Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Fantastisch driekamer hoekappartement in Overhoeks met een heerlijk balkon en vrij uitzicht. Eigentijds en luxueus wonen op 96 m2 op de vierde verdieping.

Dit appartement is van top tot teen smaakvol afgewerkt. Prachtige warme tinten op de wanden en een fraaie pvc vloer in Hongaarse punt gelegd. Naast de fraaie afwerking biedt dit appartement vooral ook ruimte om te leven. De woonkamer met de luxe open keuken biedt voldoende plaats voor een grote eettafel én een comfortabele zithoek. Door de hoekligging is deze ruimte bovendien gedurende de hele dag licht en heb je er verschillende zichtlijnen.
En dat is des te interessanter, omdat er zich voor het gebouw een enorme, parkachtige binnentuin uitstrekt. Met de aanleg is een begin gemaakt en het belooft een prachtige tuin te worden. De tuin geeft een heel vrij gevoel, niet alleen vanuit het appartement zelf, maar ook vanaf het balkon.
Het balkon vraagt om een aparte vermelding. Met een grote ruimte op de hoek, aansluitende aan de woonkamer, loopt het balkon in smallere uiteinden door langs de beide gevels van het appartement. Kleine kinderen kunnen er heerlijk fietsen of hun eerste stapjes maken, liefhebbers van groen hebben meer dan genoeg ruimte om zich uit te leven met alles wat groeit en bloeit.

Wonen en koken
De voordeur ligt aan een prachtig vormgegeven lichthof. Eenmaal binnen voert een ruime gang naar de woonkamer om de hoek. Daar is de luxe uitgevoerde keuken in een L-vormige opstelling. De keuken is voorzien van een vaatwasser, inductiekookplaat en afzuigkap, een oven en ijskast met een aparte vriezer. Alle (inbouw)apparatuur is van Siemens. Los van de apparatuur biedt deze keuken een enorm werkblad. Een heerlijkheid voor de liefhebber van koken.
De L-vormige opstelling creëert een mooie organische overgang tussen (woon)keuken en woonkamer. Bij de keuken is er meer dan voldoende ruimte voor een fijne, grote eettafel. Bovendien heb je er ook weer prachtig uitzicht op de binnentuin. De woonkamer is minstens zo gerieflijk en ruim en van daaruit kom je uit op het royale balkon.

Slapen en badderen
De master bedroom en tweede slaapkamer liggen naast elkaar en zijn bereikbaar via de gang. En ook vanuit de beide slaapkamers is het balkon te betreden. De badkamer met verrassend tegelwerk ligt er tegenover en is voorzien van een inloopdouche en een ligbad. En natuurlijk ook met een dubbele wastafel en grote spiegel.
Het separate toilet is voorzien van hetzelfde fraaie tegelwerk als in de badkamer. Dan rest er nog een ruime inpandige berging, waar nog veel meer in past dan alleen een wasmachine en – droger (naast elkaar). Hier is onder meer ook de garderobe ondergebracht.

Berging en parkeren
Naast de comfortabele berging in het appartement zelf is er een tweede berging van circa 6 m2 onderin het gebouw, praktisch te bereiken met de lift.
De parkeerplaats bevindt zich in het naastgelegen complex The Twins. Een hele open en prettige parkeergarage pal naast het gebouw.

The Wing
Het appartementencomplex The Wing genaamd is een prachtig golvend geheel omgeven door groen. Door de plooiing in het gebouw opent The Wing zich naar het Schegpark en de directe omgeving. De omgeving wordt als het ware naar binnen gehaald. Het gebouw is een spel van horizontale lijnen met rechte en afgeronde hoeken en door het verspringen van de gevel zijn balkons op bepaalde plekken extra diep. Zo ook bij dit appartement.
De entree van het gebouw ademt luxe uit en er is veel aandacht besteed aan de architectuur. Bij de trap en lift is er een prachtig lichthof, die de entree extra allure geeft. De lift is opvallend royaal te noemen en is een grote hulp bij verhuizingen

Toekomstbestendig
Het appartement is aangesloten op de WKO voorzieningen van Warm Aan het IJ. Met een comfortabele vloerverwarming en -koeling, een uitstekende isolatie en een ventilatie-unit met warmte terugwinning is er een gezond leefklimaat gecreëerd. Uiteraard zijn in alle vertrekken verdiepingshoge ramen te openen.

High lights
• Licht en ruim hoekappartement van circa 96 m2 met vrij uitzicht
• Heerlijk balkon met uitloop rondom van maar liefst 27 m2
• Energielabel A+, energiezuinig en toekomstbestendig
• Gelegen op de vierde verdieping, te bereiken met een lift en de trap
• Ruime inpandige berging met opstelplaats voor wasmachine en -droger
• Inclusief een separate berging
• Inclusief een parkeerplaats
• Vloerverwarming en -koeling
• De huidige erfpachtcanon is afgekocht tot 16 augustus 2069. De omzetting naar eeuwigdurende erfpacht is onder de gunstige voorwaarden aangevraagd en de canon voor zowel appartement, berging als parkeerplaats is inmiddels vastgeklikt
• Servicekosten voor de VvE bedragen € 211,21 voor het appartement en de berging en € 32,99 voor de parkeerplaats

Overhoeks aan het IJ
Dit appartement ligt in het vernieuwde en groene Overhoeks, pal tegenover het Centraal Station, aan de andere kant van het IJ.
Overhoeks is in de afgelopen jaren een luxe en gewilde plek om te wonen geworden. En bovendien een plek waar je kunt eten, dansen of cultuur kunt opsnuiven in en rond de A’DAM Toren, de Tolhuistuin en het EYE Filmmuseum.
Je kunt er ’s zomers genieten van Amsterdam op een van de vele terrassen langs het IJ. Of je kunt gewoon ergens neerstrijken in het Overhoekspark of in het Schegpark pal voor het complex. Het Schegpark is nog niet helemaal af, maar dat is een kwestie van tijd.

Bereikbaar
Overhoeks is uitstekend bereikbaar zowel met de auto, de fiets als met het openbaar vervoer. Even het Schegpark oversteken, het bruggetje over en je staat op de pont naar de overkant. De metrohalte van de Noord/Zuidlijn is even verderop, bij het Noorderpark, en je bent dus in een mum van tijd elders in de stad of op de Zuidas. Met de auto zit je via de Johan van Hasselt- en Leeuwarderweg zo in de stad of op de Ring A10.

Maak een afspraak en kom dit bijzondere appartement ervaren.

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 96
Inhoud woonhuis 314
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

Balkon Ja
Ligbad Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Energielabel A_P
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Bovenwoning Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Parkeerkelder Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 2
Verwarming opmerking Aardwarmte
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 96
Inhoud woonhuis 314
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

Balkon Ja
Ligbad Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Energielabel A_P
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Bovenwoning Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Parkeerkelder Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 2
Verwarming opmerking Aardwarmte
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hallie & Van Klooster Makelaardij