Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze twee-onder-één-kapwoning met garage en parkeergelegenheid op eigen terrein ligt op een leuke locatie in het "oude Hamersveld", een gewilde wijk in het centrum van Leusden. Alle faciliteiten, als winkels, scholen, sportfaciliteiten en het wandelpark 'Princenhof' zijn op loopafstand bereikbaar. De woning heeft een standaard keuken- en badkamer inrichting en kun je dus geheel naar eigen idee inrichten. De garage heeft een elektrisch bedienbare deur en er is parkeergelegenheid op eigen terrein. Achter de woning is een grote serre met uitzicht op een fantastische tuin, waar je eindeloos van je vrije tijd kunt genieten. Ben jij op zoek naar een leuke woning op een centrale plek? Bel Snel en kom kijken bij de Horhorstlaan 23, wij laten de woning graag aan je zien.

De indeling is als volgt: Entree, voordeur, hal met een geheel betegelde toiletruimte met een hangend toilet. Trap naar de verdieping. Bij de trap is een extra zijraam dat zorgt voor veel daglicht op de overloop en in de hal. Onder de trap is een kelderkast met berg- en proviandruimte. Deur naar de woonkamer. De woonkamer heeft aan de voorzijde vrij uitzicht over de straat. Aan de tuinzijde heeft de kamer ruimte voor een eethoek en hier is ook de gedeeltelijk open keuken. De keuken in hoekopstelling is voorzien van een afzuigkap, een gaskomfoor met combi-/magnetron en een koelkast. Er is een deur naar een grote serre. De serre is voorzien van een plavuizenvloer en hier is een schuifpui naar de tuin. Deze serre biedt een mogelijkheid om ook gedurende het gehele jaar, dus ook bij minder mooie dagen, van het buitenleven te genieten. Er is een de deur naar de garage en een deur/poort met achterom.

1e verdieping: Overloop met 3 slaapkamers met op elke kamer een praktische inpandige kast met veel bergruimte. De ouderslaapkamer heeft ruimte voor grote garderobekast en hier is luik naar de vliering onder de schuine kap. Deze is toegankelijk middels een losse trap. De badkamer, aan de voorzijde van de woning, heeft een standaard badkamerinrichting met een douchehoek, een vaste wastafel en er is een 2e toilet, Alle aansluitingen zijn aanwezig zodat je deze met gemak, geheel naar eigen idee in kunt richten.

Tuin, tuinhuis, serre, garage. De tuin is een oase van rust en wordt met veel zorg onderhouden en dat zie je! Er is een groot gazon, verschillende borders met bloemen en planten en achter in de tuin staat een houten tuinhuis, waar je lekker onder het genot van een hapje en drankje van de zomerse dagen kunt genieten. Dit chalet is evt. ook in te richten als opslag en bergruimte voor je tuinmeubelen en tuingereedschappen. Vanuit de serre heb je zicht op de tuin. Hier is een deur naar de garage en een achterom. De garage heeft veel bergruimte en is voorzien van water en elektra en er is een elektrisch bedienbare garagedeur. Achter de garage is een overkapping met extra opslagruimte voor de tuinspullen.

Leuke twee-onder-één-kapwoning met garage. * Garage met elektrisch bedienbare garagedeur. * Parkeergelegenheid op eigen terrein. * Woonkamer met vrij uitzicht over de straat. * Serre met schuifpui naar de tuin. * 3 slaapkamers * Vernieuwde cv-ketel Nefit 2024. * Keurig verzorgde tuin met houten chalet /tuinhuis. * Energielabel D. * Perceelgrootte 262 m². * Op loopafstand van alle faciliteiten als scholen, winkels, gezondheidsplein en wandelpark "Princenhof"

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 69
Inhoud woonhuis 373

Overige

Perceel oppervlakte 262

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 69
Inhoud woonhuis 373

Overige

Perceel oppervlakte 262

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars