Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN DROOM VOOR STADSLIEFHEBBERS

Ben jij klaar om je te laten verrassen door een appartement gelegen bij de bruisende binnenstad van Amersfoort? Zoek dan niet verder! Dit instapklare appartement, doordrenkt van comfort, wacht op jou. Met een overvloed aan lichtinval, een ruim zonnig balkon, eigen parkeerplaats en een toplocatie nabij voorzieningen, is dit de perfecte plek voor stadsmensen die ook van rust houden. Ideaal voor wie het gemak van de stad wil omarmen. 

KENMERKEN
Instapklaar appartement: Geen klusjes, geen verbouwingen – alleen je koffers uitpakken en je bent thuis!
Zonnige woonkamer: Grote ramen zorgen voor natuurlijk licht en extra ruimte voor een grote bank en eettafel.
Moderne open keuken: Uitgerust met een (schier)eiland, 5-pits gaskookplaat, oven, vaatwasser en afzuigkap – ideaal voor de thuiskok.
Twee slaapkamers: De tweede slaapkamer kan ook fungeren als thuiswerkplek of hobbykamer. 
Opfrissen: Dubbele wastafelmeubel en een inloopdouche. Het appartement beschikt over een separaat toilet.
Zonnig balkon op het zuiden: Geniet van je ochtendkoffie of een glas wijn in de zon – de perfecte buitenruimte.
Volledig geïsoleerd: Energielabel B zodat je comfortabel en duurzaam woont.
Eigen berging en parkeerplaats: Geen parkeerproblemen en extra opslagruimte.
Locatie, locatie, locatie: Slechts een paar minuten lopen naar een supermarkt, Het Eemplein met diverse winkels, een bioscoop en de bibliotheek. Dichtbij snelwegen en Centraal Station – alles wat je nodig hebt binnen handbereik.
GENIETEN VAN DE STAD

Stap binnen in dit prachtige appartement en voel je direct thuis. De ruime woonkamer, met veel lichtinval, nodigt je uit om te ontspannen. Dankzij de open keuken blijf je tijdens het koken altijd in contact met je gasten. Het schiereiland en de moderne apparatuur, waaronder een 5-pits gaskookplaat, oven, vaatwasmachine en afzuigkap, maken koken een waar genoegen. Hier bereid je met gemak de heerlijkste maaltijden, terwijl je gezellig met familie en vrienden kunt bijpraten.

De twee ruime slaapkamers bieden talloze mogelijkheden. De tweede slaapkamer kan moeiteloos worden omgetoverd tot een thuiswerkplek, een hobbykamer of een extra slaapkamer voor gasten. De badkamer is voorzien van een dubbel wastafelmeubel en een inloopdouche. Er is in het appartement een separaat toilet. 

Het balkon is gelegen op het zuidoosten waar je kunt genieten van je ochtendkoffie, een goed boek, of gewoon de frisse lucht. Je kijkt uit op de fraai aangelegde binnentuin. Het balkon biedt de perfecte buitenruimte voor ontspanning en vermaak. Het is hier verrassend rustig toeven. 

Met energielabel B is het appartement niet alleen comfortabel, maar ook duurzaam. De volledige isolatie zorgt ervoor dat je het hele jaar door geniet van een aangenaam binnenklimaat, terwijl je energiekosten laag blijven.

Het appartement beschikt over een eigen berging in de onderbouw én een eigen parkeerplaats in de garage, wat nog meer comfort met zich meebrengt. Er is een gezamenlijke fietsenstalling.

En dan de locatie. De ligging is perfect! Slechts een paar minuten lopen brengt je naar een supermarkt en Het Eemplein, waar je alles vindt wat je nodig hebt – van een Mediamarkt, natuurwinkel, Blokker, Albert Heijn tot een bioscoop en bibliotheek. Voor een avondje uit kun je terecht in de verschillende restaurants op en nabij Het Eemplein. Je kunt ook een wandeling maken langs de historische stadsmuren en de binnenstad verkennen met zijn charmante winkels en eetgelegenheden. Bovendien zijn de snelwegen en het Centraal Station dichtbij, wat betekent dat je moeiteloos kunt reizen, of je nu naar werk moet of een dagje uit gaat.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 85
Inhoud woonhuis 260

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 85
Inhoud woonhuis 260

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij - Amersfoort