Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ontdek deze ruime tussenwoning met volop mogelijkheden! Gelegen op korte afstand van de faciliteiten in de moderne en aangename wijk Rengerswetering, waardoor er steeds meer hedendaagse voorzieningen rondom de woning beschikbaar zijn. De woning ligt in een rustige, ruim opgezette en kindvriendelijke buurt met meerdere speeltuinen in de nabije omgeving, wat het de fijne plek maakt voor gezinnen.

De woning is grotendeels onderhoudsvrij en heeft een royale woonkamer met half open keuken. De Albert Cuypstraat 18 heeft maar liefst 4 ruime en comfortabele slaapkamers, die je naar eigen smaak en behoefte kan inrichten. Of je nu een thuiswerkplek nodig hebt, een speelkamer voor de kinderen, of een rustige leeshoek, de mogelijkheden zijn eindeloos in deze woning.

Wij laten je deze ruime tussenwoning graag zien met diverse mogelijkheden. Bel Snel voor een afspraak.

Indeling van de woning: Begane grond: Entreepartij met een carport met parkeergelegenheid op eigen terrein en een stenen berging. Doorgang naar de voordeur. Hal met meterkast, toiletruimte met hangend toilet en fonteintje en toegang tot de woonkamer. Bij binnenkomst kom je direct in de gedeeltelijk open keuken. De keuken is geplaatst in een hoekopstelling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur met o.a. inductiekookplaat, combi-magnetron, vaatwasser, koelkast, vriezer en afzuigkap.  De woonkamer is ruim opgezet en heeft een gezellige open haard voor de koude winterdagen. Vanuit de woonkamer heb je een directe doorloop naar de zonnige tuin op het zuiden. De begane grond is afgewerkt met een plavuizen vloer en spachtelputz wanden. 

1e verdieping: Vanuit de trapopgang in de woonkamer kom je op de overloop van de 1e verdieping. Op deze verdieping is er een linnenkast, 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 met ingebouwde kastenwand en is er een nette badkamer aanwezig. De badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafel met meubel, ligbad en een hangend toilet. Deze verdieping is afgewerkt met vloerbedekking, behang en een gespoten plafond. 

2e verdieping: Middels de vaste trap op de 1e verdieping kom je op de overloop van de 2e verdieping, hier kom je op de voorzolder en deze geeft toegang tot de berging waar de CV-ketel en wasaansluitingen gesitueerd zijn en heb je toegang tot de 4e slaapkamer. De slaapkamer is verrassend ruim en licht door de dakkapel aan de achterzijde, daarnaast heeft deze slaapkamer een eigen wastafel en een ingebouwde kastenwand. 

Tuin: De tuin is zonnig gelegen op het zuiden is onderhoudsvriendelijk aangelegd met terras, kunstgras, beplanting en een vrijstaande kunststof berging. De tuin kan je bereiken via de achterom en grenst aan een speeltuin.

Kenmerken van de woning: + Vele mogelijkheden + 4 ruime slaapkamers + Woonoppervlak van 117m2 + Perceeloppervlak van 162m2 + Energielabel D + Parkeren op eigen terrein onder carport en in de directe omgeving + Opkomende buurt, hierdoor zullen er steeds meer faciliteiten in de directe omgeving van de Rengerswetering komen  + Bushalte op loopafstand

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 382

Overige

Perceel oppervlakte 162

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 382

Overige

Perceel oppervlakte 162

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars