Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Welkom bij jouw toekomstige droomwoning in het hart van Amersfoort! Dit prachtige instapklare hoekappartement op de bovenste verdieping van een kleinschalig complex is perfect voor wie wil ontspannen en wil genieten van voorzieningen op loopafstand. Met een sfeervol balkon en een mooi uitzicht op de Onze Lieve Vrouwetoren, biedt deze woning alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen. De bruisende binnenstad ligt op heel korte loopafstand, zodat je altijd kunt genieten van de levendige sfeer van Amersfoort. Ontdek de unieke charme en de vele voordelen van dit fantastische appartement!

HIGHLIGHTS:

Instapklaar hoekappartement: Gelegen op de derde en bovenste verdieping van een kleinschalig complex.
Moderne open keuken: Voorzien van een laminaatvloer en complete inbouwapparatuur waaronder een 5-pits gaskookplaat, oven, koelkast, vriezer en vaatwasser
Ruimte en licht: Er is genoeg ruimte voor een grote bank en eettafel. De woonkamer is heerlijk licht en geeft toegang tot een gezellig balkon met uitzicht op de Onze Lieve Vrouwetoren.
Ruime slaapkamer: Grote en comfortabele slaapkamer voor een goede nachtrust en een plek om te werken.
Complete badkamer: Voorzien van een wastafelmeubel, ligbad en aansluitingen voor wasmachine en droger. Daarnaast is er een separaat toilet. 
Eigen parkeerplaats en berging: Inclusief eigen berging en parkeerplaats.
Toplocatie: Binnen enkele minuten sta je bij de Kamperbinnenpoort en in het bruisende hart van de Amersfoortse binnenstad.

Wakker worden in een gezellig hoekappartement in de bruisende binnenstad van Amersfoort. Dat kan aan Beestenmarkt 24 in Amersfoort! Het appartement is gelegen in een kleinschalig complex. 

Bij binnenkomst ervaar je direct dat het appartement ruim en instapklaar is. De woonkamer is ruim en licht, er is genoeg ruimte voor een grote bank en eettafel. In de open keuken, volledig uitgerust met moderne inbouwapparatuur, bereid je met gemak je favoriete maaltijd. De 5-pits gaskookplaat en de oven staan klaar om jouw culinaire creativiteit de vrije loop te laten. Vanuit de woonkamer zie je de Onze Lieve Vrouwetoren, een uitzicht dat nooit verveelt.
De slaapkamer biedt ruimte voor een groot bed, een bureau en kasten. 

Vanuit de woonkamer stap je het balkon op. Dit is dé plek om te ontspannen na een lange dag, met een goed boek of een glas wijn.

De badkamer is praktisch ingedeeld met een ligbad waarin je heerlijk kunt ontspannen. Het wastafelmeubel biedt genoeg opbergruimte voor al jouw toiletartikelen. De aansluiting voor de wasmachine zorgt ervoor dat je gemakkelijk je was kunt doen, zonder gedoe. En niet te vergeten, het separate toilet biedt extra gemak en privacy. 

Deze woning is volledig geïsoleerd, wat zorgt voor een energiezuinig en comfortabel klimaat het hele jaar door. Daarnaast heb je de luxe van een eigen berging en een vaste parkeerplaats, waardoor je altijd voldoende opslagruimte en een veilige plaats voor je auto hebt.

En dan is er nog de toplocatie! Binnen een paar minuten lopen sta je bij de Kamperbinnenpoort en in de bruisende binnenstad van Amersfoort. Hier vind je genoeg winkels, gezellige cafés, restaurants en culturele bezienswaardigheden. Of je nu houdt van winkelen, uit eten gaan of cultuur snuiven, alles is binnen handbereik.
Wandel langs de oude stadsmuren en bewonder de historie. Centraal Station Amersfoort en de uitvalswegen liggen ook dichtbij, waardoor je gemakkelijk andere steden kunt bereiken. 

Bijzonderheden:
- De overdracht vindt plaats bij een project notaris in Amersfoort
- In de koopakte komt een niet bewoond clausule

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1983
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1983
Woon oppervlakte 56
Inhoud woonhuis 202

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1983
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1983
Woon oppervlakte 56
Inhoud woonhuis 202

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij - Amersfoort