleerd is en energielabel B heeft, dat bespaart je aanzienlijk op de energiekosten! Ben jij op zoek naar een rug-aan-rug woning met diverse mogelijkheden? En wil je deze woning wel eens van binnen bekijken? Bel Snel. Wij laten de woning graag aan je zien.

Indeling: Begane grond: Bij binnenkomst in de entree heb je toegang tot de woonkamer. De woonkamer is afgewerkt met laminaatvloer, spachtelputz wanden en hardhouten kozijnen door de gehele woning. De open keuken is voorzien van verschillende inbouwapparatuur waaronder een inductieplaat en vaatwasser. Aansluitend aan de woonkamer is de achterhal met toiletruimte, meterkast en de trapopgang naar de 1e verdieping.

1e verdieping: Via de trapopgang in de achterhal kom je op de overloop van de 1e verdieping terecht. De overloop brengt je naar de 2 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn afgewerkt met laminaatvloer, airco, rolluiken en spachtelputz wanden. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, staand toilet en wastafel met wastafelmeubel.

2e verdieping: Op de 2e verdieping is er veel bergruimte door de knieschotten. Op de zolder vind je de CV-ketel en de aansluiting voor de wasmachine en droger.

Tuin: Het is een rug-aan-rug woning dus een achtertuin is niet aanwezig. De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met grote grijze grindtegels en een elektrisch zonnescherm. De berging bevindt zich in het huis.

Kenmerken van de woning: + Rug-aan-rug woning + Bouwjaar 1992 + 2 slaapkamers met airco en rolluiken + Openbaar parkeren naast de woning + Leuke starterswoning + Woonoppervlak van 85m2 + Veel mogelijkheden om jouw dromen te verwezenlijken + Energielabel B + Centrale ligging op korte afstand van winkels, sportfaciliteiten en op enkele fietsminuten van de oude dorpskern.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 85
Inhoud woonhuis 323

Overige

Perceel oppervlakte 69

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 85
Inhoud woonhuis 323

Overige

Perceel oppervlakte 69

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars