Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prinsheerlijk wonen in 'het paleisje' Gravenland 54 in Diemen!
Wilt u wonen op het meest kindvriendelijkste plekje van Diemen-Noord, op steenworpafstand van Amsterdam? Dan is deze woning echt iets voor u! Wij bieden u deze ruime, lichte en fraai onderhouden 4-kamer gezinsHOEKwoning (optie tot 5-kamer) aan met een woonoppervlak van 129m2. De woning is voorzien van een royale lichte woonkamer met zijkamer, een moderne grote open keuken, 3 goede slaapkamers, een nette badkamer en niet te vergeten een heerlijke voor- en achtertuin (zuidoost). Tot slot vertellen wij u graag dat deze woning is gelegen op eigen grond en dat u plek voor heeft voor het parkeren van maar liefst 3 auto's op 200m2 eigen terrein. Echt een hele fijne plek om te wonen! Komt u ook een kijkje nemen bij deze mooie woning?!

Bewoners aan het woord:
Na 15 jaar verlaten wij Diemen Noord, een heerlijke rustige wijk tussen de A1 en het Amsterdams Rijnkanaal. De uitvalswegen zijn ideaal, met de auto zit je zo op de snelweg/ ring A10 en de fiets of scooter leent zich uitstekend om Amsterdam mee in te gaan. Onze woning is groter dan je denkt en we hebben er een paleisje van gemaakt. Heerlijke hoekwoning met een zonnige tuin op het zuiden, prachtige tuinkamer/ serre en maar liefst 3 parkeerplekken op eigen terrein! Wij hopen dat de nieuwe bewoners hier met net zoveel plezier gaan wonen als wij.

Ligging en omgeving:
Diemen is een eigen gemeente, direct gelegen aan Amsterdam, maar met een dorps karakter. Een plek waar je je snel thuis voelt, ideaal voor starters en jonge gezinnen. Diemen-Noord kenmerkt zich door ruim opgezette woonwijken met veel groen, voldoende parkeergelegenheid en een kindvriendelijk karakter door de aanwezigheid van veel speelmogelijkheden, een kinderdagverblijf en een basisschool. Ook is er in de wijk een gezondheidscentrum en het winkelcentrum Gruttoplein (met o.a. de Jumbo, café Deli, een fietsenmaker, slager en een bakker). Diemen-Centrum ligt vlakbij, met het overdekte winkelcentrum Diemerplein, theater De Omval, de bibliotheek (OBA), gezellige horeca en diverse basisscholen. De bereikbaarheid is uitstekend, met een busverbinding, het NS-station Diemen-Centrum en diverse uitvalswegen, waaronder de A1, A9 en Ring A10. Diemen beschikt onder meer over een hockey-, voetbal-, korfbal- en tennisvereniging. Ook sportpark Middenmeer en de schaatsbaan Jaap Eden zijn vlakbij. Het Flevopark, met natuurspeeltuin Jeugdland en het Flevoparkbad, ligt op fietsafstand. Via het park rijdt u zo Amsterdam-Oost in. Ook het Diemerpark is dichtbij; 5 minuten fietsen dankzij de ‘Nescio’ fiets- en wandelbrug. Langs het Amsterdam Rijnkanaal is het prettig wandelen en tot slot wijzen we u graag op het Diemerbos, met proeflokaal/restaurant House of Bird.

Indeling:
Wat een luxe! U parkeert met een van uw auto's op eigen terrein direct voor de deur. Via de netjes aangelegde voortuin bereikt u de entree van de woning. Direct achter de voordeur krijgt u het gevoel dat u thuis komt. De ontvangsthal is ruim en voorzien van de meterkast inclusief garderobe, het toilet en de trap naar de 1e verdieping. De meterkast is uitgebreid (2010) en voorzien van 16 groepen met aardlekschakelaars. Uiteraard mag de glasvezelaansluiting niet ontbreken. Door de ruimte in de meterkast is hier ook de garderobe gecreëerd voor uw jassen en schoenen. Zo kunt u alles netjes achter de deur opbergen. Het toilet is separaat en zwevend uitgevoerd middels een wandcloset. Verder is deze volledig voorzien van modern tegelwerk, een verlaagd plafond met inbouwspots en niet te vergeten een fonteintje om de handen te wassen. Vanuit de hal lopen we door naar de royale lichte en moderne woonkamer. Doordat de garage (groot gedeelte) in 2010 bij de woonkamer is getrokken, is hier een mooie extra grote ruimte ontstaan. Zo kunt u in deze kamer gezellig, aan een grote eettafel, samen zijn met familie en vrienden. U heeft dus een grote eetkamer met daarnaast een grote living!
Door de grote raampartijen en tevens het zijraam is de woning lekker licht. De gehele begane grondvloer is een houten vloer en voorzien van vloerverwarming. Zo hoeft u dus geen koude voetjes te hebben op koude dagen. Vanuit de fraaie living heeft u middels een openslaande deur toegang tot de heerlijke achtertuin met serre. Aan de andere zijde van de woonkamer bevindt de grote moderne open keuken. De keuken is in 2010 geplaatst en uitgevoerd met een natuurstenen (Belgisch hardsteen) aanrechtblad met waterkering en uiteraard van alle gemakken voorzien. Wat dacht u van een grote vriezer, grote koelkast, een combi-oven/magnetron, 5-pits gasfornuis met ingebouwde afzuigkap, een vaatwasser, spoelbak met Quooker kraan (2018) en diverse boven- en onderkasten met laden. Door het grote raam is het ook hier lekker licht en heeft u uitzicht op de straatzijde. Hier ontbreekt het aan niets om de lekkerste gerechten te creëeren!

1e verdieping:
Via de vaste trap bereiken we de overloop op de 1e verdieping. Vanaf de overloop heeft u toegang tot 2 slaapkamers en de moderne badkamer. We beginnen bij de eerste slaapkamer. Deze is gelegen aan de voorzijde van de woning en is van goed formaat. De slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer, nieuwe radiatoren en veel lichtinval door de aanwezige ramen. De muren en plafond zijn hier ook netjes afgewerkt. Deze kamer is momenteel in gebruik als kantoor/werkkamer, maar kan uiteraard ook goed dienen als kinder- of logeerkamer. De tweede slaapkamer, de masterbedroom, is gelegen aan de achterzijde van de woning. Deze slaapkamer is van zeer ruim formaat. Ook is deze voorzien van vloerbedekking, veel lichtinval door de diverse ramen en inbouwspots. Vanuit het slaapgedeelte heeft u toegang tot de inloopkast. De droom van elke vrouw! Wenst u liever twee aparte slaapkamers? Dan behoort dit zeker tot de mogelijkheden. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden tijdens de bezichtiging. Last but not least, de royale badkamer. Deze geheel betegelde badkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. Er is een ruime inloopdouche met thermostatische mengkraan, het tweede toilet (zwevend uitgevoerd) en een dubbel vaste wastafel met meubel, 2 mengkranen en spiegel (met verwarming). Uiteraard mag de designradiator en het verlaagd plafond met inbouwspots hier niet ontbreken. Houdt u van warme voetjes in de badkamer? Ook hier is de vloerverwarming aanwezig.

2e verdieping:
Via de open trap bereikt u de tweede verdieping. Door zowel de dakramen aan de voor-, achter- als zijkant is deze verdieping lekker licht. U treft hier de 3e slaapkamer, de aansluiting voor uw wasmachine- en droger alsmede de CV-installatie. Ook is hier een wastafel aanwezig met mengkraan. De slaapkamer is voorzien van vloerbedekking en knieschotten voor extra opbergruimte. Een heerlijke slaap- of hobbykamer als u het ons vraagt. Wilt u liever meer ruimte en deze verdieping opsplitsen in twee (slaap)kamers? Dan behoort de plaatsing van een dakkapel aan de voor- (vergunning gemeente) als achterzijde zeker tot de mogelijkheden.

Tuin:
Deze fijne woning beschikt over een zeer goed onderhouden voor- en achtertuin. De voortuin is gelegen op het noordwesten en biedt ruimte voor het parkeren van maar liefst 3 auto's! Door de ligging op het noordwesten kunt u hier heerlijk de dag beginnen met een kopje koffie voor het huis. De achtertuin is ruim en gelegen op het zuidoosten. Dat is heerlijk genieten van de zon. Lekker bbq-en met het gezin, vrienden/familie of juist lekker tot rust komen na een dag werken. De tuin is voorzien van moderne bestrating en een fraaie serre. Door de plaatsing van de serre (2017) is de achtertuin echt een verlengstuk van de woonkamer geworden. De serre is voorzien van elektrisch bedienbare zonwering voor de warmere dagen, inbouwspots met afstandsbediening (voor de latere uurtjes) en een heater voor lekker warm buiten zitten op koudere dagen. Op koudere dagen kunt u ook de serre geheel afsluiten door middel van de glazen schuifdeuren, ideaal!

Garage/berging:
Uiteraard mag er bij zo'n parel geen berging ontbreken. Oorspronkelijk beschikte deze woning over een garage, echter is deze in 2010 bij de woonkamer getrokken. Om toch een ruimte te behouden om fietsen en overige te stallen is een gedeelte van de voorzijde van de garage omgetoverd tot een berging. Deze is voorzien van elektra, heeft geïsoleerde deuren, vloerverwarming en heeft u toch de ruimte om uw fietsen en spullen droog en veilig op te bergen.

Parkeren:
Geen gedoe met parkeervergunning of blauwe schijf! U kunt namelijk maar liefst 3 auto's parkeren op eigen terrein. En uiteraard is er ook voor uw scooter en fiets(en) meer dan genoeg plek.

Bijzonderheden:
- Vraagprijs € 700.000,- kosten koper;
- Bouwjaar 1989;
- Energielabel B;
- Woonoppervlakte is 129,3 m2 (conform NEN2580 gemeten, meetrapport en plattegronden aanwezig);
- De woning is gelegen op 200 m2 eigen grond;
- Verwarming en warm water middels een CV-combiketel (Vaillant EcoTEC Plus CW4, bouwjaar 2017, gasgestookt en eigendom);
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing;
- In 2010 is de garage bij de woonkamer getrokken;
- De keuken dateert uit 2010;
- De vloer op de begane grond is in 2020 opgeschuurd en opnieuw gelakt;
- Het externe schilderwerk dateert uit 2021;
- De goten aan de voor-, achterzijde en zijkant alsmede de garagedeur zijn in 2024 geschilderd;
- De luxe serre in de achtertuin is in 2017 geplaatst;
- De netjes aangelegde achtertuin is gesitueerd op het zuidoosten;
- Meer dan voldoende parkeergelegenheden op eigen terrein;
- Verkoper zal een Ouderdoms- en Asbestclausule in de koopovereenkomst opnemen in verband met het bouwjaar van de woning;
- Oplevering in overleg;
- Verkoop onder voorbehoud gunning eigenaar.

Bent u net zo enthousiast geworden als wij? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij geven u graag een rondleiding in dit paleisje!

Rechtsgeldige koopovereenkomst en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek.
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ten verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning zijn wij adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 472
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Dak type Zadeldak
Dakraam Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel B
In overleg Ja
BouwjaarCV 2017
Hellend dak Pannen
Hoekwoning Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 200
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Vaillant Ecotec Plus Cw4 Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 44
Tuin kwaliteit Verzorgd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Airconditioning Ja
Bijgebouw schuur Steen
Eengezinswoning Ja
LeeftijdCV ketel 7
Aantal slaapkamers 3
Verwarming opmerking Cv Ketel, vloerverwarming Gedeeltelijk
Tuin lengte achtertuin Lengte: 760 Breedte: 833 Oppervlakte: 63
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 472
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Dak type Zadeldak
Dakraam Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel B
In overleg Ja
BouwjaarCV 2017
Hellend dak Pannen
Hoekwoning Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 200
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Vaillant Ecotec Plus Cw4 Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 44
Tuin kwaliteit Verzorgd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Airconditioning Ja
Bijgebouw schuur Steen
Eengezinswoning Ja
LeeftijdCV ketel 7
Aantal slaapkamers 3
Verwarming opmerking Cv Ketel, vloerverwarming Gedeeltelijk
Tuin lengte achtertuin Lengte: 760 Breedte: 833 Oppervlakte: 63
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

IB Makelaars