Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Welkom in de populaire woonwijk de Bongerd, waar dit schitterende appartement wacht op zijn nieuwe bewoners. Dit appartement op de begane grond biedt een oase van rust met een terras dat grenst aan groen. Met een luxe visgraatvloer, een moderne zwarte keuken en een prachtige hamamstijl badkamer is luxueus wonen hier gegarandeerd. Mis deze kans niet om in een energievriendelijke woning met alle gemakken binnen handbereik te wonen!

HOOFDHIGHLIGHTS VAN DE WONING

Begane grond met terras grenzend aan groen: Het terras fungeert als een verlengstuk van de woonkamer, ideaal voor ontspanning en buitenleven.
Visgraatvloer met vloerverwarming: Een stijlvolle en comfortabele oplossing om elke dag in luxe te leven.
Luxe zwarte keuken: Voorzien van  inbouwapparatuur en ontworpen met oog voor detail.
Twee ruime slaapkamers: Lichtinval en ruimte zijn de sleutelwoorden, perfect voor rust en ontspanning.
Hamamstijl badkamer: Warme donkere tegels, een inloopdouche, en een verlichte spiegel met verwarming zorgen voor een spa-ervaring thuis.
Inpandige berging: Met inbouwkasten voor al je opbergbehoeften.
Eigen parkeerplaats: Geen parkeerzorgen meer.
Populaire woonwijk de Bongerd: Met alle voorzieningen op loopafstand.

Je stapt je nieuwe appartement binnen en wordt meteen verwelkomd door de schitterende visgraatvloer. Elk detail straalt luxe uit, van de vloerverwarming die je voeten warm houdt tot de elegante afwerking van de ruimte. De woonkamer, met zijn open lay-out, nodigt je uit om te ontspannen en te genieten van het comfort.

De luxe zwarte keuken is een paradijs voor elke kookliefhebber. Met inbouwapparatuur binnen handbereik, inclusief een geïntegreerde oven, inductiekookplaat , Quooker en een stille vaatwasser, wordt koken een waar genoegen. De strakke zwarte kasten bieden niet alleen veel opbergruimte, maar voegen ook een moderne touch toe aan je woonruimte.

De twee ruime slaapkamers zijn perfect voor een goede nachtrust. De grote slaapkamer is voorzien van een inbouwkast met extra veel opbergruimte. Dankzij de grote ramen stroomt het licht binnen, waardoor de kamers fris en uitnodigend aanvoelen. Hier kun je echt tot rust komen en genieten van een rustige nacht.

De badkamer is een oase van rust en luxe, volledig in hamamstijl. De warme donkere tegels, de ruime inloopdouche en de verlichte spiegel met verwarming zorgen voor een ontspannen spa-ervaring, elke dag weer. Hier kun je echt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.

Het appartement beschikt ook over een inpandige berging met praktische inbouwkasten. Hier kun je al je spullen netjes opbergen, zonder concessies te doen aan de stijl van je woning. Bovendien heb je een eigen parkeerplaats, zodat je nooit meer hoeft te zoeken naar een plek voor je auto.

De ligging in de populaire wijk de Bongerd maakt dit appartement nog aantrekkelijker. Op loopafstand vind je een supermarkt, diverse bushaltes en zelfs het pontje naar Amsterdam Centraal Station. Met de fiets ben je binnen 10 minuten bij de Noord-Zuidlijn, en ook de snelwegen A8 en A10 zijn gemakkelijk te bereiken. Bovendien ligt de Bongerd in een bocht van het Zijkanaal I, dat in verbinding staat met het IJ. Hier kun je heerlijk wandelen langs het brede water of 's zomers een verfrissende duik nemen vanaf een van de twee zwemsteigers.

Een bijkomend voordeel is het energielabel A van de woning, wat betekent dat je kunt genieten van een energiezuinig en milieuvriendelijk huis. Met een woonoppervlakte van 72m² heb je alle ruimte die je nodig hebt om comfortabel te wonen. De tuin ligt op het oosten, perfect om 's ochtends van de zon te genieten met een kop koffie in de hand.

Het jaarlijks canonbedrag bedraagt €2.369,- voor de periode van 16 april 2019 t/m 15 april 2044, met een 25-jarige canonaanpassing. Dit betekent dat je nog jarenlang kunt genieten van een betaalbare woning in deze gewilde buurt.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning, Appartement
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 72
Inhoud woonhuis 237

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning, Appartement
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 72
Inhoud woonhuis 237

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord