Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Heerlijk wonen in een rustige, kindvriendelijke woonwijk en tegelijkertijd heel centraal met goede ov-verbindingen en snelle bereikbaarheid met de auto! Deze ruime eengezinswoning is uitgebouwd op de begane grond, heeft een badkamer op de 1e verdieping én een doucheruimte op de 2e verdieping, een diepe tuin op het zuiden en een eigen parkeerplaats met carport. De ligging ten opzichte van winkelvoorzieningen (Duivendrecht, Diemen en Amsterdam-Zuidoost) is gunstig, terwijl de belangrijkste autowegen van de regio binnen handbereik liggen. Ook zijn er diverse openbaar vervoer mogelijkheden nabij zoals de bus en (metro)stations van Duivendrecht, Van der Madeweg en Diemen-Zuid. De buurt is zeer in trek vanwege de centrale ligging. Binnen 15 minuten fietsen bent u in het centrum van Amsterdam of in Amsterdam-Zuidoost met de Arenaboulevard en uitgaansgelegenheden zoals Ziggo Dome, de Johan Cruyff Arena en de AFAS Live. Op loopafstand zijn er diverse scholen, een kinderdagverblijf en sportaccommodaties.

** FOR ENGLISH TRANSLATION SEE BELOW **

Indeling: Aan de voorzijde van de woning bevindt zich in de verzorgde tuin een carport. De entree met de meterkast en een ruime opbergkast biedt toegang tot een toilet met fonteintje en de woonkamer. De gehele begane grond m.u.v. het toilet is voorzien van een nieuwe dekvloer, plavuizen en vloerverwarming. Bij binnenkomst in de woonkamer bevindt zich direct rechts de trap naar de eerste verdieping. Aan de linkerkant is de keuken.

De moderne open keuken ligt aan de voorzijde van de woning. De keuken is van de woonkamer gescheiden door een halfhoge bar met keukenkasten, waardoor er zowel veel afzetruimte als veel bergruimte is, heel praktisch! De keuken is voorzien van een inductie kookplaat, een afzuigkap, een Quooker, een combi-oven, een koelkast, een vriezer en een vaatwasmachine. Het grote raam zorgt voor veel licht en een fijn uitzicht over de brede straat.

De grote woonkamer is 3 meter uitgebouwd en biedt ruim voldoende ruimte voor een zit- en een eetgedeelte. Er is een houtkachel en de tuin is bereikbaar via openslaande deuren.

De diepe achtertuin ligt op het zuiden. Aan de achterzijde is de tuin vergroot door de aankoop van een strook grond van de gemeente. De tuin is voorzien van bestrating met borders met beplanting. Achterin de tuin bevindt zich een blokhut en er is een achterom aanwezig.

Bij het betreden van de eerste verdieping komt de trap uit in een kamer, welke op dit moment in gebruik is als kastenkamer, maar ook als werk- of logeerkamer te gebruiken is. Deze kamer is vrij eenvoudig om te bouwen naar een volwaardige slaapkamer. Vanuit deze kamer is de overloop te bereiken.

De overloop geeft toegang tot de overige twee grote slaapkamers en de badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is voorzien van een wastafel.

De ruime badkamer is voorzien van een ligbad, een douche, een toilet en een wastafel met meubel en een spiegel voorzien van spiegelverwarming. Een raam zorgt voor daglichttoetreding en natuurlijke ventilatie, ook is er mechanische ventilatie aanwezig.

Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Deze verdieping is verdeeld in een overloop met veel bergruimte en een grote slaapkamer. Op de overloop bevindt zich de c.v.-installatie en de aansluiting voor de wasmachine. De slaapkamer is door de hoge kap en een dakkapel aan de voorzijde volledig te benutten. In/om de hoek in de kamer is een douchehoek en een wastafel met meubel geplaatst. Deze verdieping biedt vele indelingsmogelijkheden, er kunnen bijvoorbeeld 2 slaapkamers en een volwaardige badkamer gerealiseerd worden.

Bijzonderheden: De woning wordt verkocht inclusief ERA Garantie. Veel speelmogelijkheden voor kinderen van alle leeftijden. De woonoppervlakte is circa 151 m² . Inhoud woning: circa 533 m³ . Oplevering in overleg. Bouwjaar 1978. De woning heeft diverse moderniseringen ondergaan, de keuken is in 2017 vernieuwd, de badkamer in 2019 en het schilderwerk aan de buitenzijde van de woning is in 2022 uitgevoerd. De woning is in 2013/2014 voorzien van 12 zonnepanelen. De woning is op de 1e en 2e verdieping voorzien van hardhouten kozijnen (Meranti) met dubbele beglazing. Alleen het raampje in de badkamer en boven de wastafel zijn voorzien van enkele beglazing. Op de begane grond is de woning voorzien van kunststof kozijnen en kunststof openslaande deuren met dubbele beglazing, met uitzondering van het kozijn in de keuken (hout met dubbele beglazing). Ook de dakkapel aan de voorzijde van de woning is voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing. Zowel in de badkamer op de eerste verdieping als in het toilet op de begane grond is mechanische ventilatie aanwezig. De afmetingen van de achtertuin zijn maar liefst ca. 10.00 x 6.00 meter. De woning is voorzien van houten kozijnen en gedeeltelijk met dubbele beglazing. De woning beschikt over een eigen Cv-ketel, merk Remeha, bouwjaar 2010. De woning beschikt over 9 groepen, 1 hoofdschakelaar en 3 aardlekschakelaars. De woning beschikt over energielabel B, geldig tot 26 december 2030.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Wij adviseren u een deskundige NVM-makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Wij treden alleen op voor de verkopende partij en behartigen derhalve niet ook uw belangen. Indien u specifieke wensen omtrent de woning heeft adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen, eventueel door middel van een bouwtechnische keuring. De brochure houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een bod c.q. openen van de onderhandelingen. Er is pas sprake van een bindende overeenkomst na ondertekening van de schriftelijke koopovereenkomst door zowel verkoper als koper.

** ENGLISH **

Wonderful living in a quiet, child-friendly residential area and at the same time very central with good public transport connections and quick accessibility by car! This spacious single-family home has been extended on the ground floor, has a bathroom on the 1st floor and a shower room on the 2nd floor, a deep South-facing garden and a private parking space with carport. The location in relation to shopping facilities (Duivendrecht, Diemen and Amsterdam-Zuidoost) is favorable, while the main highways of the region are within easy reach. There are also various public transport options nearby, such as the bus and (metro) stations of Duivendrecht, Van der Madeweg and Diemen-Zuid. The neighborhood is very popular because of its central location. Within 15 minutes by bike you can reach the center of Amsterdam or Amsterdam-Zuidoost with the Arenaboulevard and entertainment venues such as Ziggo Dome, the Johan Cruyff Arena and the AFAS Live. There are several schools, a daycare center and sports facilities within walking distance.

Layout: At the front of the house there is a carport in the well-kept garden. The entrance with the meter cupboard and a spacious storage cupboard provides access to a toilet with sink and the living room. The entire ground floor, with the exception of the toilet, has a new screed floor, tiles and underfloor heating.

Upon entering the living room, the stairs to the first floor are immediately on the right. On the left is the kitchen. The modern open kitchen is located at the front of the house. The kitchen is separated from the living room by a half-height bar with kitchen cabinets, which provides both a lot of counter space and plenty of storage space, very practical! The kitchen is equipped with an induction hob, an extractor hood, a Quooker, a combination oven, a refrigerator, a freezer and a dishwasher. The large window provides lots of light and a nice view over the wide street.

The large living room has been extended by 3 meters and offers plenty of space for a sitting and dining area. There is a wood-burning stove and the garden is accessible through French doors.

The deep backyard faces South. At the rear, the garden has been enlarged by purchasing a strip of land from the municipality. The garden has paving with borders with plants. There is a log cabin at the back of the garden and there is a back entrance.

When entering the first floor, the stairs lead to a room, which is currently used as a closet room, but can also be used as an office or guest room. This room is quite easy to convert into a full-fledged bedroom. The landing can be reached from this room.

The landing gives access to the other two large bedrooms and the bathroom. The bedroom at the front of the house has a sink. The spacious bathroom has a bath, a shower, a toilet and a sink with furniture and a mirror with mirror heating. A window provides daylight and natural ventilation, and there is also mechanical ventilation.

The second floor is accessible via a fixed staircase. This floor is divided into a landing with plenty of storage space and a large bedroom. The central heating system and the connection for the washing machine are located on the landing. The bedroom can be fully utilized due to the high roof and a dormer window at the front. In/around the corner of the room there is a corner shower and a sink with furniture. This floor offers many layout options, for example 2 bedrooms and a full bathroom can be created.

Details: The house is sold including ERA Guarantee. Many play options for children of all ages. The living area is approximately 151 m². House volume: approximately 533 m³. Delivery in consultation. Year of construction 1978. The house has undergone various modernizations, the kitchen was renovated in 2017, the bathroom in 2019 and the painting on the outside of the house was carried out in 2022. The house was equipped with 12 solar panels in 2013/2014. The house has hardwood frames (Meranti) with double glazing on the 1st and 2nd floor. Only the window in the bathroom and above the sink have single glazing. On the ground floor, the house has plastic frames and plastic patio doors with double glazing, with the exception of the frame in the kitchen (wood with double glazing). The dormer window at the front of the house also has plastic frames and double glazing. There is mechanical ventilation in both the bathroom on the first floor and the toilet on the ground floor. The dimensions of the backyard are approximately 10.00 x 6.00 meters. The house has wooden frames and partly double glazing. The house has its own central heating boiler, brand Remeha, built in 2010. The house has 9 groups, 1 main switch and 3 earth leakage circuit breakers. The house has energy label B, valid until December 26, 2030.

This information has been compiled by us with the necessary care. However, no liability is accepted on our part for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative.

We advise you to engage an expert NVM broker who will guide you through the purchase process. We only act for the selling party and therefore do not represent your interests.

If you have specific wishes regarding the property, we advise you to make these known to your purchasing agent in good time and to have this carried out independently, possibly by means of a building inspection.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 151
Inhoud woonhuis 534

Overige

Perceel oppervlakte 179

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 151
Inhoud woonhuis 534

Overige

Perceel oppervlakte 179

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Admiraal ERA Makelaardij o.g. b.v.

De nieuwste koopwoningen in Duivendrecht