Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wilt u een grote woning met 3 ruime slaapkamers die u naar eigen smaak kan inrichten? Met afgekochte erfpacht en een eigen parkeerplaats?
Dit goed onderhouden hoekappartement op de 6e verdieping biedt een woonoppervlakte van maar liefst 97 m² en is gelegen in de gewilde wijk Nieuw Gerenstein. De woning is ideaal voor wie op zoek is naar rust, comfort en een centrale ligging in Amsterdam Zuidoost.

Ligging en Omgeving
Gelegen in een rustige, centraal gelegen buurt biedt dit appartement uitstekende verbindingen met zowel het openbaar vervoer als de snelwegen. Metrostation Ganzenhoef ligt op loopafstand en brengt je binnen 15 minuten naar het centrum van Amsterdam. Voor automobilisten zijn de A1, A2, A9 en de ringweg A10 snel te bereiken.

De directe omgeving biedt een scala aan voorzieningen, waaronder het Arena Park, Arena Woonmall, Pathé bioscoop, Johan Cruyff Arena, Heineken Music Hall en het winkelcentrum Amsterdamse Poort voor dagelijkse boodschappen. Ook zijn er diverse scholen, kinderdagverblijven en medische voorzieningen, zoals het Academisch Medisch Centrum (AMC), dichtbij. Voor ontspanning en recreatie liggen het Nelson Mandelapark en Park de Bijlmerweide op loopafstand.

Indeling
Bij binnenkomst betreed je een ruime hal met garderobe en meterkast. Het appartement beschikt over drie royale slaapkamers, een badkamer met ligbad en wastafel, en een separaat toilet met fontein. De grote, lichte woonkamer is voorzien van een open keuken die volledig is uitgerust met inbouwapparatuur. Daarnaast is er een handige inpandige berging met een wasmachine aansluiting. Op de begane grond bevindt zich ook nog een privéberging voor extra opslag.

De loggia, gelegen op het zuidwesten, biedt een heerlijke plek om van de zon te genieten.

Energiezuinigheid en Duurzaamheid
Met energielabel A+ is het appartement zeer energiezuinig. De woning is volledig geïsoleerd en wordt verwarmd via stadsverwarming. De actieve VvE (Vereniging van Eigenaren) heeft bovendien plannen om zonnepanelen te installeren, wat de energiekosten nog verder kan verlagen.

Praktische Informatie
Het appartement maakt deel uit van een goed beheerde VvE met een professionele beheerder. De erfpacht is eeuwigdurend afgekocht, en de maandelijkse servicekosten bedragen € 161,05. Dit dekt de kosten voor onderhoud, de lift en andere gemeenschappelijke voorzieningen. Er is een parkeerplaats die bij de woning hoort, deze is op dit moment nog niet afgesloten.

Samenvatting van Bijzonderheden:

Woonoppervlakte: ca. 97 m²
3 ruime slaapkamers
Loggia op het zuidwesten
Energielabel A+
Actieve VvE met professionele beheerder
Erfpacht eeuwigdurend afgekocht
Servicekosten: € 161,05 per maand
Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 298
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
In overleg Ja
Glas isolatie Ja
Kwaliteit object Eenvoudig
Stadsverwarming Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 298
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
In overleg Ja
Glas isolatie Ja
Kwaliteit object Eenvoudig
Stadsverwarming Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

RaySem Housing