Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij de Kadoelenweg 176, een woning waar rust en comfort hand in hand gaan.

Deze prachtige woning biedt een vrij perceel met een tuin rondom, een ruime woonkamer met een hoog rendementskachel, veel natuurlijk licht en een dakterras. Gelegen in een populaire buurt en op eigen grond, biedt dit huis alles wat je maar kunt wensen. Bovendien is het voorzien van zonnepanelen, volledig geïsoleerd en uitgerust met een hybride warmtepomp, wat allemaal bijdraagt aan een energielabel A++.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

- Vrij perceel met tuin rondom: Geniet van je eigen groene oase met een achtertuin op het westen. Perfect voor zomerse BBQ's en ontspannen avonden.
- Ruime woonkamer met veel natuurlijk licht door de vele ramen; Met een gezellige hoog rendementskachel voor de koude winteravonden.
- Populaire buurt en eigen grond: Gelegen in een van de meest gewilde wijken en op eigen grond.
- Dakterras: Ontspan en geniet van het uitzicht vanaf je privé dakterras, direct bereikbaar vanuit de master bedroom.
- Duurzaam en energiezuinig: Voorzien van zonnepanelen, volledig geïsoleerd en een hybride warmtepomp, resulterend in een energielabel A++.
-Parkeergelegenheid met laadpaal: Altijd een parkeerplek met laadpaal voor de deur, plus een inpandige garage voor extra opslag of een tweede voertuig.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING

Welkom in je toekomstige droomhuis: een prachtig vrijstaand woonhuis dat modern comfort combineert met de charme van een huis uit 1956. Dit huis, compleet gerenoveerd door de huidige eigenaar, biedt alles wat een gezin nodig heeft om zich meteen thuis te voelen.

U komt binnen in de centrale hal met garderobe, aangrenzend toilet en een slaapkamer. Vanuit de hal stapt u in de ruime woonkamer die baadt in natuurlijk licht dankzij de grote ramen. Hier is ruimte voor een ontspannen leeshoek maar ook voor een grote bank. De hoog rendementskachel brengt extra sfeer in de kamer.

De riante leefkeuken is de eyecatcher van de woning! Een heerlijke ruimte om lekker met het gezin te eten en te ontspannen. De leefkeuken is voorzien van vloerverwarming en ook een houtkachel. De hoogte van het plafond geeft een extra ruimtelijk effect. Vanuit de keuken heb je een fantastisch uitzicht op de tuin op het westen, een waar paradijs voor lange zomerse avonden vol BBQ's en familiebijeenkomsten.

Op de eerste verdieping zijn de twee aparte slaapkamers. De masterbedroom is van een riant formaat en heeft een eigen badkamer-ensuite. Ontspannen na een drukke dag in bad of alle zorgen van je afdouchen, het kan hier allebei. Een van de bijzondere kenmerken van dit huis is het dakterras, bereikbaar via de master bedroom op de eerste verdieping. Het is de ideale plek om je dag te beginnen met een kop koffie of om 's avonds te ontspannen met een glas wijn onder de sterrenhemel.

De tweede badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, ligbad met douche en een eigen geiser! Geen probleem dus als beide badkamers tegelijk gebruikt worden.

De zolderverdieping wordt momenteel gebruikt als thuiskantoor maar kan ook gebruikt worden als slaapkamer. Er is aan de achterkant van de zolder nog een grote bergruimte.

In de bijkeuken op de begane grond (toegankelijk via de woonkamer) is de wasmachine gesitueerd. Via de bijkeuken kom je in de garage. Een heerlijke ruimte om lekker te klussen, rommelen of om te gebruiken als opslag. Hier bevindt zich ook de aparte ruimte met hybride warmtepomp en CV ketel.

Het huis ligt op een kavel van 508 m² eigen grond en is gepositioneerd in het midden van het perceel. Aan de zijkant van het huis vind je parkeerruimte voor een (elektrische) auto met een laadpaal. De fraai aangelegde voortuin en de ruime achtertuin bieden tal van mogelijkheden voor buitenactiviteiten.

De woning ligt in een van de meest gewilde buurten van de stad, bekend om zijn sterke gemeenschapsgevoel en uitstekende voorzieningen. Hier kun je genieten van rust en veiligheid, met alle gemakken van de stad binnen handbereik. En het beste van alles? Geen erfpacht, want dit huis staat op eigen grond.

Duurzaamheid is een belangrijk aspect van deze woning. Het huis is volledig geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen en een hybride warmtepomp, wat resulteert in een indrukwekkend energielabel A++. Dit betekent lagere energiekosten en een comfortabel binnenklimaat, ongeacht het seizoen.

Met een totale woonoppervlakte van 232 m², inclusief de inpandige garage, biedt dit huis voldoende ruimte voor het hele gezin.

Kortom, dit huis biedt een perfecte mix van comfort, ruimte en duurzaamheid, in een populaire buurt waar je je direct thuis zult voelen. Ontdek de mogelijkheden en plan snel een bezichtiging om dit prachtige huis zelf te ervaren.

Omgeving

Kadoelen, een parel in Amsterdam-Noord, biedt een unieke balans tussen rust, ruimte en stadse voorzieningen. Deze groene wijk is ideaal voor gezinnen dankzij de uitgestrekte landschappen en nabijheid van het groen. Voorzieningen zoals goede scholen, kinderopvang, supermarkten en gezellige cafés zijn allemaal binnen handbereik. De uitstekende openbaarvervoersverbindingen maken het centrum van Amsterdam gemakkelijk bereikbaar, terwijl de ring A10 snelle toegang biedt tot de rest van Nederland. Kadoelen heeft een hechte gemeenschap met regelmatige evenementen en activiteiten, wat zorgt voor een warm welkom en een gevoel van thuis.

Kenmerken:

- Kruipruimte geïsoleerd (tonzon)

- Dak volledig geïsoleerd

- Spouwisolatie (EPS parels)

- Drie toiletten

- Laadpaal voor de deur!

- Tweede badkamer voorzien van eigen geiser

- Elektra & leidingen grotendeels vernieuwd

- Dakgoten vervangen

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1956
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1956
Woon oppervlakte 212
Inhoud woonhuis 860

Overige

Perceel oppervlakte 508
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1956
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1956
Woon oppervlakte 212
Inhoud woonhuis 860

Overige

Perceel oppervlakte 508
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord