Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wow wat een grote kavel en wat een fijne plek! Deze hoekwoning ligt op een kavel van maar liefst 302m² en de tuin heeft daardoor veel privacy. Ben jij op zoek naar ruime hoekwoning op een fijne plek maak een afspraak voor bezichtiging. Wij laten de woning graag aan je zien.

Deze ruime hoekwoning, is vrij gelegen aan een autovrij pad. De achtertuin is riant met veel groen waardoor je je in een park waant. Vanuit de woonkamer heb je dan ook fantastisch uitzicht. De woning ligt in de parkachtige wijk Alandsbeek, een kindvriendelijke wijk aangelegd met veel groen, speelveldjes, waterpartijen en paden. Deze wijk is centraal gelegen nabij diverse voorzieningen zoals het winkelcentrum en scholen. Ook de snelwegen richting Utrecht, Amsterdam en Zwolle zijn goed bereikbaar. Kortom: een fijn familiehuis met veel leefruimte in een prachtige groene omgeving die absoluut een bezichtiging waard is!

De indeling is als volgt: Begane grond: de woning is met een hal naar voren uitgebouwd waardoor er een ruime entree is ontstaan met bergkasten, toiletruimte met staand toilet en fonteintje en een Cv kast. De woonkamer is speels ingedeeld en heeft aan de achterzijde grote raampartijen. Hierdoor heb je mooi uitzicht over de prachtige achtertuin en uiteraard ook veel lichtinval in de woonkamer. De woonkeuken is ook echt ruim te noemen waardoor je de mogelijkheid hebt om daar een eethoek te plaatsen. Ook de keuken heeft een groot raam en nog een zijraam waardoor deze ruimte ook veel natuurlijk lichtinval heeft. De keuken is geplaatst in een hoekopstelling en is voorzien van een gaskomfoor, een oven en een koelkast. Tevens tref je hier de aansluiting voor de wasmachine.

1e verdieping: overloop, bergkast en 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met een wastafel. De badkamer is geheel betegeld en heeft een ligbad, een douchecabine, een wastafel en een staand toilet.

De achtertuin doet parkachtig aan en is gelegen op het oosten. Een genot om hier te zitten en te genieten van al dat groen om je heen. Achter in de tuin staat nog een houten tuinhuisje.

Sterke punten van deze woning: * Ruime hoekwoning gelegen aan een autovrij pad * Woonoppervlak van 115m2 * Grote kavel 320m2 * Riante, parkachtige achtertuin gelegen op het oosten * Ruime woonkamer met grote raampartijen * Grote woonkeuken * Er zijn 3 ruime slaapkamers * Gelegen in de parkachtige wijk Alandsbeek * In de nabije omgeving diverse basisscholen en de winkelcentra "De Hamershof" en de "De Biezenkamp" * Binnen een paar minuten ben je op de snelwegen A28/A1 * Met 20 minuten fietsen ben je in de sfeervolle binnenstad van Amersfoort

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 438

Overige

Perceel oppervlakte 320
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 438

Overige

Perceel oppervlakte 320
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars