Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij de Kwikstaart 42. Een royale vrijstaande woning te midden van alle rust die de ligging aan de polderrand u biedt.

De woning wordt zeer goed onderhouden en excelleert in ruimte en comfort. Zo heeft Kwikstaart een grote aanpandige garage met doorloop naar een prachtige veranda die volledig is geheid. Met een volledige isolatie, 20 zonnepanelen en een hybride CV-ketel bent u ook nog eens helemaal klaar voor de toekomst, ideaal! In totaal zijn er 3 ruime slaapkamers op de 1e verdieping en een aparte werk-/-slaapkamer op de begane grond. De leefruimte op de begane grond is verdeeld in een gezellige lichte woonkamer met aangebouwde serre en een grote keukenruimte. De erker is een van de vele pluspunten van de woning, hier kunt u namelijk heerlijk zitten en genieten van de ochtendzon. Over bergruimte in de woning is ook niet te klagen. Zo is er een grote bergzolder boven de 1e verdieping en een grote bergzolder boven de garage.

Qua locatie is dit ook een topper. Geniet van de rust die u ervaart als u binnen een minuut in de polder loopt om een lekker stukje te gaan wandelen of hardlopen. Daarbij zijn alle nodige voorzieningen binnen handbereik. Zo is er een Albert Heijn op een paar fietsminuten te bereiken en zijn er verschillende sportfaciliteiten op zeer korte afstand. Ook zijn de uitvalwegen naar de A1 en A28 zeer dichtbij waardoor de rest van Nederland voor u open ligt.

Bent u enthousiast geworden over deze vrijstaande woning op toplocatie? Bel dan Snel voor een bezichtiging! Wij leiden u graag rond.

Begane grond: Entree, hal met toilet, meterkast, trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot garage, woonkamer en werk-/slaapkamer. De woonkamer is afgewerkt met een eiken parketvloer met vloerverwarming en met spachtelputz op de wanden. Aan de zuidzijde van de woonkamer is er een erker waar u heerlijk kunt zitten. Als de zon schijnt, schijnt deze hier de hele dag! Het lijkt een kleine toevoeging van de woonkamer maar qua genot gaat u er echt op vooruit. De royale keukenruimte met spoeleiland is afgewerkt met gladgestuukte wanden en voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een 5-pitsgasfornuis, afzuigkap, 2 ovens, combi-magnetron, Quooker, grote koelkast en diverse kastruimtes. De woonkamer en keuken staat mooi met elkaar in verbinding en is lekker licht door het vele lichtinval vanuit de raampartijen. De garage, met bergzolder over de gehele lengte, is ideaal voor de hobbyisten en verzamelaars onder ons. Vanuit de garage loopt u door naar de prachtige afgewerkte veranda met glazen schuifpui en elektrische screens.

1e verdieping: Via de vaste trap in de hal van de woning komt u op de overloop van de 1e verdieping terecht. Deze biedt u toegang tot 3 slaapkamers, wasruimte en de badkamer. 1 van de 3 slaapkamers is een grote masterbedroom die over de gehele breedte van de woning gesitueerd is. Deze masterbedroom is dus van een mooie grootte en beschikt daarnaast over een inloopkast. Alle slaapkamers beschikken over een laminaatvloer en behang. In de wasruimte is er naast de aansluitingen voor wasmachine en droger een omvormer voor de 20 zonnepanelen. De grote badkamer is voorzien van vloerverwarming, dubbele inloopdouche, designradiator, Whirlpool-ligbad, wastafelmeubel en toilet.

Bergzolder: De bergzolder is te bereiken via een vlizotrap en is ideaal voor het opbergen van diverse spullen. Op deze bergzolder is ook de (hybride) CV-installatie uit 2022 geplaatst.

Exterieur: Rondom de woning ligt de tuin die erg netjes is aangelegd. In de achtertuin is een mooie, symetrisch aangelegde spiegelvijver die enorm veel sfeer uitstraalt. Daarnaast is er in de tuin een mooie combi gecreëerd van groen en bestrating.

KENMERKEN:

+ Vrijstaande woning op een toplocatie met vanuit de achtertuin polderzicht. + Lichte woonkamer door de aanwezigheid van de vele raampartijen. + Royale keukenruimte met alle moderne inbouwapparatuur. + Maar liefst 20 zonnepanelen aanwezig. + Gehele woning uitgevoerd in hardhouten kozijnen. + Alarminstallatie en camerabewaking aanwezig. + Grote veranda van 31m2 volledig geheid met elektrische screens. + Veel bergruimte in 2 verschillende bergzolders. + Grote badkamer met Whirlpool-ligbad en een dubbele inloopdouche. + Werk-/slaapkamer op de begane grond. + Binnen een minuut loopt u in de polder. + Voor de woning is het veelal bestemmingsverkeer wat voorbijkomt. + Centrale ligging in Nederland, A1 en A28 zijn snel te bereiken. + Energielabel B.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 153
Inhoud woonhuis 707

Overige

Perceel oppervlakte 400

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 153
Inhoud woonhuis 707

Overige

Perceel oppervlakte 400

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars