Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Hoe vaak krijg je de kans om je eigen vrijstaande droomhuis te realiseren? Het kan in Bunschoten-Spakenburg! Er is namelijk nog 1 allerlaatste bouwkavel te koop aan de Burgwal/Dorpsstraat.

Kavel 1 ligt aan de Dorpsstraat/Burgwal, dit betekent wonen in een omgeving waar rust, ruimte en vrijheid centraal staan. Je kunt hier genieten van de Stadsweide een groene oase van rust, terwijl je toch op korte afstand van alle voorzieningen bent.

De kaveloppervlakte is ca. 660m2 met tuin op het zuid/westen. Het bouwvlak van deze kavel is 10 meter breed en 20 meter lang. De nekhoogte mag 11 meter hoog worden en de hoogte van de goot mag 4 meter hoog zijn.

SelektHuis heeft een voorbeeldwoning ontworpen voor deze kavel, te zien op de eerste foto. Bij dit ontwerp is er een woonhuis ontstaan van ca. 230 m² woonoppervlak, met een royale woonkamer en woonkeuken, werkkamer op de begane grond en vijf slaapkamers en een badkamer op de verdieping. Meer details over dit ontwerp zijn op te vragen via ons kantoor. De bouwkosten voor deze voorbeeldwoning zitten opgenomen in de vraagprijs van € 1.250.000,- k.k.. Selekthuis kan dit ontwerp uiteraard ook nog naar wens aanpassen!

Mocht je de voorbeeldwoning niets vinden, dan is dit geen probleem, het is namelijk ook mogelijk om alleen de kavel te kopen (€ 585.000,-- k.k.) Je bent dan helemaal vrij om binnen de kaders van het kavelpaspoort, opgesteld door de gemeente Bunschoten, met een eigen architect en aannemer een huis te ontwerpen en te laten bouwen. De maximale nokhoogte is 11 meter, wat betekent dat je een grote vrijstaande woning met 3 woonlagen kunt realiseren. En dan hou je nog een royale achtertuin over, waardoor je de hele dag wel ergens een zonnig plekje kunt vinden. Voor alle specifieke informatie verwijzen we je naar het kavelpaspoort of kun je contact opnemen met ons kantoor.

Algemeen: Verkopers: • Verkopen een kantoorpand; • Leveren alle vereiste onderzoeksrapporten aan; • Leveren een archeologische onderzoeksrapport aan (is al uitgevoerd);.

Kopers: • Er wordt Kosten Koper gekocht (Overdrachtsbelasting is 10.4% van de koopprijs); • Kopers zijn zelf verantwoordelijk voor sloop van het kantoorpand; • Kopers zijn zelf verantwoordelijk voor aanvraag van alle vergunningen voor de bouw van een woning; • Kopers zijn zelf verantwoordelijk voor verder bouwrijp maken en aansluitingen voor nutsbedrijven en riolering.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Aantal kamers 7

Woningdetails

Woon oppervlakte 230
Inhoud woonhuis 800

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Aantal kamers 7

Woningdetails

Woon oppervlakte 230
Inhoud woonhuis 800

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars