Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Ben je op zoek naar een ideale starterswoning met een adembenemend uitzicht en een bruisende omgeving? Dan is dit lichte en moderne 2-kamerappartement aan de Kramatweg in stadsdeel Zeeburg precies wat je zoekt! Gelegen op de bovenste verdieping zonder bovenburen, biedt dit appartement rust, ruimte en een prachtig uitzicht op het Flevopark. Starters op de woningmarkt zullen zich hier meteen thuis voelen, omringd door het gemak van de stad en de serene schoonheid van de natuur.

Stel je eens voor: je komt thuis na een lange dag werken en opent de deur naar jouw eigen, lichte en ruime 2-kamerappartement. Het appartement, gelegen op de bovenste verdieping van een keurig onderhouden complex, verwelkomt je met een warme en uitnodigende sfeer.

Bij binnenkomst betreed je eerst de centrale hal, waar je de intercom vindt. De hal geeft toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is zonder twijfel het hart van de woning. Grote raampartijen laten het daglicht rijkelijk binnenstromen en bieden een prachtig uitzicht op het groene Flevopark. Het is de perfecte plek om te ontspannen met een goed boek, een film te kijken of gasten te ontvangen. Via de woonkamer stap je zo het terras op, waar je op zonnige dagen kunt genieten van je ochtendkoffie of een gezellige borrel met vrienden.

De keuken is modern en praktisch ingericht, met een stijlvol eiland/bar dat dienst doet als eetgedeelte. Hier kun je je culinaire talenten de vrije loop laten terwijl je geniet van het gezelschap van je vrienden of familie. De keuken is voorzien van alle nodige apparatuur en biedt voldoende opbergruimte voor je kookgerei en ingrediënten.

De slaapkamer, bereikbaar vanuit de hal, is ruim genoeg voor een comfortabel bed en een kledingkast. Dankzij de rustige ligging aan de achterzijde van het appartement, kun je hier genieten van een goede nachtrust.

De badkamer is functioneel en netjes uitgevoerd, voorzien van een douche, wastafel, toilet en een wasmachineaansluiting. Alles wat je nodig hebt, is binnen handbereik.Het appartement ligt aan de Kramatweg, in het levendige stadsdeel Zeeburg, bekend als de Indische Buurt. Deze buurt biedt een wonderlijke mix van traditionele en exotische winkeltjes, perfect voor zowel dagelijkse boodschappen als speciale aankopen. De beroemde Dappermarkt, een van de gezelligste dagmarkten van Amsterdam, ligt praktisch om de hoek. Hier kun je dagelijks verse producten, kleding en allerlei snuisterijen vinden.

Het Flevopark, op steenworpafstand van je nieuwe woning, is een oase van rust en biedt talloze recreatiemogelijkheden. Of je nu wilt wandelen, joggen, zwemmen in het openluchtzwembad of gewoon wilt ontspannen aan de waterkant, het park heeft het allemaal.

Qua bereikbaarheid zit je goed. De Insulindeweg biedt een uitstekende aansluiting op de omliggende uitvalswegen, waardoor je snel en gemakkelijk de stad in en uit kunt. Bovendien is er ruim openbaar vervoer aanwezig, met verschillende tramlijnen en het NS-station Muiderpoort in de buurt. Hierdoor zijn alle delen van de stad binnen handbereik.

Dit appartement biedt de perfecte balans tussen moderne gemakken en een ideale ligging in een levendige buurt. Gelegen op de bovenste verdieping zonder bovenburen, kun je genieten van een serene woonervaring. De hoekligging zorgt ervoor dat je slechts aan één zijde buren hebt, wat bijdraagt aan de rust en privacy. De ruime woonkamer, badend in natuurlijk licht dankzij de grote raampartijen, is een uitnodigende ruimte om te ontspannen en te genieten van het uitzicht op het terras. De moderne keuken met eiland/bar en eetgedeelte is ideaal voor zowel dagelijks gebruik als gezellige etentjes. Kortom, deze woning is helemaal klaar voor starters die hun woonavontuur willen beginnen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 42
Inhoud woonhuis 135

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 42
Inhoud woonhuis 135

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord