Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Luxe wonen op grote hoogte! Dit prachtige appartement met berging en eigen parkeerplaats is gelegen op de 12e verdieping van het appartementengebouw "De Rondine" en heeft een waanzinnig uitzicht. Het gehele appartement is super strak afgewerkt met grotendeels glad gestucte wanden, gespoten plafonds en mooie PVC-vloeren met vloerverwarming die tevens kan koelen (WKO-systeem). De woning heeft een ruime woonkamer met grote raampartijen, een moderne keuken, 2 slaapkamers en een groot balkon op het zuidwesten.

Het appartement is gelegen aan de rand van het centrum, dus je loopt binnen 10 minuten naar de gezellige binnenstad van Amersfoort met diverse winkels, terrasjes en restaurants. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht op het Euterpe- of Neptunusplein en er zijn veel wandelmogelijkheden in de buurt zoals in Park Randenbroek, het Waterwingebied of in het buitengebied. Wil je met het openbaar vervoer reizen? Het Centraal Station of Station Schothorst liggen op fietsafstand en de bushalte is op loopafstand. En met de auto ben je snel de stad uit naar de A28 en A1.

De indeling is als volgt:

Moderne entree met bellentableau voorzien van video, brievenbussen, lift en trapopgang. Rondom het gebouw ligt een gezellig, aangelegde tuin.

12e verdieping: Ruime entree, hal, meterkast en toiletruimte. De ruime woonkamer heeft een mooie PVC-vloer met vloerverwarming en heeft volop lichtinval door de grote raampartijen. Het uitzicht over het Valleikanaal en de sfeervolle stad Amersfoort is geweldig! De open keuken is geplaatst in een hoekopstelling en heeft diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, een koel-vriescombinatie, een combi-oven, een 5-pits inductiekookplaat met afzuigkap en een quooker. De mat zwarte kleur geeft de keuken een chique uitstraling. Het grote balkon is gelegen op het zuidwesten en is toegankelijk vanuit de woonkamer en de slaapkamer. Een heerlijke plek om te zitten, te genieten en weg te dromen bij het fantastische uitzicht.

Er zijn 2 slaapkamers, beide met een mooie PVC-vloer met vloerverwarming en grote ramen. De luxe, moderne badkamer is volledig betegeld en is voorzien van dubbele wastafels, een inloopdouche, een 2e toilet en een designradiator.

Er zijn 2 inpandige bergingen waarvan 1 technische ruimte met aansluitpunten voor wasapparatuur en de opstelling voor verwarming en watervoorziening. De 2e berging is ingericht als een walk-in-closet, de droom van iedere vrouw!

Deze woning heeft een energielabel A! Het is volledig geïsoleerd en voorzien van comfortabele vloerverwarming en -koeling (WKO-systeem), waardoor je in de zomer heerlijk koel woont en in de winter geniet van aangename warmte. De balansventilatie zorgt voor een gezonde lucht in de woning.

In de onderliggende parkeerkelder is een eigen parkeerplaats. Daarnaast biedt de afgesloten berging op de begane grond voldoende ruimte voor de fietsen en/of andere spullen.

Sterke punten van deze woning: * Woning is gebouwd in 2020 * Energielabel A dus energiezuinig en duurzaam * Luxe afwerking * Gehele appartement is voorzien van een mooie PVC-vloer met vloerverwarming * Op loop- en fietsafstand van de sfeervolle binnenstad van Amersfoort, uitvalswegen en openbaar vervoer * Nabij winkelcentra Het Euterpeplein of Neptunusplein * Eigen parkeerplaats en berging * Servicekosten € 195,-- per maand (inclusief € 31,75 voor de parkeergarage)

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 379

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 379

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars