Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een prachtige locatie in Leusden treft u dit royale en luxe appartement op de 2e verdieping. Met een woonoppervlak van circa 118m², is dit één van de ruimere appartementen in dit fantastische complex. De woning beschikt over een ruime berging op de begane grond en een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage. Eén van de absolute pluspunten van dit appartement is het prachtige uitzicht over de weilanden en de bossen van het natuurgebied "De Schoolsteegse Bosjes" én de woning ligt op loopafstand van alle voorzieningen van winkelcentrum "De Hamershof".

Bent u op zoek naar een mooi en ruim appartement in het centrum van Leusden? Dan is dit uw kans. Bel Snel en maak een afspraak voor een bezichtiging. Wij laten deze woning graag aan u zien.

Centrale entree: De centrale entree is keurig verzorgd en is voorzien van een automatische deur. Een voorportaal met videofoon, bellentableau en brievenbussen en een doorgang naar het trappenhuis en de lift. In de onderbouw is een grote parkeergarage aanwezig met parkeerplaats en berging. Er zijn hier meerdere ingangen, elk voorzien van een elektrisch bedienbare (garage)deur.

Het appartement is gelegen op de 2e woonlaag en heeft de volgende indeling: Ruime entree, direct links de berging met de cv-ketel en de aansluitpunten voor wasapparatuur, meterkast en de toiletruimte met hangend toilet en fonteintje met meubel. De royale woonkamer is een fijne leefruimte van ruim 5m breed met grote raampartijen, elektrische zonnescreens, airconditioning en een glazen schuifpui over bijna de hele breedte van de kamer. Hierdoor heeft u volop lichtinval en fantastisch uitzicht over "De Schoolsteegse Bosjes". Vanuit de woonkamer en de masterbedroom is er toegang tot het grote terras. Dit terras met zonwering ligt over de gehele breedte van het appartement en heeft een zonnige ligging op het zuiden. Dit is een fantastische plek om heerlijk te relaxen en te genieten van het uitzicht. De open, luxe keuken met een composiet aanrechtblad is geplaatst in een hoekopstelling en heeft diverse inbouwapparatuur. Er zijn 2 ruime slaapkamers waarvan 1 masterbedroom met een grote schuifwandenkast, airconditioning en een deur naar het terras. De ruime, nette, luxe badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, dubbele wastafel met meubel en spiegelkast, 2e toilet, een toiletkast en beschikt over voorzieningen voor gehandicapten.

Sterke punten van deze woning: * Dit appartement is zeer goed afgewerkt en kunt u zo betrekken! * Royaal appartement (118m²) met eigen parkeerplaats en berging in de onderbouw. * Het gehele appartement is voorzien van een hoogwaardige laminaatvloer met houtstructuur. * Ruime woonkamer met airco, een schuifpui en vrij uitzicht over de weilanden en de bossen van het natuurgebied "De Schoolsteegse Bosjes" * Luxe ingerichte keuken met diverse inbouwapparatuur. * Er zijn 2 slaapkamers waarvan 1 masterbedroom met vaste kast, airconditioning en deur naar het zonnige terras. Beide kamers beschikken over elektrische zonnescreens. * Groot zonnig terras over de gehele breedte van het appartement, gelegen op het zuiden, met zonwering. * Luxe badkamer met ruime inloopdouche, dubbele wastafel met meubel en spiegelkast, 2e toilet en een toiletkast. * Er is een lift aanwezig! * Parkeergarage is voorzien van een elektrisch bedienbare garagedeur. * Servicekosten € 231,48 per maand. * Actieve vereniging van eigenaren. * Centrale ligging op loopafstand van winkelcentrum "De Hamershof".

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 118
Inhoud woonhuis 346

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 118
Inhoud woonhuis 346

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars