Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Starters opgelet! Welkom op Griend 77 te Diemen. Een ruim, licht en netjes onderhouden 2 kamer appartement met heerlijk balkon. Deze fijne woning is gelegen op eigen grond, direct om de hoek van onze bruisende hoofdstad. De woning heeft een woonoppervlakte van 58m2 en beschikt over 1 goede slaapkamer, een ruime badkamer, een separate bergruimte en een royale lichte woonkamer met open keuken. Het appartement beschikt over een heerlijk ruim balkon, gelegen op het zonnige zuiden! Tot slot beschikt het appartement over een berging op de begane grond, welke is voorzien van elektra. Komt u ook een kijkje nemen?!

Ligging en omgeving:
Dit leuke appartement is gunstig gelegen aan de buitenrand van Diemen. Dit gedeelte van Diemen kenmerkt zich door de ruimte, het vele groen, de woonerven en rustige straatjes. Uiteraard is de zeer centrale ligging, onder de rook van Amsterdam, een absolute pre. Zo ligt het bruisende Amsterdam-Oost op enkele minuten afstand en bent u juist door de centrale ligging met de auto direct op de Ringweg A10, A1 en A9. Zo bevindt de Zuidas zich op slechts 8 minuten rijden. Ook het openbaar vervoer zijn nabij gelegen. Zo brengt tramlijn 19 u via het Leidseplein naar Station Sloterdijk, is metrostation Venserpolder op slechts 5 minuten lopen bereikbaar waar u met de metro vliegensvlug in het centrum van Amsterdam bent en ook met de trein kunt u diverse richtingen op. Rustzoekers en hardlopers kunnen hun hart ophalen in het nabijgelegen Diemerbos. Verder zijn diverse sportaccommodaties, het zwembad, scholen en het winkelcentrum in zowel Diemen-Zuid als in Diemen Centrum in de nabije omgeving. Het winkelcentrum in het centrum van Diemen heeft een grote diversiteit aan winkels, o.a. AH XL, Action en Hema. Maar ook bij winkelcentrum Kruidenhof kunt u zeer goed terecht voor de dagelijkse boodschappen bij onder meer de Jumbo, de slager en de bakker. Een ideale locatie op steenworpafstand van Amsterdam!

Indeling:
Gemeenschappelijke entree met brievenbussen, bellentableau en toegang tot het trappenhuis.

2e verdieping:
Middels de trap bereikt u de tweede verdieping, alwaar zich uw eigen voordeur bevindt. De ruime hal geeft u toegang tot alle vertrekken. Laten we beginnen bij de separate bergruimte. Deze is direct in de hal te betreden en de ideale plek voor uw opslag. Deze bergruimte is voorzien van de CV-ketel. Vanuit hier gaan we door naar de badkamer. Deze is van goed formaat en van alle gemakken voorzien. Wat dacht u van een douche voorzien van thermostatische mengkraan, het zwevend uitgevoerde toilet, een vaste wastafel met meubel en spiegel alsmede de aansluiting voor uw wasmachine en droger. Het moderne tegelwerk mag hier natuurlijk niet ontbreken. Door naar de slaapkamer. De slaapkamer is van groot formaat, erg licht door het grote raam en voorzien van een nette houten vloer. U heeft hier uitzicht op het groen.

Tot slot de royale open woonkamer. Door de aanwezigheid van de grote raampartijen alsmede het zijraam is de woonkamer heerlijk licht. De woonkamer zelf is voorzien van gestuukte wanden, dezelfde nette houten vloer en de openslaande deur naar het balkon. Kortom een fijne plek om lekker met uw gezelschap te genieten. Aan de andere zijde van de woonkamer treft u de open keuken. Deze L-vormige keuken is voorzien van een vaatwasser, een spoelbak met mengkraan, een oven, koelkast, separate vriezer, 4-pits gasfornuis met afzuigschouw, een carrouselkast en diverse boven- en onderkastjes voor de nodige opbergruimte. Ook de keuken is lekker licht door het aanwezige raam.

Balkon:
Bij dit appartement mag het balkon natuurlijk niet ontbreken. Deze is van ruim formaat en gelegen op het zonnige zuiden. Hier kunt u na een dag werken lekker tot rust komen in de zon. Heerlijk genieten dus!

Berging:
Deze woning heeft de beschikking over een berging op de begane grond van het complex, welke is voorzien van elektra. Ideaal voor extra opslag en het stallen van uw fietsen.

Bijzonderheden:
- Vraagprijs € 319.500,- kosten koper;
- Bouwjaar 1979;
- Gelegen op eigen grond;
- Energielabel C;
- Woonoppervlakte bedraagt 58m2 (conform NEN2580 gemeten en meetrapport aanwezig);
- Gelegen op de 2e en tevens bovenste verdieping;
- Verwarming en warm water middels een CV-combiketel (Intergas CW4, bouwjaar 2011, gasgestookt en eigendom);
- Het appartement is voorzien van kunststof en houten kozijnen, welke grotendeels voorzien zijn van dubbele beglazing (behoudens het raam in de slaapkamer);
- De woning maakt onderdeel uit van een actieve en solvabele VvE, welke professioneel wordt beheerd door VvE Beheer Amsterdam (alle stukken zoals jaarrekeningen, MJOP etc. zijn aanwezig);
- De maandelijkse servicekosten bedragen € 97,04 per maand;
- Heerlijk balkon gelegen op het zonnige zuiden;
- Ruime berging op de begane grond van het complex. Deze is voorzien van elektra;
- Voldoende openbare parkeervoorzieningen (blauwe zone). Als bewoner kunt u een ontheffing aanvragen bij de Gemeente voor een bedrag van € 96,- voor 2 jaar;
- Verkoper zal een Ouderdoms- en Asbestclausule (ivm het bouwjaar van de woning) opnemen in de koopovereenkomst;
- Verkoop onder voorbehoud gunning eigenaar;
- Oplevering in overleg, kan snel (per direct).

Bent u ook nieuwsgierig geworden?
Maak dan snel een afspraak voor bezichtiging in dit leuke appartement! Wij geven u graag een rondleiding.

Rechtsgeldige koopovereenkomst en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek.
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ten verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning zijn wij adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 58
Inhoud woonhuis 193
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
GasCV Ja
Balkon Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Energielabel C
In overleg Ja
BouwjaarCV 2011
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Bovenwoning Ja
TypeCV ketel Intergas Cw4 Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 22
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
LeeftijdCV ketel 13
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Verwarming opmerking Cv Ketel
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 58
Inhoud woonhuis 193
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
GasCV Ja
Balkon Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Energielabel C
In overleg Ja
BouwjaarCV 2011
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Bovenwoning Ja
TypeCV ketel Intergas Cw4 Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 22
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
LeeftijdCV ketel 13
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Verwarming opmerking Cv Ketel
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

IB Makelaars