Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Welkom in Amsterdam Noord, waar dit prachtige studio appartement wacht op zijn nieuwe eigenaar! Perfect voor starters op de woningmarkt, combineert deze woning gemak met een schitterende groene omgeving. Geniet van de rust van het park terwijl je binnen 10 minuten in het bruisende centrum van Amsterdam bent. Deze woning met balkon en eigen berging biedt volop mogelijkheden om naar eigen smaak in te richten.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
Groen wonen: Uitzicht op een park met prachtige bomen, maar binnen 10 minuten in het centrum van Amsterdam.
Praktische indeling: Eenvoudige afwerking met een hal die toegang geeft tot de badkamer en de woon-/slaapkamer met een half open keuken.
Buitenruimte: Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich het balkon op het oosten met een mooi groen uitzicht zonder inkijk.
Toplocatie: Gelegen in de wijk Buikslotermeer, nabij winkelcentrum Boven 't IJ en diverse hotspots zoals het Purmerplein, de Adam Toren en het Eye Filmmuseum.
Uitstekende bereikbaarheid: Op slechts vijf minuten fietsen van Station Noord (metro) en twee minuten lopen naar de bushalte met directe verbindingen naar het stadscentrum.
Energielabel B: Energiezuinig en klaar voor de toekomst.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING

Stel je voor: je wordt wakker in je lichte studio appartement in het hart van Buikslotermeer. De zon komt op en vult de ruimte met een warme gloed terwijl je uitkijkt op een prachtig groen park. Dit is niet zomaar een woning; dit is jouw persoonlijke oase van rust en comfort, in de dynamische stad Amsterdam.

Op de eerste verdieping voel je bij binnenkomst in de hal direct de praktische indeling van het appartement. Rechts vind je de badkamer, eenvoudig maar functioneel, klaar om naar jouw smaak ingericht te worden. Rechtdoor loop je de woon-/slaapkamer in, een lichte en open ruimte die je uitnodigt om het helemaal eigen te maken. Hier bevindt zich ook de half open keuken, perfect om jouw culinaire creativiteit de vrije loop te laten.

De woonkamer biedt toegang tot het balkon, gelegen op het oosten. Hier geniet je in de ochtend van een kop koffie. Geen inkijk van overburen, dit is de plek waar je tot rust komt na een drukke dag in de stad.

Buikslotermeer biedt alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Op loopafstand vind je het winkelcentrum Boven 't IJ voor je dagelijkse boodschappen. Voor een cultureel uitstapje zijn de Adam Toren, het Eye Filmmuseum en de NDSM werf allemaal nabij. En vergeet niet de groene oases als het Noorderpark en stadsbos Vliegenbos, perfect voor een ontspannen wandeling of een sportieve fietstocht.

Dankzij de uitstekende bereikbaarheid van deze locatie ben je altijd verbonden met de rest van Amsterdam. Het metrostation Noord ligt op slechts vijf minuten fietsen, en de bushalte bevindt zich op slechts twee minuten lopen. Dit maakt je dagelijkse woon-werkverkeer niet alleen eenvoudig, maar ook snel en efficiënt. En met de Ring A-10 binnen handbereik zijn ook de omliggende steden en regio's makkelijk bereikbaar.

BIJZONDERHEDEN
- Woonoppervlakte 28 m2 (NEN2580-rapport aanwezig);
- Bouwjaar 1966;
- Energielabel B;
- Balkon op het oosten, met groen uitzicht;
- Naar eigen smaak te renoveren;
- Externe berging in onderbouw;
- Lift aanwezig;
- Professioneel beheerde VVE;
- Servicekosten €140,86 per maand;
- Voortdurend recht van erfpacht; jaarlijkse canon €108,90 per jaar tot 2040;
- Centrale ligging in Amsterdam Noord;
- Ouderdoms- en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Projectnotaris: Hartman LMH;
- Oplevering in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenverdieping, Appartement
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 1

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 28
Inhoud woonhuis 93

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenverdieping, Appartement
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 1

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 28
Inhoud woonhuis 93

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Amsterdam Centrum