Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Jouw droomhuis wacht op je aan de Muidenkade in het bruisende Vathorst, Amersfoort. Dit instapklare grachtenpand met energielabel A biedt een luxe levensstijl gecombineerd met ultiem wooncomfort. Met een zonnige tuin, moderne open keuken en maar liefst vier ruime slaapkamers, is dit de perfecte woning voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte, stijl en gemak. Bovendien ben je binnen no-time bij het winkelcentrum Vathorst en heb je snelle toegang tot de A1 en A28.

HOOGTEPUNTEN

Instapklaar: Dit prachtige grachtenpand staat garant voor comfortabel en zorgeloos wonen. Alles is tot in de puntjes afgewerkt en direct klaar voor jouw intrek.
Energielabel A: Met deze energiezuinige woning bespaar je niet alleen op je energierekening, maar draag je ook bij aan een duurzamere toekomst.
Woongenot en open keuken: De woonkamer is voorzien van een eikenhouten vloer, een gashaard en openslaande deuren naar de zonnige tuin. De moderne open keuken is uitgerust met inbouwapparatuur zoals een 5-pits inductieplaat, oven, magnetron, koelkast, vriezer en vaatwasser.
Vier ruime slaapkamers: Twee slaapkamers op de eerste verdieping, woningbreed, voorzien van een laminaatvloer en gestuukte wanden. De tweede verdieping heeft ook twee slaapkamers met laminaatvloer.
Twee stijlvolle badkamers: De eerste badkamer is voorzien van twee wastafels, een ligbad (whirlpool), en een inloopdouche. De tweede badkamer heeft een dubbel wastafelmeubel, toilet, en een inloopdouche.
Extra voorzieningen: Laadpaal en een eigen vaste parkeerplaats op mandelig terrein, vrijstaande houten berging met elektra en schilderwerk uit 2023.
Top locatie: De woning ligt aan het water, dichtbij winkelcentrum Vathorst en het Kai park. Daarnaast zijn de snelwegen A1 en A28 goed te bereiken. 

WELKOM THUIS 

Stap binnen in dit fantastische grachtenpand en ervaar meteen de warmte en kwaliteit die dit huis te bieden heeft. De ruime hal verwelkomt je met een uitnodigende sfeer, waarna je rechtstreeks doorloopt naar de woonkamer met gashaard. Hier word je omarmd door de schoonheid van de eikenhouten vloer, die een natuurlijke en klassieke uitstraling geeft. De openslaande deuren leiden je naar de zonnige tuin, waar je kunt genieten van rustige ochtendkoffie of gezellige barbecues met vrienden en familie.

De moderne open keuken is een droom voor elke hobbykok. Met een 5-pits inductieplaat, geïntegreerde oven, magnetron, koelkast, vriezer en vaatwasser, heb je alles binnen handbereik om de lekkerste maaltijden te bereiden. De hoogwaardige materialen en luxe afwerking maken koken hier een waar genoegen.

Op de eerste verdieping vind je twee riante slaapkamers, woningbreed, die voorzien zijn van een stijlvolle laminaatvloer en gestuukte wanden. Deze kamers stralen rust en ruimte uit, ideaal voor een goede nachtrust of een fijne werkplek. De eerste badkamer op deze verdieping is een spa op zich, met twee wastafels, een luxe ligbad (whirlpool) en een inloopdouche waar je kunt ontspannen na een lange dag.

De tweede verdieping biedt nog eens twee ruime woningbrede slaapkamers, eveneens uitgerust met een laminaatvloer. Deze kamers zijn perfect voor kinderen, gasten of voor gebruik als thuiskantoor. De tweede badkamer op deze verdieping is praktisch en stijlvol, met een dubbel wastafelmeubel, toilet en een inloopdouche.
De derde verdieping is toegankelijk via een vaste trap en hier kun je al je spullen opbergen. Daarnaast is er een multifunctionele ruimte, waar je bijvoorbeeld een gym kunt maken.

Daarnaast beschikt deze woning over een laadpaal en een eigen vaste parkeerplaats op mandelig terrein, wat het extra comfortabel maakt voor elektrische rijders. De vrijstaande houten berging met elektra biedt extra opslagruimte voor fietsen, tuingereedschap of hobbyspullen. Het schilderwerk is recent vernieuwd in 2023, dus daar heb je voorlopig geen omkijken naar.

De ligging aan de Muidenkade biedt een prachtig uitzicht op het water, wat zorgt voor een gevoel van rust en ruimte. De woning ligt op heel korte afstand van het Kai park. Bovendien ben je in een mum van tijd in het winkelcentrum Vathorst voor je dagelijkse boodschappen of een gezellige middag shoppen. De snelwegen A1 en A28 zijn snel en gemakkelijk te bereiken, ideaal voor forenzen of een dagje uit.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning herenhuis, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 153
Inhoud woonhuis 650

Overige

Perceel oppervlakte 125

Kenmerken

Algemeen

Soort woning herenhuis, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 153
Inhoud woonhuis 650

Overige

Perceel oppervlakte 125

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij - Amersfoort