Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom op de Ouddiemerlaan 60 te Diemen!
Aan een van de oudste en langste lanen van Diemen en in het centrum van Diemen mogen wij u dit lichte, gerenoveerde en met liefde bewoonde 5-kamer gezinswoning te koop aanbieden. De woning is in 2021 volledig gerenoveerd en dan ook zonder enige vorm van klussen direct te betrekken! De woning beschikt over een woonoppervlakte van maar liefst 137m2, een royale, lichte woonkamer met moderne open woonkeuken, 4 goede slaapkamers en maar liefst 2 moderne badkamers. Daarnaast beschikt deze woning over een heerlijke royale achtertuin en een balkon, welke beiden zijn gelegen op het zonnige zuidoosten. Al dit moois is gelegen op eigen grond en op steenworp afstand van onze hoofdstad! Komt u ook een kijkje nemen bij deze woning?!

Ligging en omgeving:
De Ouddiemerlaan is een van de oudste, karakteristiekste en langste lanen van Diemen, met een zeer afwisselende architectuur. Op zeer korte loopafstand van de woning is de halte van tramlijn 19, welke u snel naar Amsterdam-Watergraafsmeer brengt of via het centrum van Amsterdam zelfs door naar station Sloterdijk. Verderop aan de Ouddiemerlaan ligt het NS-station met een directe verbinding naar het centraal station van Amsterdam. De oude dorpskern bevindt zich aan de rand van de woonwijk Diemen Noord en verbind stedenbouwkundig de bestaande kern met dit deel van Diemen. Aan het eind van de Ouddiemerlaan ligt het Amsterdam-Rijnkanaal met de loop-/fietsbrug naar IJburg. Doordat de woning in het centrum van Diemen is gelegen, bevinden zich op zeer korte loopafstand van de woning o.a. diverse basisscholen, kinderopvang, sportfaciliteiten (o.a. voetbal, tennis en zelfs hockey) en het grote overdekte winkelcentrum in Diemen Centrum. Hier zijn onder andere een AH XL, Vomar, Douglas, Kruidvat, HEMA, gezellige horeca en het theater De Omval gevestigd. Ook het Arenagebied is gemakkelijk te bereiken, zowel per fiets als per auto. Heeft u meer behoefte aan rust? Dan is het Diemerbos een uitgelezen mogelijkheid voor een relaxte wandeling. Kortom een ideale locatie!

Indeling:
Via de netjes aangelegde voortuin betreedt u de voordeur van de woning. Bij binnenkomst vallen meteen de moderne afwerking, het lichtinval en de fijne sfeer van de woning u op! U ziet dat deze met liefde is bewoond en hoogwaardig is verbouwd. In de ruime ontvangsthal treft u onder andere het toilet en de vernieuwde meterkast. Het netjes betegelde toilet is zwevend uitgevoerd middels een wandcloset, voorzien van modern tegelwerk en uiteraard een fonteintje. De meterkast is in 2021 vernieuwd en uitgevoerd met maar liefst 16 groepen en aardlekbeveiliging. Vanuit de hal loopt u door naar de royale, open en zeer lichte woonkamer. Doordat de woonkamer aan de achterzijde is uitgebouwd en is voorzien van vernieuwde grote raampartijen krijgt deze zeer veel natuurlijk daglicht. Uiteraard mag de deur naar de achtertuin hier niet ontbreken. De vloer in de woonkamer is voorzien van een kwalitatief hoogwaardige en waterbestendige laminaatvloer. Dit in combinatie met de glad gestuukte wanden en plafonds (welke deels zijn voorzien van inbouwspots) geven deze authentieke woning een moderne look. Zo is wat ons betreft deze woonkamer een fijne centrale plek in het huis waar u lekker tot rust kunt komen. De aanwezige trapkast geeft extra opbergruimte voor opslag en huishoudelijke apparaten.
Aan de andere zijde van de woonkamer bevindt zich de moderne open woonkeuken met spoeleiland. De keuken is uitgevoerd in een zwarte kleurstelling, volledig greeploos en is van alle gemakken voorzien. Wat dacht u van een grote inductie kookplaat met RVS afzuigschouw (motor), een koelkast, een separate vriezer, een oven, combi-oven/magnetron en diverse boven-/onderkastjes, alsmede laden voor de nodige opbergruimte. Het spoeleiland is ruim en uitgevoerd met een composieten aanrechtblad. Hier bevinden zich tevens een spoelbak met Quooker kraan, de vaatwasser en aan beide zijden veel opslagruimte. Een prachtige keuken voor het maken van de lekkerste gerechten! Tot slot de sfeervolle erker aan de voorzijde. Een fijne plek om lekker te zitten, een kopje koffie te drinken, de krant te lezen of gewoon via de grote ramen kijken naar alles wat voorbij komt.

1e verdieping:
Via de vaste trap bereikt u de ruime overloop. De vloer op deze verdieping is afgewerkt met een hoogwaardig en laminaatvloer in een lichte kleurstelling. Vanuit de overloop heeft u toegang tot 3 goede slaapkamers en de luxe badkamer. Laten we beginnen bij de eerste slaapkamer. Deze aan de voorzijde gelegen slaapkamer is doormiddel van een slimme schuifdeur te bereiken. Ook hier is de vloer netjes afgewerkt met laminaat, de wanden en plafond glad gestuukt en heeft u hier veel daglicht door het aanwezige raam. Deze kamer wordt momenteel als werkkamer gebruikt, maar kan uiteraard ook goed ingedeeld worden als kinderkamer. De tweede slaapkamer is eveneens aan de voorzijde van de woning gelegen en van goed formaat. Deze slaapkamer is lekker licht door de raampartijen, glad gestuukte wanden en plafond, alsmede een deur naar het balkon, welke aan de voorzijde van de woning gelegen. Heerlijk genieten van de avondzon. De derde slaapkamer op deze verdieping wordt gebruikt als de masterbedroom. Deze ruime en lichte slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft uitzicht op de achtertuin. Ook deze slaapkamer heeft veel lichtinval door de grote ramen en de wanden en plafonds zijn glad gestuukt. Echt een perfecte slaapkamer! Last but not least treft u op deze verdieping de moderne en luxe badkamer. Deze ruime badkamer is modern en luxe uitgevoerd met een ruime inloopdouche voorzien van thermostatische mengkraan en drain, het tweede toilet (zwevend uitgevoerd), een dubbele vaste wastafel met 2 mengkranen, meubel en spiegel, alsmede een designradiator voor uw handdoeken. Uiteraard mag het moderne tegelwerk, glad gestuukt plafond, de inbouwverlichting en de vloerverwarming niet ontbreken. De aanwezige deur geeft extra daglicht, ventilatie mogelijkheid en toegang tot het balkon.

2e verdieping:
Via de vaste trap bereikt u de 2e verdieping. Dit betreft een royale opgebouwde verdieping met een ruime overloop, separate wasruimte, de 4e slaapkamer en de tweede badkamer. De separate wasruimte is voorzien van de wasmachine- en drogeraansluiting, maar hier bevinden zich tevens de CV-ketel (2021) en de mechanische ventilatie-unit. Deze wasruimte is voorzien van een dakraam voor de nodige daglichttoetreding. Vanuit hier gaan we door naar de 4e slaapkamer. Deze slaapkamer betreft nagenoeg de hele verdieping. Wat een geweldige ruimte! Deze zeer royale slaapkamer kan eventueel gesplitst worden in 2 aparte kamers. Zowel aan de voor- als achterzijde is er een dakraam geplaatst voor lekker veel lichtinval. De vloer is ook hier netjes afgewerkt met laminaat en de wanden en plafond zijn netjes gestuukt. Tot slot heeft u op deze verdieping toegang tot de 2e badkamer. Deze is van alle gemakken voorzien, zoals een ligbad met thermostatisch mengkraan, een vaste wastafel met meubel, mengkraan en spiegel met verlichting, een zwevend uitgevoerd toilet (3e) en modern tegelwerk. Uiteraard mag de inbouwverlichting hier ook niet ontbreken. Een heerlijke verdieping als u het ons vraagt!

Tuin:
Deze woning beschikt over een royale voor- en achtertuin. De voortuin (noordwesten) is netjes aangelegd en middels een laag hekje afgescheiden van het brede trottoir. Een prima plek om lekker te genieten van de laatste zonnestralen. De royale en diepe achtertuin (zuidoosten) is een heerlijke plek om lekker tot rust te komen en te genieten van de zon. De tuin is netjes betegeld en voorzien van een houten erfafscheiding. Door de diepte van de tuin is het hier op elk moment van de dag lekker genieten. Bent u de zon even zat? Dan biedt het elektrische zonnescherm uitkomst. Kortom een heerlijke voor- en achtertuin waar u lekker kunt genieten!

Balkons:
Tot slot mogen de balkons niet ontbreken bij deze woning. U heeft namelijk de beschikking over niet één, maar twee balkons! Het balkon aan de voorzijde is een heerlijke plek om vanuit uw slaapkamer wakker te worden met en een kopje koffie of juist te genieten van de avondzon. Het balkon aan de achterzijde bevindt zich over de gehele breedte van de woning en is te bereiken vanuit de badkamer. Door de ligging op het zuidoosten heeft u hier gegarandeerd zon. Genieten geblazen!

Bijzonderheden:
- Vraagprijs € 795.000,- kosten koper;
- Bouwjaar 1910;
- Gelegen op een perceel eigen grond van 146m2;
- Woonoppervlakte maar liefst 137,3m2 (conform NEN 2580 ingemeten en meetrapport aanwezig);
- De woning is in 2021 volledig gerenoveerd;
- Energielabel C;
- Verwarming en warm water middels een CV-combiketel (Nefit CW6, bouwjaar 2021, gasgestookt en eigendom);
- De woning is deels voorzien van houten en kunststof kozijnen, welke allen voorzien zijn van dubbele beglazing (deels HR++);
- De kunststof kozijnen aan de achterzijde op de begane grond zijn vernieuwd;
- De begane grond is voorzien van isolatie;
- Kwalitatief hoogwaardige en waterbestendige laminaatvloer door de gehele woning;
- Het externe schilderwerk dateert uit 2024;
- De gehele woning is voorzien van glad gestuukte wanden en plafonds;
- De woning beschikt over een voortuin en diepe achtertuin, welke is gelegen op het zuidoosten;
- Maar liefst 2 balkons gelegen aan de voor- en achterzijde van de woning;
- Verkoper zal een Ouderdoms- en Asbestclausule opnemen in de koopovereenkomst (ivm het bouwjaar van de woning);
- Verkoop onder voorbehoud gunning eigenaar;
- Oplevering in overleg (november 2024).

Geïnteresseerd in deze leuke woning?
Voor meer informatie en/of vrijblijvende bezichtiging kunt u contact opnemen met IB makelaars. Wij geven u graag een persoonlijke rondleiding in deze leuke woning!

Rechtsgeldige koopovereenkomst en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. 
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.
 
Toelichtingsclausule NEN2580  
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning zijn wij adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning
Bouwjaar 1910
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1910
Woon oppervlakte 137
Inhoud woonhuis 413
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Balkon Ja
Ligbad Ja
Dak type Samengesteld Dak
Dakraam Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Dorpskern Ja
Energielabel C
In overleg Ja
BouwjaarCV 2021
Hellend dak Pannen, bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 146
Tuin achter Ja
TypeCV ketel Nefit Cw6 Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen, bitumineuze Dakbedekking
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 31
Stadscentrum Ja
Tussenwoning Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 3
Buitenzonwering Ja
Eengezinswoning Ja
LeeftijdCV ketel 3
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Tuin lengte achtertuin Lengte: 1050 Breedte: 575 Oppervlakte: 60
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning
Bouwjaar 1910
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1910
Woon oppervlakte 137
Inhoud woonhuis 413
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Balkon Ja
Ligbad Ja
Dak type Samengesteld Dak
Dakraam Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Dorpskern Ja
Energielabel C
In overleg Ja
BouwjaarCV 2021
Hellend dak Pannen, bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 146
Tuin achter Ja
TypeCV ketel Nefit Cw6 Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen, bitumineuze Dakbedekking
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 31
Stadscentrum Ja
Tussenwoning Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 3
Buitenzonwering Ja
Eengezinswoning Ja
LeeftijdCV ketel 3
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Tuin lengte achtertuin Lengte: 1050 Breedte: 575 Oppervlakte: 60
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

IB Makelaars

Wooninfluencers

Laden..