Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In het mooie Leusden Zuid aan een rustige, brede weg tref je deze leuke uitgebouwde eengezinswoning! De woning heeft op de begane grond een speelse indeling, een bijkeuken en een serre met verwarming dus hier kan je heerlijk het gehele jaar 'buiten' zitten. Er zijn maar liefst 5 slaapkamers dus ook voor grotere gezinnen een heerlijk thuis met veel leefruimte in en om de woning! Leusden-Zuid is bijzonder groen en enorm kindvriendelijk mede door de diverse buiten speelplekken die in de wijk zijn gecreëerd. Ook de ligging is ideaal. Op loopafstand tref je het winkelcentrum 'Zuidhoek' met diverse winkels, een basisschool en het gezondheidscentrum. Met 5 minuten ben je op de snelweg A28 en met 20 minuten fietsen in de sfeervolle binnenstad van Amersfoort.

De indeling is als volgt:

Begane grond: entree, toiletruimte en meterkast. De woonkamer met gashaard is speels ingedeeld met het woongedeelte aan de voorzijde en het eetgedeelte meer in het midden naast de half open keuken. De keuken is geplaatst in een hoekopstelling en aansluitend is er een praktische bijkeuken met lichtkoepel, aansluitpunten voor was-apparatuur en een deur naar de achtertuin. Aan de achterzijde is een uitgebouwde serre met verwarming en een grote schuifpui zowel naar de eetkamer als naar de achtertuin.

1e verdieping: overloop en 4 ruime slaapkamers waarvan 2 met een vaste kast. De badkamer is in het midden gesitueerd en heeft een douchecabine, toilet en een wastafel.

2e verdieping bereikbaar middels vaste trap: Hier tref je een ruime, speels ingedeelde 5e slaapkamer met dakkapel, dakraam, wastafel en een ruime bergkast.

De achtertuin is sfeervol aangelegd met een terras, borders en een grote vijver. De ligging is op het zuidwesten dus je kan volop genieten van de zon! De achtertuin grenst aan een gezellig speelplein met diverse speeltoestellen. Een paar groene vingers is bij deze woning wel handig want er is ook nog een grote voortuin van ca. 12m diep. Dus vanuit de woonkamer heb je gezellig uitzicht over je voortuin.

Sterke punten van deze woning: * Ruime eengezinswoning * OPTIONEEL GARAGE BIJ TE KOPEN, met elektrische deur en eigen elektra en prijs op aanvraag! * Een groot perceel van 228m2 * Gelegen aan een rustige, brede straat in een vrij groene omgeving van Leusden-Zuid * Ruime woonkamer met gashaard * Half open keuken in een hoekopstelling * Bijkeuken met aansluitpunten voor wasapparatuur * Grote serre met verwarming aan de achterzijde uitgebouwd * Maar liefst 5 slaapkamers, waarvan de 5e op zolder met dakkapel * Royale voor- en achtertuin * Achtertuin grenst aan een gezellige speelplein met diverse speeltoestellen * Nabij het winkelcentrum 'Zuidhoek' * Met 5 minuten op de snelweg A28 * Met 20 minuten fietsen in de gezellige binnenstad van Amersfoort * Dichtbij de bossen van Landgoed Den Treek.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 142
Inhoud woonhuis 491

Overige

Perceel oppervlakte 210

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 142
Inhoud woonhuis 491

Overige

Perceel oppervlakte 210

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars