Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

HARTJE AMERSFOORT

Wonen in het hart van Amersfoort, het kan nu! Deze charmante woning is niet alleen instapklaar, maar zit ook boordevol karakter. Dit is de perfecte plek voor iedereen die houdt van het bruisende stadsleven. Geniet van heerlijke lichtinval, moderne afwerking, een fijne tuin én dakterras om tot rust te komen. Met cafés, de markt en historische bezienswaardigheden binnen handbereik, biedt deze woning alles wat je hart begeert. Welkom thuis!

HOOFDPUNTEN: 

Instapklaar: Deze karakteristieke woning is direct klaar voor bewoning. 
Heerlijke lichtinval: De moderne en sfeervolle woonkamer heeft een heerlijke lichtinval. 
Open moderne keuken: Voorzien van een 4-pits inductie kookplaat, combi-oven, koelkast en vaatwasser.
Slaap lekker: Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers te vinden. De eerste slaapkamer biedt toegang tot een gezellig dakterras. Op de tweede verdieping bevindt zich nog een derde slaapkamer met een dakkapel. 
Twee badkamers: De eerste badkamer beschikt over een wastafelmeubel, toilet en ligbad; de tweede badkamer heeft een wastafelmeubel en inloopdouche.
Gezellige tuin: Heerlijke buitenruimte met veel groen en een vrijstaande berging voorzien van elektra.
Praktische kelderkast: Handige opbergruimte en plek voor je wasmachine.
Geweldige locatie: In de binnenstad van Amersfoort, met cafés, markten en historische bezienswaardigheden binnen handbereik. De straat staat bekend om het leukste Koningsdagfeest in Amersfoort en is autoluw.

JOUW NIEUWE (T)HUIS

Deze karakteristieke woning ligt in de historische binnenstad van Amersfoort. Deze instapklare woning is perfect voor iedereen die wil genieten van het stadsleven zonder concessies te doen aan comfort en stijl. Wanneer je de woonkamer binnenstapt, word je begroet door veel sfeer. De woonkamer gaat naadloos over in de open keuken en in het plafond zit, ter hoogte van de overgang, een lichtstraat voor veel lichtinval. De op maat gemaakte keuken is een echte eye-catcher, voorzien van vloerverwarming en uitgerust met een 4-pits inductie kookplaat, combi-oven, koelkast en vaatwasser. Of je nu een snelle maaltijd maakt of een uitgebreid diner voorbereidt, deze keuken biedt alles wat je nodig hebt.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers. De eerste slaapkamer heeft een directe toegang tot een gezellig dakterras. De tweede slaapkamer biedt voldoende ruimte voor een comfortabele nachtrust. En dan is er nog de tweede verdieping, waar de derde slaapkamer met een dakkapel zich bevindt, een lichte en uitnodigende ruimte die ideaal is als master bedroom of thuiskantoor.

De woning beschikt over twee badkamers. De eerste badkamer heeft een wastafelmeubel, toilet en een ligbad – perfect om na een lange dag in te ontspannen. De tweede badkamer heeft een wastafelmeubel en een inloopdouche, een handige toevoeging voor een druk gezin of wanneer je gasten ontvangt.

En dan is er nog de gezellige tuin die te betreden is vanuit de keuken. Deze buitenruimte biedt genoeg rust midden in de stad, een plek om te barbecueën, tuinieren of gewoon te ontspannen met een goed boek. De berging met zoldertje biedt extra opbergruimte en is ideaal voor je fietsen of tuingereedschap. Er is ook een ingang aan de kant van de Boldershof, waardoor je achterom kunt komen met de fiets. 

De locatie van dit huis kan niet beter. Gelegen in de binnenstad van Amersfoort, heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Wandel langs café Van Zanten voor een heerlijk kopje koffie in de ochtend, bezoek de markt op De Hof op zaterdagochtend voor verse producten, wandel langs de historische stadsmuren en geniet van een maaltijd in je favoriete restaurant. Doordat de binnenstad autoluw is geworden, is de straat veel rustiger geworden, wat heel prettig wonen is. Aan het einde van de straat kun je heerlijk wandelen tussen de oude bomen, langs het water en de prachtige krokussen in het voorjaar. Deze woning biedt niet alleen een geweldige leefruimte, maar ook een fantastische levensstijl. 

Je auto kun je gemakkelijk parkeren op het parkeerterrein achter de woning. Je hebt hiervoor wel een parkeervergunning nodig.

Bijzonderheden: 
- beschermd stadsgezicht
- parkeervergunning beschikbaar voor €90,- per jaar
- buitenschilderwerk is recent gedaan 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1910
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1910
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 304

Overige

Perceel oppervlakte 84

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1910
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1910
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 304

Overige

Perceel oppervlakte 84

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij - Amersfoort