Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze royale watervilla heeft een speelse indeling, is luxe ingericht en ligt ook nog eens op een bijzonder leuke plek. Het is een half vrijstaande woning met garage en veel leefruimte. Er is een mooie lichte woonkamer en een luxe ingerichte keuken, er zijn maar liefst 2 badkamers en in totaal 4 slaapkamers. Dus aan ruimte geen gebrek. De woning is goed onderhouden en goed geïsoleerd en heeft energielabel A, en daarmee ben je al goed op weg naar een duurzame toekomst. En dan nog de ligging...... De woning ligt op een fantastische plek, aan het water in het Waterkwartier van de wijk Nieuwland. Alle faciliteiten liggen op korte afstand en uitvalswegen zijn snel bereikbaar. Hoe fijn is dat. Ben jij op zoek naar een bijzondere en royale woning gelegen op een leuke plek? Stop met zoeken want wij hebben het gevonden. Wil je de woning bezichtigen? Bel Snel en maak een afspraak voor bezichtiging.

Indeling: De entreepartij met een (buiten)trap naar de voordeur. Entree, hal met garderobe, meterkast, toiletruimte met toilet en fonteintje trap naar de 2e verdieping en trap naar de benedenverdieping. Dit is de 2e woonlaag of wel de woonverdieping: Via de tussenhal kom je in de royale living met veel daglicht. De woonkamer heeft een grote schuifpui naar het aangrenzende zonneterras met vrij uitzicht. Het terras is een fantastische plek om onder het genot van een hapje en een drankje van je welverdiende rust te genieten. Via een luxe glazendeur kom je in de woonkeuken met ook hier veel daglicht door de extra zijramen. De moderne keuken is luxe ingericht en is geplaatst in een L-vormige opstelling. Het aanrechtblad is van natuursteen en er is diverse inbouwapparatuur aanwezig, waaronder een rvs-afzuigkap, een inductie kookplaat, een oven met magnetronfunctie, een vaatwasser, en een koelkast en grote vriezer in de garage. In de keuken is genoeg ruimte voor een mooie grote eettafel, zodat je hier gezellig met je gezin, je familie en vrienden lekker lang kunt natafelen. Vanuit de keuken is er een vrij uitzicht de straat in. De gehele verdieping is afgewerkt met gestuukte wanden en een mooie duurzame massief eiken vloer.

Via de trap naar beneden kom je in de hal van de begane grond. Hier zijn 3 slaapkamers waarvan 1 royale slaapkamer met extra zijramen en 1 slaapkamer met een inpandige kast met bergruimte. De hal en slaapkamers zijn voorzien van een mooie massief eikenvloer. Deur naar de 1e badkamer (op de begane grond). De badkamer is voorzien van een groot ligbad met handdouche, een douche-cabine, een dubbele wastafel met badkamermeubel en een 2e toilet. Deur naar de kast met CV installatie en bergruimte. Er is vanuit de hal een deur naar de garage/berging. Hier zijn aansluitpunten voor wasapparatuur, een uitstortgootsteen en er is voldoende opslag en stallingsruimte. Er is een garagedeur en een loopdeur naar buiten.

3e woonlaag/ 2e verdieping: Royale overloop van de 2e verdieping heeft een glazen vloerpaneel met een speelse doorkijk naar de benedenverdieping en een dakkoepel voor extra lichtinval. Op de vloer ligt een duurzaam laminaat. Er is een ruime 4e slaapkamer met elektrische vloerverwarming. Deze kamer heeft veel daglicht door de extra ramen. Dit maakt de kamer ook bijzonder geschikt als kantoor of werkruimte of wel je eigen thuiswerkplek. Ook op deze verdieping is een badkamer. De 2e badkamer is luxe ingericht met een inloopdouche met draingoot en thermostaatkraan, een vaste wastafel met badkamermeubel een designradiator en ook hier is zelfs een toilet aanwezig.

Tuin en zonneterrassen: De tuin is aangelegd en is voorzien van diverse niveauverschillen. Aan de voorzijde is parkeergelegenheid op eigen terrein. Er is een trap naar een zonnig terras met mooie grote tuintegels. Er zijn verhoogde borders met verschillende planten, bomen en struiken. Het vlonderterras heeft traptreden naar beneden, naar het water. En wat zo leuk is, je kunt hier lekker genieten met een goed boek aan de waterkant maar je kunt ook met een bootje een stukje varen of zelfs een hengeltje uitgooien.

Royale watervilla met garage. * Speelse indeling met veel ruimte en veel daglicht. * 1e woonlaag met garage met bergruimte. * Mooie ruime woonkamer met schuifpui naar een groot terras. * Luxe ingerichte keuken met inbouw apparatuur. * 2 badkamers. * 4 slaapkamers. * cv-verwarming en deels elektrische vloerverwarming. * Voorzien van screens en horren. * Grote garage /berging met garagedeur en loopdeur. * Fraai aangelegde tuin met div. terrassen en niveauverschillen. * Sedumdak boven de woonkamer. * Energielabel A. * Perceelsgrootte 206m². * Centraal gelegen in het Waterkwartier van de wijk Nieuwland. * Op korte afstand van winkels, scholen, sportfaciliteiten en uitvalswegen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 154
Inhoud woonhuis 604

Overige

Perceel oppervlakte 206

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 154
Inhoud woonhuis 604

Overige

Perceel oppervlakte 206

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars