Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Royale stadswoning met garage gelegen in de sfeervolle binnenstad van Amersfoort. Deze mooie maisonnette is van alle gemakken voorzien en ligt op een prachtige locatie! Dichtbij de winkels, de uitgaansgelegenheden, de vele gezellige terrassen en.... het stadsplantsoen, waar je lekker kunt wandelen en relaxen. Ook de ligging ten opzichte van openbaar vervoer, het treinstation en de snelwegen is perfect. Dus wacht niet te lang en kom Snel kijken bij dit te leuke appartement! Wij laten je graag deze ruime stadswoning zien!

De indeling: Begane grond: Centrale entree met bellentableau, trapopgang en een lift.

1e woonlaag: Entree, meterkast, videofoon-installatie, hangend toilet met fonteintje, diepe garderobekast met CV-opstelling, en aansluitpunt voor wasapparatuur, trapopgang naar de 2e woonlaag en toegang tot de ruime keuken en woonkamer. De open keuken is geplaatst in een U-opstelling en heeft diverse inbouwapparatuur zoals een koel-vriescombinatie, oven, vaatwasser, inductiekookplaat en afzuigkap. De woonkamer is afgewerkt met een geschuurd plafond, hardhouten eikenvloer en glad gestuukte wanden. De woonkamer biedt toegang tot het zonnige balkon met heerlijk uitzicht over het stadsplantsoen.

2e woonlaag: De overloop biedt toegang tot 3 ruime slaapkamers, waarvan 2 met een vaste kast. De nette badkamer is voorzien van een ruime douchecabine, hoek-ligbad, dubbele wastafel, hangend toilet en dakkapel met dubbel glas. De tweede woonlaag is afgewerkt met strak gestucte wanden en een laminaatvloer.

3e woonlaag: Middels een vaste trap kom je op de overloop van de 3e woonlaag. De overloop biedt toegang tot de ruime 4e slaapkamer met een dakraam en bergruimte.

Garage: De garage is voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur (met afstandsbediening). Met een lengte van 8,92 meter past hier de auto in en er is dan zelfs nog genoeg bergruimte.

Kenmerken van deze woning: + 4 slaapkamers + Woonoppervlak van 109m2 + Eigen garage vv elektrisch bedienbare deur met een oppervlak van 22m2 + Energielabel C + Actieve en gezonde VvE + Dichtbij de vele winkels, terrassen, uitgaansgelegenheden en Park Randenbroek + De servicekosten bedragen € 328,-- per maand + Uitvalswegen, station en bushaltes binnen enkele minuten te bereiken

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 1983
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1983
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 366

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 1983
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1983
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 366

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars