Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Welkom in Buiksloterham-Zuid, waar luxe, comfort en sereniteit samenkomen in dit schitterende nieuwbouwappartement! Ideaal voor wie voorzieningen van de stad wil, maar ook rust zoekt.. Met hoogwaardige materialen, een adembenemend uitzicht over het IJ en een zonnig balkon, biedt dit appartement een oase van rust in het hart van Amsterdam. Ontdek de perfecte balans tussen stad en sereniteit, met een balkon op het zuidwesten waar je het hele jaar door kunt genieten van de buitenlucht.

Stap binnen in een wereld van luxe en comfort; dit splinternieuwe appartement in Buiksloterham-Zuid biedt alles wat je hart begeert. Met een energielabel A++ en een woonoppervlakte van circa 120 vierkante meter is dit appartement niet alleen ruim en duurzaam, maar ook uiterst stijlvol. De hoogwaardige afwerking en de luxe keuken zijn ware eyecatchers. Stel je voor dat je elke ochtend ontwaakt in een slaapkamer met bijzonder veel lichtinval door de grote raampartijen, een op maat gemaakte garderobekast die grenst aan een ruime badkamer, uitgerust met een inloopdouche, dubbele wastafel en tweede toilet. Geniet in de tweede slaapkamer van de ruimte en het comfort van een tweede badkamer met inloopdouche en wastafel, perfect voor gasten of kinderen.

De ruime woonkamer is een oase van licht en luxe, dankzij de grote raampartijen die een adembenemend uitzicht over het IJ bieden. Hier kun je iedere dag genieten van de magische zonsondergang, comfortabel gezeten op je balkon van ruim 10 m2 mét glazen schuifwanden, die je beschermen tegen de kou in de winter terwijl je toch van het uitzicht geniet. De open keuken met kookeiland is een droom voor elke kookliefhebber, voorzien van de nieuwste apparatuur zoals een QUOOKER en een inductie kookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem.

Voor wie mobiliteit en gemak hoog in het vaandel heeft staan, biedt dit appartement twee parkeerplaatsen, waarvan één met een laadpaal voor elektrische auto's. De parkeerplaatsen zijn gelegen in het achtergelegen complex. Vraagprijs per parkeerplaats: €45.000,- .

En hoewel het appartement momenteel twee slaapkamers heeft, kan eenvoudig een derde slaapkamer worden toegevoegd, dankzij de slimme indeling. Er is een tevens een vergrote inpandige berging aanwezig.

Bovendien kun je met een schuifdeur het woongedeelte volledig afsluiten van het slaapgedeelte, wat zorgt voor extra privacy en flexibiliteit in het gebruik van de ruimte.


Omgeving:

Met de pont sta je in 10 minuten middenin het bruisende stadscentrum van Amsterdam, waar talloze mogelijkheden op je wachten. Direct om de hoek in Noord barst het ook van de hotspots: leuke koffietentjes, heerlijke restaurants, festivals, events, concerten en tentoonstellingen in diverse musea.De creatieve scene ontdekt dit gedeelte van Amsterdam met reden, want de ligging aan het IJ met zicht op de stad is uniek te noemen. Via de IJtunnel rijd je gemakkelijk naar het centrum en naar de ring A10. Met de Noord/Zuidlijn reis je snel van Amsterdam Noord naar het centrum of bijvoorbeeld station Zuid. Recreatiegebied het Twiske ligt op slechts 15 minuten fietsen, waardoor je kunt genieten van zowel het energieke stadsleven als van het rustige, dorpse leven. Deze nieuwe wijk biedt het beste van beide werelden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenverdieping, Appartement
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 390

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenverdieping, Appartement
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 390

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord