Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

DROOMAPPARTEMENT IN DE MOLENWIJK - OASE VAN RUST EN RUIMTE

Dit prachtige 4-kamerappartement in de groene en rustige woonomgeving van 'De Molenwijk' in Amsterdam-Noord biedt alles wat je zoekt. Met een woonoppervlakte van circa 95 m² en een royaal balkon met vrij groen uitzicht, is dit de ideale plek om thuis te komen. Ontdek de charme van deze woning en ervaar de unieke combinatie van ruimte, comfort en een serene omgeving.


Ruim en goed ingedeeld 4-kamerappartement: Met circa 95 m² aan woonoppervlakte biedt dit appartement voldoende ruimte voor al je woonwensen.
3 Slaapkamers en een werkruimte: Perfect voor gezinnen of voor wie een extra kamer nodig heeft als thuiskantoor.
Royaal balkon met vrij groen uitzicht: Geniet van je ochtendkoffie of avondborrel terwijl je uitkijkt over het groene landschap.
Nette, standaard keuken: Praktisch en functioneel, met ruimte voor je eigen culinaire creativiteit.
Goed onderhouden complex met lift: Het appartement is gelegen in een complex dat uitstekend wordt beheerd door een actieve en financieel gezonde V.v.E., ondersteund door een professionele beheerder.
Erfpacht afgekocht tot 15 augustus 2052: Geen zorgen over erfpachtkosten voor de komende decennia.


Welkom in je nieuwe thuis: een ruim en goed ingedeeld 4-kamerappartement gelegen in het serene Molenwijk in Amsterdam-Noord. Zodra je de deur opent, word je begroet door een lichte en ruime woonkamer die naadloos overgaat in een groot balkon op het westen. Hier kun je genieten van het adembenemende groene uitzicht, terwijl je de zon ziet ondergaan. Dit balkon is echt de perfecte plek om tot rust te komen met een goed boek, een glas wijn of gewoonweg te genieten van de stilte.

De woonkamer is royaal en biedt voldoende ruimte voor een gezellige zithoek en een eettafel waar je uitgebreid kunt dineren met vrienden en familie. De praktische indeling van de woning zorgt ervoor dat elke ruimte optimaal benut wordt. De aparte keuken is netjes en functioneel, klaar voor jouw persoonlijke touch. Of je nu houdt van koken of gewoon snel een maaltijd wilt bereiden, deze keuken biedt alle mogelijkheden.

Met drie ruime slaapkamers biedt dit appartement voldoende ruimte voor iedereen. De hoofdslaapkamer is licht en ruim, perfect voor een groot bed en een kledingkast. De twee andere slaapkamers kunnen dienen als gastenkamer, kinderkamer of zelfs als hobbyruimte. Daarnaast is er een extra werkruimte, ideaal voor wie thuis werkt of een rustige plek nodig heeft om te studeren.

De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en toilet.

Op de begane grond is een ruime berging aanwezig met voldoende ruimte voor spullen én fiets(en). Er is eventueel een gehuurde parkeerplaats in de bewonersgarage mogelijk.

Het complex waarin het appartement zich bevindt, is uitstekend onderhouden en beschikt over een lift, wat ideaal is voor levensloopbestendig wonen. De Vereniging van Eigenaren is actief en financieel gezond en wordt ondersteund door een professionele beheerder. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het onderhoud van het gebouw en je kunt genieten van zorgeloos wonen.

Een ander groot pluspunt is dat de erfpacht is afgekocht tot 15 augustus 2052. Dit zorgt ervoor dat je de komende decennia geen extra kosten hebt.


De Molenwijk is een groene en parkachtige wijk in Amsterdam-Noord. Met de NDSM-pont ben je in slechts 10 fietsminuten bij het Centraal Station, en dankzij de Noord/Zuidlijn ben je zo in de binnenstad van Amsterdam. De bussen naar o.a. Station Sloterdijk, Centraal Station, Amstelstation en Zaandam zijn op korte loopafstand en rijden zeer frequent. Met de auto ben je binnen enkele minuten op de Ring A10, vanwaar je alle kanten op kunt (A1, A2, A4 en A8).

Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht in het winkelcentrum Molenwijk. Hier vind je een breed scala aan winkels en voorzieningen. Daarnaast zijn er voldoende scholen, speeltuinen en sportcomplexen in de buurt. Voor de natuurliefhebbers biedt het nabijgelegen recreatiegebied ‘Het Twiske’ volop mogelijkheden voor fiets-, wandel-, hardloop- en zwemsessies. Dit maakt de locatie van dit appartement niet alleen aantrekkelijk, maar ook zeer praktisch.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenverdieping, Appartement
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 310

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenverdieping, Appartement
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 310

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord