Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze prachtige, half vrijstaande woning aan de Arnhemseweg 31 tegenover het bos in Leusden biedt een bijzondere combinatie van karakter en comfort. Gebouwd in 1922 naar eigen ontwerp en door architect Jan Adrianus Pothoven die hier zelf ging wonen. Met een royale gebruikersoppervlakte van 161m², ademt deze woning een charmante authentieke sfeer, maar met alle moderne gemakken. De woning beschikt over drie slaapkamers, een sfeervolle woonkamer, een moderne keuken en een instapklare badkamer. Het multifunctioneel bijgebouw wat compleet geïsoleerd is, voorzien van eigen CV-ketel en een toilet en is nu uitermate geschikt als hobby- of klusruimte en met enkele aanpassingen kan er een kantoor-, salonruimte of mantelzorgwoning gerealiseerd worden. Tevens is er veel parkeergelegenheid voor u, gasten en andere eventuele bezoekers. Achter het huis vindt u een zonnige, groene tuin met een beschutte overkapping en een ruim bijgebouw. Dit alles biedt u de ideale plek om te genieten van de rust en de zon.

De Arnhemseweg 31 ligt op een gunstige locatie met het centrum van Leusden op slechts enkele minuten afstand. Hier vindt u supermarkten, winkels en andere voorzieningen binnen handbereik. Voor gezinnen zijn er diverse scholen, kinderopvang en sportverenigingen op loop- of fietsafstand. Het openbaar vervoer is goed geregeld, met bushaltes in de buurt en een snelle verbinding naar omliggende steden zoals Amersfoort en Utrecht. Via de uitvalswegen N226 en A28 bent u in korte tijd op weg naar andere delen van het land, waardoor de bereikbaarheid uitstekend is.

Entree:
De woning betreedt u via de straatzijde, waarna u het erf betreedt. Eenmaal binnen wordt u verwelkomd in een knusse hal met ruimte voor een kapstok of opbergmeubel. Vanuit de hal heeft u toegang tot de trap naar de 1e verdieping en kunt u doorlopen naar de keuken, eetkamer en woonkamer.

Keuken:
De ruime leefkeuken bevindt zich direct naast de hal en is uitgerust met een stijlvol L-vormig aanrechtblad. Hier kunt u genieten van alle moderne inbouwapparatuur, zoals een inductiekookplaat met afzuigkap, een ingebouwde oven, koelkast, vaatwasser en een spoelbak. Slimme opbergmogelijkheden zorgen voor een nette en georganiseerde ruimte. De keuken biedt voldoende ruimte voor een eettafel, waar u gezellig kunt dineren.

Woonkamer:
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de ruime, open woonkamer. Dankzij de grote raampartijen stroomt het natuurlijke daglicht rijkelijk naar binnen en creëert het een lichte en uitnodigende sfeer. De woonkamer biedt volop mogelijkheden voor een gezellige zithoek, met uitzicht op de zonnige achtertuin. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een aparte tv-kamer, de ideale plek om te ontspannen met een boek of film.

1e verdieping:
De trap in de ontvangsthal leidt naar de 1e verdieping, waar u drie comfortabele slaapkamers en een badkamer aantreft. De kamers zijn ruim opgezet en bieden voldoende mogelijkheden voor verschillende indelingen. Dankzij de gunstige ligging van de kamers is er in iedere ruimte sprake van een prettige lichtinval.

Slaapkamers:
De slaapkamers zijn goed onderhouden en beschikken over voldoende ruimte voor een bed, bureau en andere meubels. Een van de kamers biedt extra opbergruimte door de ingebouwde kasten. Ondanks het schuine plafond blijft er genoeg stahoogte over, waardoor de kamers ruimtelijk aanvoelen. Of u nu kiest voor een werkruimte, logeerkamer of kinderkamer, de indelingsopties zijn eindeloos.

Badkamer:
De badkamer is volledig betegeld en van alle gemakken voorzien. U vindt hier een comfortabele douchecabine, een ruim ligbad, een wastafel met spiegel en een praktisch opbergmeubel. Het zwevende toilet draagt bij aan de moderne uitstraling van deze ruimte. Hoewel de badkamer goed onderhouden is, biedt het mogelijkheden voor modernisering naar eigen wens.

Zolderruimte:
Een vlizotrap biedt toegang tot de ruime zolder. Deze ruimte leent zich perfect voor het opbergen van seizoensgebonden spullen, koffers of extra voorraad. De zolder is ruim opgezet en biedt volop mogelijkheden voor verdere aanpassingen, mocht u behoefte hebben aan extra opslag.

Buitenruimte:
Vanuit de woonkamer stapt u zo het zonnige terras op. Het terras is bestraat en daarmee onderhoudsarm, maar biedt ook een groene omgeving voor ontspanning. Dankzij de overkapping kunt u het hele jaar door buiten genieten, ongeacht het weer. In het verlengde vindt u een ruim geïsoleerde bijgebouw, voorzien van eigen cv- ketel, zonnepanelen, dat perfect geschikt is als berging, hobbyschuur, klusruimte, kantoor of praktijk aan huis, tuinspullen. Helemaal achterin de tuin bevindt zich een groene oase, een rustige plek waar u volop kunt genieten van privacy en natuur.

Algemene gegevens
- Type woning: Half vrijstaande woning
- Bouwjaar: 1922
- Verbouwjaar: door de jaren heen goed verbouwd
- Aantal kamers: 6
- Aantal slaapkamers: 3
- Aantal badkamers: 1
- Parkeerruimte: plus 10 auto's
- Aanwezig: dakkapel/berging/garage/veranda
- Ligging tuin: oosten en zuiden
- Tuin bereik: opzij

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: 2x combi cv-ketel Intergas (huis en bijgebouw)
- Verwarmvoorziening: 2x combi cv-ketel Intergas (huis en bijgebouw)
- Vloerverwarming: aanwezig zowel in de woning op de begane grond als in het bijgebouw op de begane grond
- Zonnepanelen: 14 stuks
- Multifunctioneel bijgebouw: aanwezig met toilet en eigen cv ketel
- Voorzieningen: 2x vliering
- Mechanische ventilatie:
- Isolatie: dak/spouw/vloer zowel het huis als het bijgebouw
- Dubbel glas: geheel zowel het huis als het bijgebouw
- Glasvezel kabel, TV kabel
- Kozijnen: hout

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Veenendaal.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Half vrijstaande woning
Bouwjaar 1922
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1922
Woon oppervlakte 162
Inhoud woonhuis 600
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Schilddag
Tuin opp 852
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 1130
Tuin achter Ja
Tuin diepte 71
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 12
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2022
Garage vrijstaand Hout
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Ligging achtertuin oost Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Half vrijstaande woning
Bouwjaar 1922
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1922
Woon oppervlakte 162
Inhoud woonhuis 600
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Schilddag
Tuin opp 852
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 1130
Tuin achter Ja
Tuin diepte 71
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 12
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2022
Garage vrijstaand Hout
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Ligging achtertuin oost Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Zonnenberg Makelaardij