Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Stel je voor: een leven in een architectonisch hoogstandje, waar elke zonnestraal een uitnodiging is op je ruime balkon. Voor het dynamische duo dat op zoek is naar een harmonieuze woonervaring, biedt dit appartement in Buiksloterham een perfecte balans tussen design, comfort en duurzaamheid. Hier woon je niet alleen energiezuinig, maar ook met een gevoel van luxe, dankzij de high-end inrichting en technologie. Dit is een thuis waar je liefde voor stijl en zorg voor het milieu hand in hand gaan.

DE HOOGTEPUNTEN VAN JOUW TOEKOMSTIGE THUIS

Zonnig Balkon: Geniet van de warme gloed van de namiddagzon op het ruime balkon, gelegen op het Noordwesten.
Stylish ingericht: Een thuis onder architectuur gebouwd, met een inrichting die elke designliefhebber doet watertanden.
Heerlijk ligbad: Een groot ligbad dat uitnodigt tot urenlang relaxen en onthaasten.
High-End Audiovisueel Genot: Een geïntegreerde AV-installatie van Bang & Olufsen en NAD voor een ongeëvenaarde geluidservaring.
Veel kastruimte: Bijzonder veel ingebouwde bergruimte op de eerste etage, zodat elk object zijn plaats vindt.
Duurzaam en Gasloos: Energielabel A+ garandeert een zeer energiezuinig thuis, volledig onafhankelijk van gas.

EEN UITNODIGING TOT LUXE EN DUURZAAMHEID

Welkom in Buiksloterham, waar dit prachtige nieuwbouw appartement uit 2021 op je wacht. Met een woonoppervlakte van 90 vierkante meter, biedt dit lichte en goed ingedeelde appartement het perfecte canvas voor jouw leven. De twee slaapkamers zijn een toevluchtsoord van rust en de open woonruimte is een podium voor jouw dagelijkse routines en bijzondere momenten.

De keuken, een meesterwerk van functionaliteit en stijl, nodigt uit tot culinaire avonturen. De geur van eten of een aromatische espresso vult de ruimte terwijl je uitkijkt over de levendige buurt. Het ruime balkon is de ideale plek om te ontspannen met een glas wijn terwijl de zon langzaam achter de horizon zakt.

De badkamer is een oase van ontspanning, met een groot ligbad en fijne douche. En met de ingebouwde high-end AV-installatie van Bang & Olufsen en NAD, wordt muziek luisteren een nieuwe ervaring.

De eerste etage verrast met een schat aan ingebouwde bergruimte, waardoor elk object zijn eigen plek vindt. En met het energielabel A+ leef je niet alleen comfortabel, maar ook met een groen geweten, volledig onafhankelijk van gas.

EXCLUSIEVE EXTRA'S

Dit appartement in Buiksloterham is meer dan een thuis; het is een levensstijl. Met de mogelijkheid tot de aankoop van een extra parkeerplaats, naast de inbegrepen parkeerplaats, is parkeren nooit een zorg. De Control4 domotica mogelijkheden bieden gemak en controle over je appartement.

De volledige inrichting, met topmerken zoals Vitra & Vitsoe, is ter overname. Zo kun je direct intrekken in een omgeving die even stijlvol als comfortabel is.

HIGHLIGHTS UITGELICHT

Ontdek de luxe van een ruim en zonnig balkon op het Noord-westen, waar elke zonsondergang een schilderij wordt. Bewonder de schoonheid van een onder architectuur gebouwd en ingericht appartement, waar elke lijn en elk materiaal zorgvuldig is gekozen. Laat je omarmen door het comfort van een groot ligbad, perfect voor die momenten van pure ontspanning. Beleef audiovisuele perfectie met een ingebouwde high-end AV-installatie van Bang & Olufsen en NAD. Geniet van de luxe van overvloedige ingebouwde bergruimte en leef duurzaam met een energielabel A+, volledig gasloos voor een groene toekomst.

Kenmerken
- Gelegen in een nieuwe wijk, op loopafstand van het NDSM
- 90 m2 aan woonoppervlakte (NEN 2580 meetrapport aanwezig)
- Groot balkon op het zuidoosten van 11 m2
- Energielabel A++, gasloos
- Eigen parkeerplaats op de begane grond
- Gezamenlijke fietsenstalling en binnentuin aanwezig in de VvE
- Erfpacht afgekocht t/m 15-09-2068
- Maandelijkse servicekosten bedragen € 237,04 voor de woning en € 50,13 voor de parkeerplek
- Oplevering in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 312

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 312

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord