Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom op de Kees van Dongenpad 13 te Diemen!
In de gezellige en levendige nieuwbouwwijk Holland Park mogen wij u dit ruime, lichte en goed onderhouden 2-kamer (optie tot 3-kamer) appartement te koop aanbieden. Het appartement is gelegen op de 1e verdieping van een modern appartementencomplex en beschikt over een woonoppervlakte van 76m2, een royale lichte woonkamer met open keuken, een grote slaapkamer en een royale badkamer. Bovendien heeft de woning een heerlijke privé tuin, een zonnige loggie/balkon, een separate was-/bergruimte en een privé berging op dezelfde verdieping. Al dit moois gelegen op eigen grond en om de hoek van onze hoofdstad Amsterdam! Komt u ook een kijkje nemen?!

Bewoonster aan het woord:
"Door omstandigheden verhuizen we naar het oosten van het land, maar we hebben met veel plezier gewoond op deze mooie plek! We gaan het licht en de ruimte van dit appartement erg missen. 's Zomers aten we ons ontbijtje vaak in de binnentuin, waar onze kat ook heerlijk kon spelen. En in de loggia hadden we veel planten en een bureautje staan; daar konden we zelfs op een koude winterdag lekker in de zon zitten. Er is een gezellige jaarlijkse buurt-bbq in de binnentuin en via de buurt-whatsapp konden we buren altijd om wat praktische hulp vragen. Holland Park hebben we letterlijk zien opbloeien tot de levendige buurt die het nu is, met leuke restaurantjes, veel water en steeds meer groen. Met de metro naast de deur waren we altijd in no-time in Amsterdam. En om uit te waaien gingen vaak even naar het Diemerbos of Gaasperplas. We hopen dat de nieuwe bewoners er net zo van gaan genieten!"

Ligging en omgeving:
Het appartement is gelegen in het bruisende Holland Park, op slechts 10 tot 15 minuten van hartje Amsterdam en de Zuidas – met de auto, trein of bus. Holland Park kenmerkt zich door de kindvriendelijkheid, de sfeervolle grachten, prachtige gevels, gezellige straatjes en groene binnentuinen. Het water geeft u direct het ultieme Amsterdamse grachtengevoel, maar dan in Diemen. Deze unieke op zichzelf staande wijk is ontworpen door architect en stedenbouwkundige Sjoerd Soeters. Geïnspireerd op zijn eerder ontworpen Java Eiland en Sluseholmen, het grachtenstadje in Kopenhagen. Een plek met een eigen karakter, zoals de Jordaan of De Pijp: een frisse wijk met water, mooie straatjes, goede voorzieningen, gezellige restaurantjes en uitstekende verbindingen.

Mede door de centrale locatie is Holland Park zeer in trek. Binnen een mum van tijd bent u in het centrum van Diemen en in Amsterdam. Maar ook het Arena gebied met Pathé bioscoop, Ziggo Dome, AFAS live en natuurlijk de Johan Cruijff Arena. Het NS- en metrostation Diemen Zuid en Verrijn Stuartweg zijn op loopafstand bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers (blauwe zone). Ook de diverse uitvalswegen zijn in de buurt (A1, A2, A10). Boodschappen doen kan op enkele minuten bij de Campus met een Albert Heijn, maar ook winkelcentrum Kruidenhof in Diemen Zuid ligt op loopafstand. Tevens is er een kinderdagverblijf en school aanwezig voor de kinderen. Er zijn maar liefst 3 speelplaatsen en een park waar zij heerlijk kunnen spelen. Voor groen-liefhebbers en (hard)lopers is het eveneens een fantastische buurt. Zo zijn het Diemerbos en de Gaasperplas zeer dichtbij, alwaar u heerlijk kunt genieten van groen of kunt wandelen met de hond. Kortom, een zeer centrale en gezellige locatie met een uitstekende bereikbaarheid.

Indeling:
Via de afgesloten gemeenschappelijke entree met bellentableau en brievenbussen heeft u toegang tot de lift en het trappenhuis.

1e verdieping:
Direct bij binnenkomst valt de hoeveelheid licht u op en ziet u dat de woning netjes is bewoond. Vanuit de gang heeft u toegang tot alle vertrekken waaronder het separate toilet, de badkamer, de slaapkamer, de separate was-/bergruimte en de royale lichte woonkamer met open keuken.

We beginnen bij de entree, waarnaast de meterkast en de stadsverwarming zich bevinden. De meterkast is uitgevoerd met voldoende groepen en aardlekbeveiliging. Uiteraard mag de glasvezelaansluiting hier niet ontbreken. Daarnaast bevindt zich de unit voor de stadsverwarming. Vanuit de hal lopen wij door naar het separate toilet. Het toilet is zwevend uitgevoerd middels een wandcloset, deels voorzien van modern tegelwerk en een fonteintje. Naast het toilet is de separate was-/bergruimte gesitueerd. Deze ruimte is de ideale plek voor uw wasmachine/droger. Door de aanwezigheid van een raam komt hier voldoende daglicht binnen. Hier bevindt zich tevens de mechanisch ventilatie-unit en geeft u ruimte voor meer opslag. Vanuit hier gaan wij door naar de ruime moderne badkamer. Deze is van ruim formaat en van alle gemakken voorzien. Wat dacht u van een ruime inloopdouche met thermostatische mengkraan en een vaste wastafel met mengkraan en spiegel. Bovendien heeft u de optie om een ligbad te plaatsen, de aansluiting is al beschikbaar. Houdt u van warme voetjes? De vloerverwarming is ook hier aanwezig. Laten we doorgaan naar de slaapkamer. De slaapkamer grenst aan de binnentuin waardoor u de dag heerlijk, met een kopje koffie, in uw tuin kunt beginnen. Verder is deze van groot formaat, voorzien van een nette houten vloer en is er veel lichtinval door de aanwezige raampartijen. Een heerlijke master bedroom!

Tot slot de royale en lichte woonkamer met open keuken. Door de aanwezigheid van de grote raampartijen is de woonkamer lekker licht en voelt deze ruimtelijk aan. U heeft hier vrij uitzicht op het groen, alsmede het water. Verder is de woonkamer voorzien van dezelfde nette houten vloer en heeft u middels de schuifpui, welke volledig voorzien is van glas en schuiframen, toegang tot het inpandige balkon. Ook het balkon is voorzien van veel glas en schuiframen, welke heerlijk open geschoven kunnen worden. De open keuken is aan de andere zijde van de woonkamer gesitueerd. Doordat de woning momenteel bewoond wordt door een rolstoelgebruiker is de keuken (deels) lager dan gebruikelijk. Echter is deze wel van alle gemakken voorzien, zoals een 4-pits inductiekookplaat met RVS afzuigschouw (re-circulatie), een spoelbak met mengkraan, vaatwasser, oven, een koelkast en diverse kasten voor de nodige opbergruimte.
Heeft u graag een extra slaapkamer? Van origine heeft dit appartement 2 slaapkamers. Deze is weer eenvoudig terug te realiseren door het plaatsen van een muurtje in de woonkamer. Deze slaapkamer heeft dan daglicht en is van goed formaat. Zie optionele plattegrond. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden tijdens de bezichtiging.

Tuin/terras:
Dit leuke appartement beschikt over een heerlijke privé tuin, welke is gelegen aan de prachtige binnentuin. Heerlijk genieten met een hapje en een drankje of een bbq met vrienden/familie. Heeft u jonge kinderen, dan kunt u de kinderen veilig zien spelen in de afgesloten binnentuin.

Balkon/loggia:
Het appartement beschikt ook over een fijn en zonnig balkon. Deze is middels de schuifpui vanuit de woonkamer te betreden en gelegen aan de voorzijde van het appartement. Vanuit hier heeft u vrij uitzicht over het groen en water. Het balkon is gelegen op het zonnige zuidwesten. U kunt hier heerlijk met een hapje en een drankje genieten van de zon of lekker een boek lezen. De glazen panelen kunnen open geschoven worden. Hierdoor is het balkon zowel in de zomer als in de wintermaanden goed te gebruiken.

Berging:
Het appartement beschikt over een eigen privé berging op dezelfde verdieping. Ideaal voor de opslag van diverse spullen. Er zijn tevens meerdere gemeenschappelijke fietsenbergingen aanwezig in het gebouw.

Parkeren:
Holland Park is een autoluwe wijk in Diemen. Dit appartement beschikt niet over een eigen parkeerplaats. Echter worden hier regelmatig parkeerplaatsen te huur/koop aangeboden.

Bijzonderheden:
- Vraagprijs € 475.000,- kosten koper;
- Bouwjaar 2017;
- Gelegen op eigen grond;
- Licht appartement met schuifpui en diverse raampartijen;
- Woonoppervlakte 75,9m2 (conform NEN2580 gemeten en meetrapport aanwezig);
- Energielabel A;
- De woning is volledig gasloos en energiezuinig;
- De woning beschikt over een privé balkon/loggia gelegen op het zonnige zuidwesten én een heerlijke privé tuin direct grenzend aan de prachtige binnentuin;
- Verwarming en warm water middels stadsverwarming;
- Vloerverwarming als hoofdverwarming door het gehele appartement (per ruimte separaat in te stellen);
- Aluminium kozijnen, welke volledig zijn voorzien van dubbele beglazing (HR++);
- De gehele woning is voorzien van een nette houten vloer (lamelparket);
- Het betreft een goede, actieve en solvabele VvE, welke professioneel wordt beheerd door VT2000 (alle documenten, zoals een MJOP, notulen en jaarrekeningen zijn aanwezig);
- De maandelijkse servicekosten bedragen € 176,99 voor het appartement;
- De woning is gelegen op de eerste verdieping. Er is een lift aanwezig;
- Verkoop onder voorbehoud gunning eigenaar;
- Oplevering in overleg.

Bent u net zo enthousiast geworden als wij? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij geven u graag een rondleiding in deze leuke woning.

Rechtsgeldige koopovereenkomst en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek.
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ten verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning zijn wij adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 76
Inhoud woonhuis 272
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Balkon Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Energielabel A
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Bovenwoning Ja
Dak isolatie Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 31
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Stadsverwarming Ja
Vloerverwarming Ja
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Stadsverwarming, vloerverwarming Geheel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 76
Inhoud woonhuis 272
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Balkon Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Energielabel A
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Bovenwoning Ja
Dak isolatie Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 31
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Stadsverwarming Ja
Vloerverwarming Ja
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Stadsverwarming, vloerverwarming Geheel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

IB Makelaars

Wooninfluencers

Laden..