Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ben je opzoek naar een woning die je volledig naar eigen wens en smaak kan maken? Dan is deze woning aan de Paulus Potterstraat 44 wel iets voor jou!

Deze jaren '70 woning is gelegen in een groene, kindvriendelijke woonomgeving. De woning heeft een ruime woonkamer, zonnige tuin met stenen berging en 5 slaapkamers. Daarnaast zijn er nog genoeg mogelijkheden om de woning te vergroten. Wij nodigen je graag uit voor een bezichtiging en laten je graag meer zien van de woning.

Indeling: Begane grond: Entree, hal met toilet (staand) en een fonteintje, meterkast en toegang tot de woonkamer. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, koelkast, combi-magnetron, vaatwasser en afzuigkap. De woonkamer is 1 grote lichte ruimte met toegang tot de zonnige tuin. De begane grond is afgewerkt met spachtelputz wanden en laminaat vloer.

1e verdieping: Via de trapopgang in de woonkamer kom je op de overloop van de 1e verdieping. De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers, badkamer en de 2e verdieping. De badkamer is voorzien van een ligbad, douchecabine, toilet (hangend) en een wastafel.

2e verdieping: Op de voorzolder is de CV-ketel gesitueerd met wasaansluitingen en op de zolder zijn er nog 2 extra slaapkamers met dakramen.

Tuin: Vanuit de woonkamer en stenen berging heb je toegang tot de tuin. Deze is op het zuiden gelegen en is onderhoudsvriendelijk aangelegd met stenen berging.

Kenmerken van de woning: + Kindvriendelijke buurt + 5 slaapkamers + Tuin op het zuiden + Perceeloppervlak van 146m2 + Woonoppervlak van 111m2 + Genoeg mogelijkheden tot het vergroten van de woning + Energielabel C + Geen plattegronden, meetrapport of video van de woning aanwezig. + Op dit moment verhuurd.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 111
Inhoud woonhuis 377

Overige

Perceel oppervlakte 146

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 111
Inhoud woonhuis 377

Overige

Perceel oppervlakte 146

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars