Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wil jij wonen in de Rengerswetering te Bunschoten-Spakenburg? Dan is deze mooie hoekwoning wel wat voor jou! De woning is instapklaar, ruim opgezet en zeer energiezuinig voorzien van energielabel A.

De woning is onderhoudsvrij en heeft een ruim opgezette woonkamer met open keuken. De Achterste Kamp 23 bied je 4 ruime slaapkamers die je naar eigen smaak en behoefte kan inrichten. De woning is gelegen op fietsafstand van het gezellige centrum met leuke winkels en restaurants.

De Achterste Kamp 23 bied meer dan alleen een woonruimte, het is een plek waar je kan groeien en ontspannen. Klinkt dit als jouw nieuwe (t)huis? Neem dan contact met ons op.

De indeling: Begane grond: Ruime entree met meterkast, toilet met wandcloset en fonteintje, trapopgang en toegang tot de woonkamer. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning, deze is met diverse inbouwapparatuur uitgerust zoals een inductie kookplaat, Amerikaanse koelkast, combi-oven, vaatwasser en afzuigkap. De woonkamer is verassend ruim en licht opgezet en is afgewerkt met plavuizenvloer met vloerverwarming, gestucte wanden en plafond, gashaard, openslaande tuindeuren en trapkast.

1e verdieping: Via de trapopgang in de entree kom je op de overloop van de 1e verdieping. Deze biedt toegang tot 3 slaapkamers en luxe badkamer. De master bedroom is extra ruim door de dakkapel en heeft een ruime inloopkast. De slaapkamers en overloop zijn afgewerkt met laminaat vloer, gestucte wanden en plafonds en elektrische rolluiken. De badkamer is een heerlijke plek om te ontspannen. Deze is voorzien van een whirlpool bad, inloopdouche, toilet en dubbele wastafel met meubel.

2e verdieping: Deze verdieping kan je bereiken door de vaste trap op de 1e verdieping. De zolder heeft een ruime voorzolder waar de CV-installatie met airco en wasaansluitingen gesitueerd zijn. Ook vind je op zolder de 4e slaapkamer met laminaatvloer, gestucte wanden en een zijraam.

Vliering: Ook beschikt deze woning over een vliering, deze kan je bereiken door middel van een vlizotrap. De vliering heeft veel opbergruimte.

Tuin: De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met bestrating en achterin de tuin is een stenen berging met zadeldak, deze is volledig geïsoleerd, heeft extra brede deuren en is voorzien van een vliering met opbergruimte. De tuin en berging kan je bereiken via de achterom.

Kenmerken van de woning: + Woonoppervlak van 124m² + Instapklare en duurzame woning + Goed afgewerkt + 4 slaapkamers + Vloerverwarming op de begane grond en in de badkamer + Energielabel A + Elektrische rolluiken voor de slaapkamers + Gelegen nabij supermarkt en op fietsafstand centrum Bunschoten-Spakenburg + Parkeren op openbaar parkeerterrein voor de deur

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2015
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 503

Overige

Perceel oppervlakte 122

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2015
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 503

Overige

Perceel oppervlakte 122

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars